Reteta zilei: Piersici la gratar cu inghetata si caramel

În Reteta Zilei 19 sep 2014
Pentru ca este inceput de weekend si iti doresti sa ai parte de zile frumoase alaturi de cei dragi, ti-am pregatit o reteta dulce.

Ingrediente
 
 - 6 piersici tari
 - un bol miez de nuca taiata
 - 2 linguri de zahar
 - 1 lingura de miere
 - inghetata de vanilie

Piersicile se taie in sferturi si se pun pe tigaia-gratar incinsa. Sunt gata atunci cand sunt moi. Se iau de pe gratar si se pun pe o farfurie invelita in staniol. Intr-o cratita se topeste zaharul pana se caramelizeaza, se adauga miezul de nuca, mierea, putina apa si se lasa la fiert. La final piersicile se asaza pe o farfurie, se adauga inghetata si se orneaza cu sirop de caramel.

Pofta buna!

Sursa foto: Gustos.ro

Citeste si:

Poftesti la dulciuri si fast-food? Antreneaza-ti creierul sa prefere alimente sanatoase

Mananc prea mult zahar?

Tag-uri: , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Reteta Zilei
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 noi