Interpretarea viselor: Sâmbătă

Sâmbata reprezintă o oportunitate, deci înseamnă că simți că viața ta este plină de ocazii în momentul de față și orice ți-ai propune să faci vei realiza cu succes, deoarece pentru prima oară de mult timp încoace chiar ai mai multe opțiuni.

 Dacă visezi despre o zi de sâmbătă este un indiciu că trebuie să îndepărtezi din jurul tău oamenii care nu-ți plac și probabil că deja te-ai distanțat de o prietenă sau un membru al familiei din cauza faptului că părerile voastre în legătură cu ceva anume sau valorile voastre de viață nu au corespuns și simți nevoia de un pic de distanțare ca relația voastră să nu aibă de suferit și mai mult. De asemenea, ziua de sâmbătă mai înseamnă că ai scăpat de o greutate de pe suflet și acum te poți relaxa. Dacă vrei, îți poți lua concediu, deoarece nu se mai așteaptă nimeni la nimic din partea ta. Chiar dacă este posibil ca în curând să apară alte obstacole în viața ta, acum ești liberă să te bucuri de ce vrei tu.

În plus, înseamnă c-ai început să realizezi că trebuie să fii mai atentă pe ce cheltui banii, deoarece chiar dacă, până nu de mult, ți-ai tot spus că extravaganțele tale sunt doar temporare, obiceiurile tale financiare încep să-și spună cuvântul. Așadar, este mai bine să-ncepi să faci alegeri bazate pe planuri de durată nu pe nevoi de moment. Pe de altă parte, visul poate avea legătură cu faptul că simți aceste lucruri în legătură cu cineva apropiat, care este foarte risipitor și care prin felul lui de a fi te afectează și pe tine. Cu această persoană trebuie să ai în curând o conversație foarte sinceră, punând accentul pe cum te face să te simți, nu pe greșelile pe care le face.

Să visezi că e sâmbătă sau că-ți faci planuri pentru sâmbătă este modul subconștientului tău de a-ți spune că trebuie să petreci mai mult timp cu prietenii și familia în loc să te concentrezi atât de mult asupra carierei și să-ți iei constant noi job-uri sau responsabilități de care de fapt nu ai nevoie.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 iun