Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

Horoscopul financiar pe 2011

Berbec 21.03 -  20.04

Castigurile  vor fi anul acesta destul de consistente si liniare, nu prea vor mai exista pauze de saptamani intre acestea. Banii vor veni, in special, din munca proprie si din afaceri, sau contracte pe care le-au incheiat la sfarsitul lui 2010. Sunt  venituri legale, posibile reglari juridice intre ei ca persoane, sau intre institutia in care lucreaza sau statul. Este punctul in care veti avea multe de facut si de gandit in termeni strategici.

Concesiile, de orice fel, pot dezechilibra balanta veniturilor. Intelegerile comerciale sau acordurile pe cale de a expira, trebuie discutate din timp pentru a asigura stabilitatea din punct de vedere financiar. Aproape intamplator as spune, se va petrece ceva cu finantele lor astfel incat sa isi permita sa faca o achizitie importanta pentru casa, sau chiar o casa ori un apartament, in perioada iunie - august.

Taur 20.04 - 21.05

Banii sunt la vedere anul acesta, dar ce este mai important este ca in buzunarele Taurilor  vor exista tot timpul. De fapt, vor cheltui pe negandite dar si vor castiga, prin mici investitii - un bilet la loto sau la bingo, cumparari en-gross si vanzare cu profit en-detail, in ciuda faptului ca vor fi extrem de tentati sa faca orice pentru a obtine bunastarea financiara. Nu vor iesi niciodata in fata, stiind ca nu vor putea sa-si sustina punctul de vedere atunci cand vor fi intrebati din ce traiesc sau cum au castigat banii. Vor prefera linistea caminului, ca intotdeauna atentia lor va fi concentrata pe obiective legate de casa sa - renovare, reamenajare, alt mobilier s.a.m.d

Daca lucreaza in domeniul artei ca si organizator de spectacole sau expozitii, ca director de galerie de arta dar si daca este creator, cheltuielile vor fi necesare si de aici vor batea la multe usi cu sansa de a li se deschide pentru a cere ceea ce doresc. Perioada cea mai buna pentru investitii, credite, schimbare de statut social - mai si iulie.

Gemeni 21.05 - 21.06

Banii, afacerile sunt in progres si tot ceea ce le trezeste atentia din punct de vedere financiar au sansa sa se  materializeze sau sa le aduca un castig cat de mic. Conturile vor spori, afacerile in curs de desfasurare si tot ceea ce imbraca aspecte financiare vor fi in avantaj in primele sase luni ale lui 2011.

Clarificarea situatiei lor financiare precum si imbunatatirea acesteia va fi motivatia care va sta la baza analizei atunci cand vor trebui sa decida daca trebuie sa cheltuiasca sau nu pentru un anumit lucru. Vor fi situatii care ii va obliga sa urmeze un anumit drum si o anumita conduita daca vor dori sa le intre bani in cont, in special de pe urma muncii lor. Va veni un moment cand vor realiza ca trebuie sa creasca, sa-si sporeasca veniturile, dar cum ei sunt si niste cheltuitori fara pereche le-as sugera sa fie foarte atenti in octombrie, cum vor umbla cu actele oficiale proprii, nu cumva sa le piarda sau sa le fie furate, cum isi vor administra bugetul si lichiditatile, nu cumva sa se intinda mai mult decat le este plapuma. Daca le place sa mai joace din cand in cand la jocurile de noroc, vor trebui sa fie atenti nu cumva sa fie trasi pe sfoara.

Rac 21.06 - 23.07

Vor incepe anul cu o nevoie imperioasa de siguranta materiala, cum nu au mai avut-o de destul de mult timp. Impulsurile jupiteriene vor determina, intr-adevar, nevoia de progres care le vor da Racilor energia necesara sa taie raul din radacina si sa reconstruiasca tocmai ceea ce credeau ca au pierdut. Banii vor fi in 2011 pentru Raci un soi de auto-asigurare pe termen lung, cu actiune directa asupra relatiilor de afaceri. Interesant este ca si povestile de dragoste ale Racilor vor fi in 2011 strans legate de finante. Va fi un aspect fundamental care ii va face sa se gandeasca la siguranta emotionala in aceeasi masura in care se vor gandi si la siguranta financiara si nu vor permite nimanui sa le dea sfaturi in domeniu, dimpotriva isi vor feri investitiile de ochii lumii. Vor simti cand sunt pe un teren minat si daca vor stii sa se retraga la timp, vor evita gaurile din buget.

