Interpretarea viselor: Joi

Dacă visezi despre o zi de joi, atunci înseamnă că în viața ta reală nu poți face acum schimbări semnificative, dar poți face pași importanți către îndeplinirea obiectivelor pe termen lung.

Dacă iei în considerare să amâni realizarea unui lucru, ți-ar fi mai bine dacă ai întreprinde acum măcar o parte, deoarece fiecare acțiune contează și ziua de joi înseamnă că se apropie odihna, pacea și refacerea. Poate fi vorba despre o vacanță pe care ți-ai rezervat-o printr-o agenție, câteva zile pe care ți le-ai luat liber de la muncă sau faptul că te pregătești să petreci un timp singură cu gândurile tale. Acum poți începe să te relaxezi, deoarece ai totul pus la punct.

Pe de altă parte, trebuie să fii atentă la cei din jurul tău și să le asculți sfaturile, deoarece ai nevoie să realizezi urgent ceva, poate chiar un proiect cu un termen limită fix, de care uitasei. Dacă termini toată treaba înainte de deadline, o să te simți mai bine și nu te vei mai simți vinovată că îți iei concediu.

Zilele de joi reprezintă lucrurile care vrei să dispară din viața ta, deci s-ar putea ca în realitate să ai o problemă care refuză să dispară de la sine, din cauza căreia te simți frustrată că nu poți face nimic decât să aștepți ca natura să-și urmeze cursul firesc. Totuși, este posibil să ai o anumită influență asupra acestei situații stresante, dar nu te agiți prea mult, chiar dacă vrei doar să se termine cât mai repede.

O altă posibilă interpretare a viselor cu și despre zile de joi este că încerci să extragi ceva pozitiv din experiențele tale negative, deoarece este singurul mod în care poți trece prin viață și să reții învățămintele necesare.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 oct