Brioşe cu fasole roşie

In Reţete de 15 apr 2015

Această reţetă este o adaptare inedită a brioşelor. Fără să mai foloseşti făină, îţi vor ieşi nişte briose delicioase.

Briose cu fasole
Timp: 30 - 40 minute
Dificultate: Medie
Porţii: 4 - 6 porţii
Kilocalorii: 1 buc - 90 kcal
Ingrediente:

3 albuşuri, 1 galbenuş, 600 g fasole roşie, 3 linguri miere, 1 praf de copt ,1 zahar vanilat, 1 esenţă de vanilie, 1 linguriţă bicarbonat de sodiu, Flav Drops (ciocolată), 50 gr ciocolată neagră

Mod de preparare:

Preparare

Fasolea din conservă se spală în mai multe ape şi se pune separat într-un bol încăpător. Abuşurile se bat spumă. Din boabele de fasole roşie se obţine o pastă cremoasă, cu ajutorul unui mixer vertical sau a unui blender.

Ciocolata se taie cubuleţe cu ajutorul unui cuţit. Jumătate din cantitate se foloseşte pentru a decora brioşele. În pasta de fasole se încorporează albuşurile, gălbenuşul, esenţele, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, mierea şi jumătate din cantitatea de ciocolată.

Amestecul obţinut se toarnă în forme şi se presară câteva cubuleţe de ciocolată pe fiecare brioşă. Brioşele se coc la foc mic până când crapă pe exterior şi trec testul scobitorii.

Sursa

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 aug