Horoscop 2020 - Un an EXCELENT pentru LEI, SĂGETĂTORI şi...

Citeste mai mult»

Câte calorii au, de fapt, nucile

Citeste mai mult»

Lipsa acestor vitamine îți dă dureri de cap

Citeste mai mult»

Legătură surprinzătoare între CAFEA, diabet şi obezitate

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Cele mai bune 6 melodii de Crăciun din 2019

Citeste mai mult»

Cum să realizezi bilanțul de sfârșit de an

Citeste mai mult»

3 idei pentru a trece cu bine peste sărbători

Citeste mai mult»

20 de filme marca Hallmark, speciale pentru perioada...

Citeste mai mult»

Dietă eficientă: A slăbit 49 de kilograme, deşi era...

Citeste mai mult»

Descoperirea mayașă care a cutremurat lumea

Citeste mai mult»

Gest controversat - De ce dau indienii din cap tot timpul

Citeste mai mult»

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de...

Citeste mai mult»

Cei care fac asta regulat au salarii mai mari şi posturi...

Citeste mai mult»

Zodiile şi incompetenţa - Vărsătorii sunt cei mai...

Citeste mai mult»

Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic

Citeste mai mult»

Când găteşti carne de pui, trebuie neapărat să...

Citeste mai mult»

Astrologul confirmă: ACESTE 4 zodii au toate şansele de a...

Citeste mai mult»

Află din următoarele rânduri ce se întâmplă cu Pământul

Citeste mai mult»

Reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti

Citeste mai mult»

Ce îi intimidează pe bărbaţi la tine, în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Cercetătorii dezvăluie cum să-ţi controlezi visele

Citeste mai mult»

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Citeste mai mult»

Vezi unde poți găsi cea mai bună sare din lume

Citeste mai mult»

Menstruaţie mai scurtă cu ajutorul unui truc simplu şi...

Citeste mai mult»

8 adevăruri pe care orice cuplu ar trebui să le știe ca...

Citeste mai mult»

9 tipuri de dureri care te induc în eroare

Citeste mai mult»

6 remedii naturale pentru a-ți curăța și dezinfecta limba

Citeste mai mult»

CIFRA lui Moş Nicolae îţi spune CUM le arăţi celor dragi că-i iubeşti

Luna cadourilor este perioada perfectă pentru a le demonstra prietenilor, rudelor şi partenerului cât de mult îi iubeşti. Numerologia te ajută să găseşti surpriza potrivită pentru fiecare, în funcţie de data naşterii!

Cifra 1

Persoanele născute în zilele de 1, 10, 19 sau 28

Persoanele a căror cifră este 1 sunt creative, ambiţioase şi mereu pregătite pentru orice situaţie. Au tendinţa de a fi competitive aşa că apreciază cadourile care îi ajută să obţină perfoemanţe mai mari. Aşadar, un echipament sportiv, un abonament la sală sau chiar şi un DVD cu antrenamente pe care le poţi face la tine acasă vor da pe spate  persoanele cu cifra 1.

Pentru că au o imaginaţie atât de bogată, şi cărţile sau agendele în care pot nota diverse lucruri vor impresiona plăcut pe cei a căror cifră este 1.

Le place să fie în centrul atenţiei aşa că şi o bijuterie deosebită poate fi un cadou apreciat. Dacă vrei să te axezi pe ceva de îmbrăcat, alege haine roşii sau albastre şi nu vei da greş.

Cifra 2

Persoanele născute în zilele de 2, 11, 20 şi 29

Romantici din fire, cei a căror cifră este 2 vor adora cadourile de suflet. Printre acestea se află un album foto cu fotografii făcute în momente cheie, dar şi o ramă foto retro.

Dacă ai de gând să le cumperi ceva pentru casă, cumpără întotdeauna o pereche: 2 pahare de şampanie, 2 lumânări, 2 căni ori 2 vaze.

Persoanele dominate de cifra 2 au un simţ artistic bien dezvoltat aşa că vor aprecia o operă de artă, fie şi una făcută de un amator. Mizează pe nuanţe pastelate, nu pe culori puternice, dacă vrei să îi impresionezi.

