Reteta zilei: Painici cu bacon

De în Reteta Zilei 17 mar 2015

Sunt prajiturele perfecte nu doar pentru sarbatori, dar si pentru orice alta zi din viata ta. Se prepara usor si sunt delicioase.

Ingrediente

4 felii de bacon prajite si crocante

un cub de unt la temperatura camerei

1/4 ceasca ulei de artar

1 si 1/4 cana faina

2 linguri amidon de porumb

1/4 lingura sare

Preparare

Gateste baconul si deoparte pe o farfurie pe care ai asezat un servetel, ca sa iei surplusul de ulei. Bate untul cu ukei de artar pana devine neted, amesteca faina, amidonul de porumb, sarea si apoi baconul. Pune compozitia in forme de copt si baga totul  in cuptorul incins pentru 10-12 minute.

Pofta buna!

Citeste si:

Reteta zilei: Briose cu ou, sunca si branza

Reteta zilei: Clatite cu ciocolata si umplutura de unt de arahide

Reteta zilei: Biscuiti de casa, din doua ingrediente

Sursa

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Reteta Zilei
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
04 dec