Jupiter le va da o mare siguranta de sine, ceea ce n-au prea avut in ultimul an. Vor trebui sa lase aparenta nepasarea deoparte si sa incerce sa fructifice tot ce le iese in cale, pentru ca vor fi in actiune mai tot timpul anului. Pe de alta parte, le-as sugera sa fie atenti la acele aspecte care fac atingere juridicului si respectarii legii, in consecinta, sa nu se joace prea mult cu focul ca s-ar putea arde. Sa nu isi asume riscuri inutile prin ocolirea acestora din urma, sa nu uite, in ghilimele spus, de anumite plati, sa fie in termen cu taxele si impozitele pe care le au de platit. Uranus in aspecte disonante cu semnul lor poate duce aceste tendinte in extremis, sa induca comportamente rupte de realitate. Sa fie atenti la detalii si la tot ceeea ce inseamna parte practica, mai ales din toamna lui 2011.

Leu 23.07 - 22.08

Conturile Leilor ar trebui sa cunoasca o sporire progresiva si indestulatoare. Nu se intrevad nici cheltuieli masive si nici epuizari de cont, dar asta nu inseamna ca acalmia nu obliga la o atitudine responsabila fata de finantele proprii.
    
Vor trebui sa conceapa strategii financiare pe termen lung si care sa ii ajute sa fructifice cat mai plenar oportunitatile. Totusi vor trebui sa fie atenti la bani mai ales in luna noiembrie. Impulsurile planetare ii  fac sa-si investeasca banii intr-o directie constructiva sau pur si simplu, sa faca economii. Pentru a pregati terenul financiar pentru 2012, inca din iarna, prioritatea numarul unu va trebui sa fie modul in care sa faca cat mai profitabile impulsurile saturniene care vor matura sectorul financiar in acea perioada.

Opozitia Saturn - Neptun este directa si fatisa in acest an. Aceste tensiuni le va provoca Leilor temeri putin fondate care vor duce la tendinta de izolare sau, in functie de tema astrala a fiecaruia, va actiona in directie opusa care ii va face pe unii Lei sa tot caute parteneri si prieteni numai ca sa nu fie singuri. Intr-adevar setea insatiabila de socializare ii impinge pe unii spre atitudini excesive si ii face pe Lei sa fie cand foarte sobri, cand prea zgubilitici, cand prea retrasi, cand ies prea mult in evidenta.

Fecioara 22.08 - 23.09

Finantele vor fi centrul de interes pentru Fecioare in 2011, cu sanse mari de acumulare, cu conditia ca ei sa munceasca intr-o directie constructiva. Impulsurile pe care le vor primi de la Soare, de la Jupiter si de la Mercur va atinge sectorul cel mai dorit de nativii Fecioara - proprietati si finante. Roata se misca si in privinta progreselor profesionale si vor incepe sa le reintre in cont sume de bani, cu regularitate, vor obtine venituri de pe urma unor contracte sau de pe urma unor achizitii interesante.

Sansa va fi de partea lor in 2011 si aceasta datorita indraznelii si fermitatii lor. Vor fi favorizate schimburile de idei si proiectele noi, succesul va fi garantat cu atat mai mult cu cat vor paria pe aprofundarea si finalizarea obligatiilor de serviciu fara sa-si faca probleme, astfel vor avea banii pe care ii doresc si siguranta materiala la care viseaza.

Balanta 23.09 - 22.10

Consideratiile financiare vor fi cele care vor sta la baza optiunilor sale atunci cand li se va propune un post, o promovare ori  li se va lua in considerare proiectele personale. Vor incepe anul cu o nevoie imperioasa de a da curs macar unora dintre ideile sale.