Cifra 3

Persoanele născute în zilele de 3, 12, 21 sau 30

Aceste persoane sunt distractive, jucăuşe chiar, adoră să râdă şi le place să îi facă şi pe ceilalţi să zâmbească. Oamenii influenţaţi de cifra 3 adoră comedia şi orice lucru care ţine de divertisment – o noapte şi o ieşire în oraş, cărţile scrise de comedianţii lor preferaţi. Dacă vrei să le faci o surpriză plăcută, înscrie-i la un curs de improvizaţie şi de comedie.

Cifra 3 este asociată cu cuvintele şi expresiile, aşa că pe placul acestor oameni ar putea fi şi o oră de canto sau un curs de scriere creativă la care şi-au dorit dintotdeauna să meargă.

Aceste persoane sunt extrem de creative şi le place să confecţioneze lucruri de la zero. Aşa că e evident că orice lucru care le stimulează măiestria şi îndemânarea – fie că este vorba de grădinărit, gătit, pictură sau ceramică – va fi pe placul lor. Totodată, aceşti oameni adoră orice accesoriu sau obiect handmade, adică făcut de mâna altor pesoane talentate.

Aşa că de Moş Nicolae, mai bine le oferi drept cadou o bijuterie handmade sau un obiect de artă realizat manual. Le va merge direct la inimă cadoul, comparativ cu un obiect de serie, făcut în fabrică. Vestea bună este că aceste persoane sunt atât de optimiste şi de vesele încât vor aprecia orice cadou vor primi de la Moş Nicolae.

Cifra 4

Persoanele născute în zilele de 4, 13, 22 sau 31

Cifra 4 este asociată cu Pământul, aşa că aceste persoane vor iubi orice lucru practic şi funcţional care le va ajuta să fie organizate. Orice elemente făcute din pământ, cum ar fi obiectele de ceramică, sculpturile din lemn sau piatră i-ar face pe aceşti oameni să se simtă ca acasă. În mod deosebit, acestor oameni le place grădina lor, aşa că orice cadou care adaugă un strop de naturaleţe şi frumuseţe mediului lor înconjurător va fi apreciat cu siguranţă.

Persoanele influenţate de cifra 4 sunt puternice din punct de vedere fizic, aşa că orice cadou care le ajută sau contribuie la forţa lor fizică, orice cadou care le pune să îşi folosească mâinile în mod constructiv va fi bine folosit.

Deoarece persoanele influenţate de cifra 4 sunt ambiţioase, ai putea să iei în considerare ca idee de cadou de la Moş Nicolae cărţi pe subiectul "cum să faci bani" şi "cum să administrezi banii", cărţi despre cum îşi pot construi propra afacere şi cărţi despre cum să muncească mai puţin în timp ce se distrează mai mult.

Dacă le oferi cadou haine, caută obiecte vestimentare pe care ar putea să le poarte tot timpul, fiind piesa lor preferată de zi cu zi. Nu căuta să le oferi de Moş Nicolae obiecte vestimentare pe care le-ar putea purta doar la ocazii speciale. Nu uita că acestor persoane le plac lucrurile practice.

Cifra 5

Persoanele născute în zilele de 5, 14 sau 23

Aceste persoane sunt extrem de distractive. De vreme ce cifra 5 este asociată cu cele 5 simţuri, celor născuţi într-una dintre aceste zile le place să experimenteze întotdeauna lucruri noi, precum o călătorie într-o destinaţie exotică, o aventură pe mare sau o noapte în oraş, atunci când toată lumea stă în casă.

De asemenea, cei guvernaţi de Cifra 5 sunt extrem de creativi şi foarte vorbăreţi, motiv pentru care nu le este deloc greu să se integreze rapid în orice fel de anturaj. Cifra 5 este caracteristică persoanelor îndrăgostite de modă şi care nu lasă să treacă nicio săptămână fără a-şi achiziţiona un obiect vestimentar nou.

Pentru că iubesc lucrurile strălucitoare, aceştia vor aprecia dacă le-ai oferi în dar de Moş Nicolae bijuterii pentru casă, precum pietrele preţioase care absorb energia negativă de acasă sau de la birou. Acestea nu vor spune niciodată nu ametistului şi cristalelor sau oricăror alte obiecte care aduc magia în vieţile lor, precum cărţile de tarot sau decoraţiunile feng shui.

