Meryl Streep îţi spune pentru ce să nu mai ai răbdare în 2016

Am fost învăţaţi încă de mici că răbdarea este o virtute şi că trebuie să fim mai buni, mai calmi şi să nu ne pierdem niciodată speranţa. 

meryl streep

La început de an, este bine să trecem în carnetul de dezvoltare personală câteva cuvinte pe care Meryl Streep le transmite fanilor săi.

"Nu mai am răbdare pentru anumite lucruri, nu pentru că am devenit arogantă, ci pur şi simplu pentru că am ajuns la un anumit punct în viaţă când nu mai vreau să pierd timp cu lucruri care îmi displac sau mă rănesc.

Nu am răbdare pentru cinism, critici excesive şi reguli impuse de orice tip. Mi-am pierdut voinţa de a le face pe plac celor care nu mă plac, de a iubi pe cei care nu mă iubesc şi de zâmbi la cei care nu-mi zâmbesc înapoi.

Nu voi mai petrece nici măcar un minut cu cei care mint şi vor să manipuleze. Am decis să nu mai coexist cu ipocriţi, oameni care nu sunt sinceri şi joacă teatru. Nu mai tolerez selecţia naturală sau aroganţa academică.

Nu mai trec cu vederea nici bârfa. Urăsc conflictul şi comparaţiile. Cred într-o lume a opoziţiilor şi de aceea vreau să evit oamenii rigizi, cu personalităţi inflexibile.

În prietenie îmi displace lipsa de loialitate şi trădarea. Nu mai vreau să fiu cu oameni care nu ştiu să ofere un compliment sau un cuvânt de încurajare. Exagerarea mă plictiseşte şi întâmpin dificultăţi în acceptarea celor cărora nu le plac animalele. Iar mai presus de orice nu mai am răbdare cu nimeni care nu merită răbdarea mea."

Tu ce ţi-ai propus să faci în noul an? Care sunt lucrurile pentru care nu mai ai răbdare? Lasă-ne gândurile tale în secţiunea de comentarii de mai jos.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dezvoltare personala
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
04 dec