Vor avea nevoie de stabilitate financiara mai mult ca in ceilalti ani, mai ales daca s-au dovedit cheltuitori sau resursele lor au avut de suferit de pe urma recesiunii economice. Anul acesta, din punct de vedere financiar, vor fi in siguranta cu conditia sa fie atente la ce cheltuieli fac. De fapt, instinctul de conservare va fi cel care ii va ghida si ii va face sa isi planifice si sa isi reorganizeze cheltuielile in functie de prioritati. Daca anul trecut au cedat impulsului de a achizitiona, anul acesta vor rectifica erorile comise la incheierea contractelor, vor renunta la o serie de mici placeri personale pentru a-si reechilibra bugetul. Daca vor sti sa pastreze masura, sa caute motivatia actiunilor sale in sine fara a ceda tentatiei de a cheltui fara sa se gandeasca, vor incheia anul pe plus.

Scorpion 22.10 - 22.11

Din punct de vedere financiar vor trebui sa actioneze urgent, imperativ, pentru a pune la punct problema banilor. Lipsa de timp ii poate face tensionati si le poate induce teama ca nu vor termina lucrarea incredintata, dar daca vor stii sa-si planifice cheltuielile, bugetul lor nu va fi in primejdie. Rigoarea si profesionalismul ii va face sa lucreze peste program. Odata trecute aceste hopuri, vor privi mai linistiti spre contul din banca. Nu vor ezita sa compare, sa evalueze, nu vor ceda impulsului de a achizitiona, au facut o data greseala de a cumpara cu ochii inchisi si au platit mai mult decat facea,  asa ca a doua oara nu se va mai repeta. Nu vor risca, vor fi foarte atenti cu banii lor, vor verifica fiecare detaliu inainte de a scoate un ban din buzunar.

Dialogul cu subordonatii sau cu colegii va trezi in ei dorinta de a crea, a gandi strategii, a pune la punct planuri care se vor dovedi fertile pentru viitor. Ultimele impulsuri ale lui Jupiter vor actiona ca o otrava care li se raspandeste in trup, si cu dureri si cu dificultati, vor reusi sa termine in timp util ceea ce au de facut. Ar fi bine, ca toate lucrarile, chiar daca sunt in intarziere, sa le incheie fara sa plece urechea la sugestiile unora si altora, chiar daca presiunea acestora va fi la un moment dat de nesuportat. Vor dovedi ca o pot face!

Sagetator 22.11 - 22.12

Problemele financiare vor fi mai putin stresante decat in 2010. De fapt vor intalni circumstante care ii vor ajuta sa simplifice lucrurile, chiar si pe cele vechi si vor rezolva situatii care pana nu demult pareau de nerezolvat, foarte simplu si foarte usor incat nu le va veni sa creada cat de la-ndemana le era solutia. Alegerea drumului pe care vor merge va fi posibil numai cu conditia sa se gandeasca la consecinte, sa anticipeze din timp urmarile.

Ceea ce este terminat nu mai trebuie facut inca o data, pare sa fie lozinca dupa care se conduc si, trebuie sa recunoastem ca are un sambure de adevar. Au nevoie de ceva mai multa rabdare daca vor sa castige si sa-si faca planuri cu bataie lunga in ceea ce priveste castigul. Daca anul trecut au rezolvat problema financiara si au asigurata subzistenta, atunci pot lua o pauza si sa se bucure de ceea ce au fara a face tapaj de veniturile sale. Nu vor fi putine, de asemenea, momentele de rastalmacire, de nesesizare sau de neantelegere a unor oportunitati, dar aceasta este in functie de configuratia din tema astrala a fiecarui Sagetator.

Capricorn 22.12 - 20.01

Viata financiara a Capricornilor va cunoaste in acest an imbunatatiri semnificative, mai ales daca sunt in cautarea de noi si noi modalitati de a le creste standardul de viata. Daca comparam aspectele dintre Pluto si Saturn, in acest domeniu, chiar daca sunt tensionate, ele anunta din punct de vedere material o serie de facilitati care pot avea legatura cu schimbarea unor date de rambursare a ratelor pentru un credit sau leasing. Fie pentru luarea unui credit de nevoi personale, fie pentru a pleca in concediu, sau pentru a crea o linie comerciala de produse de consum, rezultatele favorabile ale unui proces de pe urma caruia se va alege cu o suma de bani.