Cifra 6

Persoanele născute în zilele de 6, 15 sau 24

Aceste fiinţe minunate iubesc să se înconjoare de frumos. Tot ce ar aduce mai multă armonie în casele lor este bine primit. De Moş Nicolae, persoanele născute în zilele de 6, 15 sau 24 îţi vor fi recunoscătoare dacă le vei pune în ghetuţe perne decorative, decoraţiuni handmade sau orice tip de gadget pentru bucătărie.

Cei născuţi sub semnul Cifrei 6 iubesc luxul atunci când vine vorba de îmbrăcăminte, aşa că, dacă ai de gând să îi suprinzi cu un obiect vestimentar nou, ai grjă atunci când alegi produsul, pentru că aceştia sunt foarte pretenţioşi în ceea ce priveşte materialul din care sunt create.

De vreme ce persoanele guvernate de Cifra 6 fac tot ce se poate pentru ca celor din jur să le fie bine, un răsfăţ venit din partea ta ar fi ca o gură de aer proaspătă. Poţi să îi uimeşti pe aceştia cu un mic dejun la pat sau cu o baie fierbinte cu spumă.

Cifra 7

Persoanele născute în zilele de 7, 16 sau 25

Poţi crede că nu vei găsi vreun cadou care să îi impresioneze pe aceşti visători sensibili, însă îi poţi da gata cu orice dar care le aduce pace interioară şi îi leagă de divinitate. Orice cadou care face trimitere la spiritualitate le va face o deosebită plăcere. Poţi opta pentru o carte care îi ajută să îşi dezvolte intuiţia, un set de cărţi de tarot sau să îi programezi la o şedinţă de spiritism cu un mediu.

Cei născuţi sub semnul cifrei 7 au o minte dornică să afle cum funcţionează lucrurile, iar cărţile pline de suspans şi jocurile care le pun mintea la contribuţie le aduc acestora o satisfacţie deosebită.

Majoritatea celor născuţi în aceste zile simt o legătură puternică faţă de tot ce înseamnă apă, mare, ocean, aşa că o scurtă deplasare de weekend spre o destinaţie maritimă îi va bucura peste măsură.

Cifra 8

Persoanele născute în zilele de 8, 17 sau 26

Celor născuţi sub semnul acestei cifre trăiesc pe picior mare! Sunt ambiţioşi şi muncesc mult, motiv pentru care nu prea găsesc timp şi pentru distracţie sau relaxare. Orice cadou menit să le ofere o clipă de răsfăţ este ideal pentru ei, aşa că ai de unde alege: o şedinţă de masaj, reflexoterapie sau o programare la spa şi nu numai.

Dacă s-au născut într-una din zilele guvernate de cifra 8, sunt, de regulă, activi, aşa că orice tip de echipament sportiv este un cadou potrivit. Au gusturi scumpe, aşa că alege pentru ei tot ce e mai bun, de la tipuri deosebite de ciocolată, o cină de la un restaurant de lux şi până la piese vestimentare din mătase sau caşmir.

Din moment ce au mereu mintea orientată către buget, orice carte menită să îi ajute să îşi rotunjească veniturile este un cadou potrivit.

Cifra 9

Persoanele născute în zilele de 9, 18 sau 27

Ce să îi cumperi cuiva care mereu se gândeşte la cei din jur? Aceşti indivizi plini de compasiune ar prefera mai degrabă să donezi banii cheltuiţi în mod obişnuit pe cadouri pentru o cauză nobilă.

Însă adevărul este că le-ar prinde bine un instrument care să îi ajute să îşi asculte mai bine intuiţia. Cristale, rune sau oracole - toate acestea sunt cadouri potrivite pentru cei născuţi sub semnul cifrei 9.

Le plac călătoriile, aşa că orice formă de artă, bijuterii sau elemente de decor din alte colţuri ale lumii îi va impresiona cu siguranţă.

Pentru că sunt creativi, orientează-te către piese vestimentare originale, care să se potrivescă spiritului lor poznaş.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 mai