Interpretarea viselor: Vineri

Când visezi despre o zi de vineri înseamnă că te apropii de finalul unei sarcini dificile pe plan profesional sau personal.

Lucrurile încep să ajungă la finalul mult așteptat și acum ai mai multă libertate să faci ceea ce îți dorești cu adevărat în locul celor pe care doar te simți obligată să le faci. Acum ai un echilibru mai bun între viața personală și cea profesională și consideri că relația ta merge mai bine. Începi să te gândești la zilele libere și la ce vei face în weekend sau în concediu și ești un pic desprinsă de realitate, pentru că abia aștepți să vină din nou liberele.

O altă interpretare este că ai trecut indiferentă peste un lucru important sau ai ignorat detaliile de ultim moment, din cauza faptului că simți c-ai lucrat destul de mult în ultima vreme și meriți o pauză. Pe de altă parte, s-ar putea să simți că cei din jurul tău nu se implică la fel de mult ca și tine în ceea ce aveți de făcut în comun și au o toleranță mai mică în ceea ce privește munca în sine, iar tu trebuie să le faci și lor treaba. Gândește-te bine dacă nu cumva riscați să depășiți un termen de predare și măcar tu fii serioasă cel puțin până la deadline-ul respectiv. Mai există și varianta ca tu să fii de fapt foarte fericită în realitate, tocmai pentru că ai reușit să rezolvi o problemă înainte de a escalada situația și crezi că acum meriți să fii un pic mai leneșă.

Dacă visul tău îl implică pe partenerul tău și o zi de vineri, urmează să aveți o zi importantă amândoi. Poate fi vorba despre aniversarea voastră sau chiar despre ziua nunții, dar indiferent de ce semnificație are ziua de vineri pentru tine, doar tu, împreună cu partenerul tău o poți descifra cu exactitate.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 oct