Numerologie: Cifra personală îţi spune cum va fi anul 2016

Numerologia, la fel ca zodiacul, te ajută să afli ce îţi pregăteşte viitorul. De asemenea, îţi arată încotro te îndrepţi şi la ce să te aştepţi de la anul ce vine.

numerologie

Cum îţi calculezi cifra personală

Prima dată, alătură cifra lunii în care te-ai născut la ziua naşterii tale şi adună cifrele până ajungi la un singur număr.

Spre exemplu, dacă eşti născută în luna a 5 - a, ziua 22, adună 5 + 2 + 2, iar la final vei obţine cifra 9.

Ce spune cifra anului 2016 despre tine

Cifra 1

Dacă cifra obţinută este 1, vei avea planuri mari pentru anul 2016. Vei derula noi proiecte, care mai de care mai provocatoare, îţi vei stabili noi ţeluri şi te vei concentra ceva mai mult pe propria persoană. Crede în forţele proprii şi nu închide ochii în faţa oportunităţilor noi ce îţi bat la uşă.

Cifra 2

Dacă ai obţinut cifra 2, anul 2016 este ideal pentru dezvoltarea pe plan personal. Nu ar fi o idee rea dacă ţi-ai face un abonament la sală sau la spa. De asemenea, ar fi indicatsă arăţi mai multă bunătate şi răbdare faţă de cei din jur. Ţine minte, totuşi, că orice lucru începe cu tine, aşa că apreciază-te mai mult!

Cifra 3

Este opusul cifrei 2! Mai exact, în 2016 nu ai de gând să mai dezvolţi nimic pe plan profesional, pentru tine acest capitol s-a încheiat. Fii fericită, atrage mai multe vibraţii pozitive şi ieşi mai des cu gaşca de prieteni. Vei avea tendinţa de multe ori să faci un pas în spate, dar încearcă totuşi să nu renunţi la visele tale.

Cifra 4

Dacă anul 2016 este guvernat de cifra 4, atunci va trebui să te concentrezi mai mult pe finalizarea proiectelor pe care le ai în derulare. Nu renunţa, deşi poate părea prea greu sau la un moment dat te vei simţi prea obosită.

Cifra 5

Dacă ai cifra 5, înseamnă că în 2016 trebuie doar să îţi deschizi aripile şi să zbori. Anul viitor va fi nemaipomenit pentru schimbările pe care vrei să le faci şi tot el te va ajuta să îţi regăseşti libertatea de exprimare. Lasă în trecut lucrurile de care nu mai ai nevoie şi nu îţi fie teamă să îţi cumperi altele noi.

Cifra 6

Ai o mulţime de responsabilităţi pe cap în 2016, dar cifra 6 îţi dă de înţeles că nu trebuie să îţi faci niciun fel de probleme, pentru că dacă lucrezi în strânsă legătură cu prietenii şi familia, vei avea parte de cele mai bune rezultate atât pe plan personal, cât şi pe cel profesional.

Cifra 7

În 2016, pentru că eşti condusă de cifra 7, care este simbolul norocului, trebuie să te concentrezi mai mult pe propria persoană. Scapă din braţele monotoniei şi lasă energia pozitivă să te învăluie. Nu ar fi o idee rea dacă ai începe să practici yoga şi dacă ai medita mai frecvent.

Cifra 8

Dacă cifra personală este 8, a venit vremea să fii mai atentă atunci când vine vorba de sănătate şi bunăstare. Dacă ai în program să dai jos câteva kilograme, nu ar fi o idee rea să faci acest lucru chiar la începutul anului 2016. Bucură-ţi corpul cu o dietă sănătoasă şi câteva exerciţii care să te ajute să te simţi în formă.

Cifra 9

În 2016 vei renaşte, cel puţin asta sugerează cifra personală. Dacă simţi că te-ai blocat într-un anumit capitol din viaţa ta, nu te mai strădui să îl închei, ci pur şi simplu pune punct şi mergi mai departe. Este momentul să te reconectezi cu natura şi să întâmpini cu braţele deschise noile proiecte pe care ţi le scoate în faţă soarta.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dezvoltare personala
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 noi