Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Horoscopul lunii septembrie

Berbec

Se va bucura de recunoastere profesionala si de increderea colegilor, asta in cazul ca a depasit momentul de criza. Daca lucreaza intr-un domeniu care implica creativitate acum este momentul sa arate ce poate si sa isi materializeze ideile. Daca este pasionat de ceea ce face, profesia le va solicita ceva mai mult efort pentru a dovedi ca sunt omul potrivit la locul potrivit. Iata macar un motiv in cazul ca se confrunta cu inertia. Stabilitatea in care credea poate disparea acum si poate nu ar strica sa analizeze ce anume i-a adus in aceasta situatie. Nimic nu ii poate folosi ca reazem. Vor fi provocati sa vada care ii sunt limitele si chiar va fi pus in situatia de a se vindoi de tot ceea ce stie sau vrea sa faca. Este momentul cel mai delicat de care daca va trece se poate considera norocos.

Taur

Sanse serioase sa isi reconsolideze reputatia profesionala, ca orice semn de pamant. Trebuie insa sa fie si practic si atent la detalii, nu cumva materializarea propriilor idei sa porneasca de pe o baza subreda. Sa dea dovada de harnicie, de constinciozitate, sa colaboreze cu colegii, ca rabdare are cu carul. Daca este intr-un post de raspundere trebuie sa dovedeasca ca isi cunoaste indatoririle, trebuie sa conceapa o noua strategie de munca. Este daca vreti, un debuseu dar si o calitate atunci cand se va pune problema continuarii restructurarilor sau gasirea unui alt loc de munca. Vor remarca usurinta cu care vor intra in relatii cu ceilalti, mai mult sa fie intelesi cu foarte mare usurinta. Realismul lor va face sa completeze echipa in care lucreaza cu succes. Daca este angajat intr-o intreprindere atunci ei se vor face remarcati prin pricepere si va fi un atuu cand se vor stabili listele cu disponibilizati.

Gemeni

Proiectele colective in care sunt implicati vor trebuie finalizate conform graficului de lucru, apoi vor avea posibilitatea sa munceasca singuri pentru ca anul acesta vor simti de multe ori, nevoia de a fi singuri; creativitatea lor, intr-adevar, este legata de actiuni singulare pentru ca au un simt al viitorului tipic semnelor de Aer, si astfel sa devina promotorii celor mai noi idei, celor mai noi tehnologii. Usurinta cu care stiu sa exprime ceea ce vor ii face pe cei din anturaj sa exulte de bucurie. Atentie la relatia cu institutiile statului. Vestea necesitatii unei interventii chirurgicale, in regim de urgenta, ii va lua pe nepregatite si ii va destabiliza emotional. De asemenea, vor simti gusutl amar al insingurarii pentru ca oameni care, de regula, ii ajuta, le vor intoarce acuma spatele. Ar fi bine sa nu ia nici o decizie care vizeaza viitorul lor in firma, institutie, pozitia sociala s.a.

Rac

Au talentul de a simplifica lucrurile care pe altii ii incurca, dar nu si pe ei, si care ii va surprinde pe cei din jur. Contrar discretiei care ii caracterizeaza, anul acest vor simti nevoia sa se exprime. Aceasta le va da posibilitatea sa creasca in ochii anturajului cu atat mai mult cu cat tot anul 2010 este extrem de favorabil autocunoasterii. Se poate remarca tendinta de a incepe mai multe lucruri pe care sa nu le finalizeze, cum ar fi initierea unei strategii pentru o virtuala afacere pe care nu o vor face decat mult mai tarziu sau poate niciodata pentru ca se vor lovi de tot felul de piedici. Daca insa au vointa, vor gasi puterea sa treaca peste greutati si sa faca lucruri extraordinare. Atentie, la conjunctia Pluto - Luna care arata ca este nevoie de os serie de schimbari la nivel afectiv cu o canalizare a emotiilor spre reglarea unor relatii care tin de intelegerea cu fratii, cu prietenii, tin de comunicare, in general. Atentie la raceli, caderi ale sistemului imunitarea, declansarea vreunei boli prin mecanism autoimun.

Leu

Constiinta propriei valori se amplifica pe masura ce isi reafirma pozitia, nazuintele si aspiratiile ceea ce le va da rezistenta si putere ca sa-si atinga scopurile, mai mult sa realizeze ca valoare este o notiune care tine de morala si nu de uzual. Fapt care ii ajuta sa faca lumina si asupra laturii sale interioare mai putin explorate. Tot ce vor atinge vor transforma in bun gust. Un capitol la care ar putea avea probleme este comunicarea, mai ales elevii si studentii sa fie atenti, deoarece s-ar putea confrunta cu blocaje la acest nivel. La acesta stare de fapte contribuie si bulversarea pe care o provoaca Mercur care, tot pe 12 septembrie, va intra in mers normal. Desi au invatat, desi sunt pregatiti se vor exprima greoi sau una vor spune alta vor gandi, cel mai bun lucru ar fi daca ar putea da examenele in scris. La serviciu vor dovedi ca stiu sa fie buni lideri si organizatori ceea ce le va aduce o recompensa baneasca, ceea ce nu este rau deloc.