Vor bajbai mai putin ca anul trecut, pentru a lua decizii radicale. De fapt, acestea au ajuns la scadenta de prea mult timp ca sa nu le lamureasca odata pentru totdeauna. Se vor lansa imperativ in tranzactii financiare care vor fi o sursa de schimbare completa a modului lor de viata. Succesul va veni de aici, nu trebuie decat sa acorde atentia cuvenita.

Varsator 20.01 - 19.02

Vor cauta sa faca mai multa ordine in afaceri, isi vor administra conturile cumpatat si numai atunci cand va fi nevoie sa achite taxe, impozite sau facturi. Din pacate, Neptun aflat foarte aproape de sectorul banilor proveniti din munca proprie, ii va face doar sa viseze la ce sume ar putea sa le intre in cont, in realitate, eforturile pentru un ban in plus vor fi mari si uneori supraomenesti.

Parerea mea este ca, Saturn va asigura echilibrul necesar si va permite rectificarea bugetului cand si unde trebuie, la momentul oportun. Din fericire, vor da dovada de realism si pragmatism, fapt care ii transforma pe zvapaiatii Varsatori, in oameni cu picioarele pe pamant. De fapt, nu fac altceva decat sa pregateasca terenul in sensul sa puna capat cheltuielilor inutile si sa mearga direct la obiect.

I-as sfatui, asa cum fac de fiecare data, sa aiba rabdare, sa nu caute cu dinadinsul sa ajunga la cineva anume, sa lase lucrurile sa curga de la sine, pentru ca fortand lucrurile ar putea pierde si sprijinul pe care il au si atunci scapa totul de sub control.

Ingrijorarea lor nu este intemeiata, ba dimpotriva, as spune ca nerabdarea si uneori, starile de disperare, nu au facut altceva decat sa le bage bete in roate. Au mari sanse, daca urmaresc reflexul actiunilor lor, ar avea ocazia sa vada ce anvergura are raspunsul primit!

Totusi, inclin sa cred, ca Saturn le potoleste tendinta in acest an, dar atentie, le atenueaza si momentele de placere sau de fericire. Neptun in semnul lor, ii indeamna sa lase deoparte considerentele materiale care nu o data le vor crea stari de angoasa. Sa nu caute ci sa lase lucrurile sa curga pentru ca punctele de echilibru care le va permite sa actioneze vor aparea pe negandite, se vor elibera de tensiuni si  isi vor conserva ideile pentru momente mai bune.
      

Pesti 19.01 - 21.03

Viata lor materiala va fi, inca de la inceputul anului, cea mai mare problema. Pestii daca nu au asigurata partea financiara devin nelinistiti, taciturni si irascibili. Cu toate acestea vor fi mai lipsiti de griji financiare anul acesta, mai ales ca vor avea prilejul sa cheltuie cum ii place si pe ce ii place, chiar daca se vor gandi mai mult ca de obicei la viitor si la cerintele sale financiare pe temen lung.

Cei care lucreaza in domeniul financiar anticipeaza evolutia pietii, dar in acelasi timp, atentia lor va fi indreptata spre proiecte casnice care ii va monopoliza pur si simplu - casa, nou mobilier, munca s.a. Vor depune chiar eforturi serioase pentru a face economii.

In schimb, anul acesta le va fi dor de informatii care sa ii ajute sa puna in practica proiecte de finante, proiecte in care mecanismul financiar este unul de precizie. Anturajul, din nefericire ii va obliga la o serie de cheltuieli care nu intotdeauna vor fi judicioase si bine tintite. Le-as sugera sa se gandeasca de doua ori inainte de a semna vreun act financiar sau de a cheltui o suma de bani. Timpul este aliatul lor asa ca sa nu-si faca probleme ca intarzie atunci cand vor medita mai atent la cheltuielile pe care le au de facut.


Tag-uri: , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Machiaj ochi (07.01.2011, 10:26)
Intresant horoscopul, sper ca asa sa se inample;)
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Putin cate putin din astrologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr