Interpretarea viselor: Miercuri

Când visezi despre o zi de miercuri, înseamnă, în general, că te bântuie o decizie pe care ai luat-o în legătură cu ceva sau cineva.

Te simți blocată în problemele altcuiva și cauți o cale de scăpare, deoarece nu crezi că mai ai vreo șansă de a contribui la rezolvarea acestora.

Ziua de miercuri este adesea considerată hopul săptămânii, pentru că fiind la jumătate, dacă treci de aceasta aproape că ai terminat săptămâna, deci dacă visezi că ar fi miercuri, înseamnă că ești la jumătatea drumului către îndeplinirea unei dorințe și după depășirea greutăților actuale totul va deveni mai ușor. Pe de altă parte, s-ar putea să știi în adâncul sufletului că nimic nu va fi mai ușor, dar să te simți totuși ușurată că ai ajuns la jumătatea drumului. O altă interpretare este aceea că ai nevoie de cineva sau ceva care să te ajute să treci peste o situație dificilă, ca să poți avansa în drumul tău către succes, deci ai nevoie de susținere și încurajare, pentru că te simți blocată în mijlocul unui proiect și ești prea departe de finalizarea acestuia, iar de aceea nu mai poți vedea că de fapt chiar ai făcut progrese reale.

De asemenea, zilele de miercuri mai sunt cunoscute și ca zilele abundenței, deci este posibil să te simți blocată tocmai pentru că ai prea multe idei și nu știi de unde să începi. Te simți copleșită de situație și nu știi ce să faci cu toate resursele de care dispui, dar pe de altă parte, miercurea este ziua în care te-ai recuperat deja după weekendul anterior și acum te pregătești de următorul. Teoretic, această zi este una productivă, deoarece te afli la apogeu și faci planuri despre cum poți îndeplini mai repede și ușor anumite sarcini, înainte de a lipsi de la birou alte două zile. Chiar dacă te cuprinde un ușor sentiment de panică, cumva te simți și încrezătoare că vei găsi echilibrul mult dorit între viața ta profesională și cea personală. Printre toate preocupările reușești, la un moment dat, să fii mulțumită de ceea ce ai realizat până la finalul zilei și te simți pregătită pentru ceea ce urmează, fiindcă ai plănuit suficiente lucruri în avans încât să-ți poți lua o mică pauză.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
14 oct