Fecioara

Este necesara o clarificare, stabilirea unor prioritati pentru a fi mai eficienti concomitent cu eliminarea a tot ce nu le este necesar. Vor reveni asupra dorintei de a-si cunoaste limitele. In schimb, conflictele dintre generatii pot izbucni violent. Unele cupluri pot lua decizia separarii. Posibile discutii aprinse cu cei tineri care vor sa paraseasca domiciliul parintilor pentru ca acestia nu sunt de acord cu prietena/ul. Pot fi dispute intre mama si fiica, tata si fiu, bunici - nepoti. Mai poate fi vorba si despre o disputa patrimoniala, posibila mostenire. O hotarare pe care o vor lua parintii vis-a-vis de un frate il va deranja pe celalalt. Posibil ca decizia de a-si completa studiile sa ii deranjeze pe unii din frati. Daca isi vor dori o calatorie la care au visat de multa vreme este posibil ca ea sa nu fie pe placul partenerei/ului. Revine aspectul monahal, unele Fecioare, cu precadere femeile, vor decide sa puna capat vietii lumesti si sa se retraga intr-o manastire. Pluto conjunct cu Luna din tema unor Fecioare, arata dragostea divina ca un act de profunda transformare interioara cu renuntarea la tot ceea ce este laic.

Balanta

Nativii acestui semn si , in special, nativele vor simti o puternica dorinta de libertate dar, in acelasi timp, si nevoia de a crea noi asocieri si de a le intari pe cele pe care le are, de la afaceri la mariaj, dovedind astfel ca au capacitatea de a imbina cele doua aspecte cu naturaletea pe care le-o da diplomatia. Totodata vor trebui sa se impuna cu tarie si mai puternic ca obicei. Permanent au tendinta de a armoniaza lucrurile, doar ca in acest an vor trebui sa-si afirme cat se poate de clar, dorintele, nevoile, ideile. Cu toate acestea vor trebui sa fie atente, la Careul in T despre care am mai vorbit si care le poate crea neplaceri in interiorul asocierilor sau divorturi neasteptate, cu o slabire, in paralel, a increderii in sine. Unele Balante pot pleca la studii in strainatate, altele se vor face remarcate castigand diverse concursuri si festivaluri internationale; sunt Balante care vor dori o reorientare profesionala sau sa mai studieze si se vor inscrie la o facultate; acum este momentul ca Balantele care iubesc calatoriile sa hotarasca in ce colt al lumii vor poposi si, nu in sfarsit, vor fi Balante care isi vor schimba domiciliul dintr-o localitate intr-alta sau dintr-o tara intr-alta.

Scorpion

Se vor petrece multe schimbari in viata lor si in mod vizbil. Sunt gata sa-si concretizeze aspiratiile si sa iasa din conul de umbra in care au intrat in ultimii 3 ani. Le ca va creste vitalitatea, vor resimti puternic impulsul de a trai in depina armonie cu idealurie lor. Dau dovada de o mare incedere in sine si daca dau vreun examen sau sustin vreun interviu, vor straluci, dar in a doua parte a lunii se vor simti epuizati. Le-as sugera sa fie atenti la cineva mai in varsta din familie care este suferind. Tinerii sunt avantajati si sustinuti pentru achizitionarea unei case sau a unui teren pentru constructia unei case. In ciuda tuturor vestilor, bune sau rele, Scorpionii trebuie sa schimbe ceva in viata lor, in comportamentul lor si in relatiile cu prietenii. Vor pune capat unor prietenii de o viata, vor renunta sa mai apeleze l oameni care promit si nu fac nimic, vor dori o restructurare a relatiilor altfel decat pana acum si au sansa sa schimbe aceste lucruri. Posibil ca unii Scorpioni sa-si piarda mama sau sora.

Sagetator

Le-as sugera insa sa fie atenti la deciziile profesionale pe care le vor lua pentru ca de aceste decizii va depinde viitorul lor pentru cel putin doi ani de acum inainte. Mercur retrograd este conjunct cu Pluto, posibil sa simta ca s-a schimbat ceva si in modul lor de a privi lucrurile si de a aborda problemele. Nu acelasi lucru l-as spune in ceea ce ii priveste pe Sagetatorii varstnici care par sa se complaca in a-si plange de mila fara sa mai aiba curajul sa schimbe ceva. Sunt capabili si ei de schimbare, nu trebuie decat sa incerce. Pentru alti Sagetatori este o luna buna sa finalizeze o serie de acte notariale care implica o mostenire, cumpararea unei case sau titluri de proprietate. Vor avea curajul sa puna capat unor relatii care nu mai functioneaza de mult si sa-si vada de drumul lor.Stresul poate veni si dinspre reactivarea unor boli, cele care vizeaza sistemul imunitar, digestiv, atentie mai ales la ficat, si renal. Osteo-artrozele vor da si ele semne ca exista.

Capricorn

Rezultate neasteptate in sensul bun al cuvantului si mai mult, in plan personal, ii vor provoca pe Capricorni, ridicand valul care ascundea lucrurile esentiale, sa caute adevaruri si sensuri numai de ei stiute dar care le va permite sa descopere noi sensuri ale vietii si sa mearga mai departe. Simt ca este momentul sa evolueze si acest sentiment ii va indruma pe calea pe care trebuie sa fie. Posibil ca aceasta armonie sa se extinda si la locul de munca desi eu as spune ca este putin probabil daca avem in vederea crucea in semne cardinale a carei influxuri se vor resimti si luna aceasta, ii poate buimacii serios, ca sa nu mai amintesc de Mercur care revine in mers normal si care ii poate zapacii si mai mult. Multe femei Capricorn ar putea sa fie cerute in casatorie. Tinerele casatorite ar putea primi vestea venirii pe lume a unui copil ceea ce le va incanta peste masura. Cele care studiaza ar putea primi vestea pe care o asteapta privind o bursa de studii.

Varsator

Se pare ca Varsatorii s-au maturizat in urma evenimentelor traite in ultimii trei ani si simt ca sunt pregatiti sa corecteze aceste greseli, sa traga invatamintele de rigoare, sa uite ce nu mai au nevoie si sa se pregateasca pentru un nou capitol din viata lor. Prietenosi, deschisi stiu cum sa ii tina la distanta pe cei care nu vibreaza cu ei. Este posibil ca veselia exagerata sa ascunda de fapt, teama fata de o boala despre care tocmai au aflat, ideea ca sunt in pragul mortii si trebuie sa-si traiasca viata atat cat mai e la intensitate maxima. Eu i-as sfatui sa ia o gura de aer, sa coboare cu picioarele pe pamant si cu cerebralitatea lor proverbiala sa vada ca lucrurile nu sunt negre chiar deloc. Frica de doctori , de spitale si de moarte cred ca este teroarea numarul unu pentru Varsatori. Apoi intrarea in mers normal a lui Mercur ii poate bulversa si ea. Sa fie atenti la volan, le place sa sofeze, dar mobilul ar putea suna si de aici alte dandanale. Va fi o zi in care vor avea chef de artag, le va sari tandara din orice si vor pleca intromba cu masina. Sa evite daca se poate plecatul cu masina, ca de certat sau mai certat ei.

Pesti

Septembrie le aduce un potential imens de schimbare depinde doar cat de profunda vor sa fie aceasta schimbare, daca este doar temporara sau definitiva, ca in final sa stie sa tina sub control situatiile care ii limiteaza. Creativitatea va fi cea mai sustinuta. Vesti bune vin dinspre sectorul financiar. Un plasament, o investitie sau o afacere inca in fasa, incepe sa-si arate roadele. Unii Pesti spra intr-o sentinta favorabila si ar putea veni asa cum vor ei, bucuria aceasta va fi umbrita de vestea ca fiul, fiica sau chiar el se vor separa. La locul de munca se petrec lucruri bune. Crucea cardinala continua sa ii chinuie pe Pesti, de aceasta data la nivelul sanatatii. Posibile interventii chirurgicale in regim de urgenta - litiaze reale sau bilare,posibila pierderea unei sarcini pe fondul unor probleme serioase de imunitate, posibil aflarea unui diagnostic care le lasa fara orice speranta, un accident vascular, starea generala din aceasta zi sa fie una proasta, cu cadere de calciu si care sa impieteze asupra muncii.

Tag-uri: , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 5

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Minerva (02.09.2010, 16:17)
In ce priveste Sagetatorul si Fecioara, aici intra in joc compatibilitatea dintre planetele personale ale fiecarui nativ.
Răspunde-i
Minerva (02.09.2010, 16:15)
este zodiacul lunii, se refera la ziua cand are loc intocmirea actelor, nu este o zi anume ci ziua din septembrie cand mergeti la notar sau achizitionezi titkuri de proprietate.
Răspunde-i
Laura :> (02.09.2010, 15:31)
Buna. As vrea sa stiu si eu cum m-as putea intelege cu tata care e in zodia Fecioarei si eu Sagetatoare?
Răspunde-i
Roxana (02.09.2010, 13:22)
Ma speria aia cu boala :)))

Multumesc :)
Răspunde-i
Roxana (02.09.2010, 08:22)
Este horoscopul zilei sau al lunii?
"Pentru alti Sagetatori este o zi buna sa finalizeze o serie de acte notariale care implica o mostenire, cumpararea unei case sau titluri de proprietate."
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Putin cate putin din astrologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr