O inimă care iubește rămâne mereu tânără

De în Dragoste & Sex 3 dec 2018

În loc să gândești cu mintea, gândește cu inima.

Unul dintre cele mai minunate sentimente din lume este iubirea. De la datul jos din pat până la mersul la muncă, totul pare să meargă bine dacă iubești, ești mai puțin stresată și vremea nu te mai supără, iar mâncarea pare mai bună. Păstrează aceste senzații în inimă cât de mult poți și vei vedea că starea interioară se va reflecta pe chipul tău. Cele care nu sunt încă implicate într-o relație pot sta liniștite, trebuie mai degrabă să se bucure de timpul alocat propriei persoane decât să se lanseze într-o relație care le-ar face nefericite. În plus, acest sentiment de liniște poate fi o amintire plăcută lăsată în urmă de cineva sau ceva drag, deoarece sentimentul iubirii este cel care te menține permanent tânără.

Iubirea te ridică, aprinde scântei și aduce oamenii mai aproape, dar de multe ori doare și îi face incapabili să transmită cuiva sentimentele lor. Acest lucru se întâmplă atunci când cineva perminte minții să preia controlul și astfel apare frica de a suna și a părea ridicoli sau de a fi respinși. În aceste clipe trecutul revine și eșecurile acaparează viitorul, dar în 50% din timp, aceste probleme sunt doar în imaginația fiecăruia. Soluția este ca în loc să gândești cu mintea să gândești cu inima, pentru că ea are curajul de a spune ce gândește până și în cele mai grele și singuratice momente din viață. Ea lasă lumina să intre și astfel îți dai seama de ce trăiești de fapt respectivul moment.

Când gândești cu inima ai curajul să ieși din anonimat, dar să trăiești și cu durerea, doar atunci înțelegi ce trebuie și reușești să faci față oricărei provocări, iar noua perspectivă îți poate schimba viața. Când suntem îndrăgostiți ne simțim vulnerabili și ridicați în slăvi, iar atunci putem împărtăși tuturor cele mai intime dorințe. Imaginează-ți numai cât de diferită ar fi lumea dacă ai reuși să te conectezi la acest nivel cu familia și prietenii tăi, fără să ții ranchiună, fiind doar bună la inimă, iertătoare și având această conexiune simplă care-ți îmbunătățește viața.

Simte libertatea care te înconjoară, aceeași pe care o aveai când erai copil! La început ți se va părea forțat, dar apoi vei ajunge să observi cum ți-e din ce în ce mai bine să fii tu însăți. Gânditul cu inima este înfricoșător, dar vindecător, eliberator. Până unde ajungi depinde de curajul tău și de cât de mult apreciezi direcția în care te îndrepți. Dacă sentimentul iubirii este ceva pe care pui preț, întreabă-te ce te-a oprit până acum să-l simți pe deplin, cu toate nuanțele sale. Simte bucuria tinereții și a vieții oferite de iubire! Fii îndrăgostită de viața ta!

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
30 noi