charlotte

Prinţul William şi Kate au dat publicităţii o fotografie...

Citeste mai mult»
Robert de Niro

Un videoclip viral cu Robert de Niro în care actorul...

Citeste mai mult»
Carli Lloyd

Carli Lloyd, fost star al naţionalei SUA, a anunţat că...

Citeste mai mult»
sport

Câte ore pe zi ar trebui să stai în picioare, să faci...

Citeste mai mult»
Paul Auster

Romancierul american Paul Auster, autorul ''Trilogiei New...

Citeste mai mult»
yumi

Japoneza Yumi Katsura, o renumită creatoare de rochii de...

Citeste mai mult»
Gérard Depardieu

Actorul Gérard Depardieu a fost eliberat după opt ore de...

Citeste mai mult»
Raluca Turcan

Raluca Turcan, despre cineaşti la gala Premiilor Gopo:...

Citeste mai mult»
Salma Hayek

Salma Hayek s-a alăturat Madonnei pe scena din Mexic,...

Citeste mai mult»
shakira

Blackstone oferă aproape 1,6 miliarde de dolari pentru...

Citeste mai mult»
Gérard Depardieu

Gérard Depardieu a fost reţinut de poliţie pentru...

Citeste mai mult»
Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»

Horoscop Martie 2010

Caracteristicile astrale ale perioadei: Sfarsitul lunii februarie si inceputul lunii martie este legat de faza de Luna Plina din noaptea de 28 februarie spre 1 martie. Luna plina aduce putere si energie si tot ceea ce ati gandit, planificat si initiat in perioada de Luna Noua, telul spre care tindeti, acum sa se implineasca, sa se desavarseasca.

Luna Plina se petrece in Fecioara, devenim mai pragmatici, mai meticulosi, mai atrasi de misticism si tentati sa plecam urechea la orice fel de zvonuri, mai ales cele alarmiste gen va fi cutremur?! De asemenea, Luna Plina este buna pentru facut analize, inceputul unei cure de slabire de scurta durata, transferul atentiei asupra unei alimentatii echilibrate si nu austere.

Marte iese din retrogradare pe 10 martie si lucruri care par ca au stagnat vor intra pe fagasul lor normal. Suntem mai calmi, mai destinsi, mai linistiti.

Vremea se va incalzi usor dar nu ne scuteste de ploi, de frig, de inundatii si de ceata. De asemenea, se pot produce alunecari de teren acolo unde pamantul este inecat in apa. Cel putin in prima parte a lunii.

Berbec
– Cum sunteti obisnuiti veti  dori sa incepeti luna in forta, din pacate o serie de tensiuni care tin de serviciu, de o serie de decizii pe care va trebui sa le luati, chiar de relatia de cuplu, fac sa fiti mai nervosi, mai artagosi. Tinerii, mai ales. Pentru maturi luna debuteza cu o rezolvare care tine de institutiile statutului. Pentru doamne, cu posibile probleme inflamatorii la nivelul gitului – raguseli, amigdalite, laringite, faringite etc, deci atentie Berbecutele care...canta, dar si cu o surpriza care tine de o deplasare in strainatate.

Taur
– O luna care uneste, parca mai mult ca niciodata familia - posibile vesti despre venirea pe lume a unui copil. Pentru barbati vesti foarte bune dinspre sectorul partenerial sau de serviciu – o discutie pe teme de afaceri, antamata in septembrie-octombrie trecut, va da roade. Pentru adolescentii Taur, luna debuteaza cu o criza de personalitate, conflictul dintre generatii dovedindu-se mereu de actualitate. Daca va trebui sa luati o decizie legata de drumuri sau de mutarea cu serviciu undeva la drum, va sfatuiesc, sa va ganditi bine.

Gemeni
– iluzia unui contract va poate face sa visati cu ochii deschisi, insa Luna Neagra de acolo imi spune ca sunt numai...iluzii. In schimb aveti sustinere la locul de munca, aveti idei stralucitoare care vor face din voi, cu putina atentie, vedete inca de la inceputul lunii. Desi traversam o perioada de criza, voi veti fi anuntati fie de o marire salariala, fie de o alta pozitie la serviciu care aduce un alt salariu, mai mare, bineinteles, fie decideti sa incepeti ceva pe cont propriu. Indiferent ce veti face sunteti sustinuti!

Rac
– La voi luna debuteaza destul de furtunos. Unele cupluri vor lua decizia sa se separe. Motivele sunt diverse – de la gasirea unui alt partener/a, la miile de kilometri departare intre sotii care lucreaza in strainatate si pana la refuzul partenerei de a mai avea un copil. Aceste tensiuni se vor amplifica spre sfarsitul lunii. Cei tineri, atentie la accidentele casnice,  va puteti alege cu o mana sau un picior rupt sau cu capul spart. Sectorul serviciu este calm si as spune chiar ca va bucurati de o oarecare stabilitate financiara.

Leu
– De mult nu a mai fost atata liniste si calm in viata voastra. Este o luna care va poate da aripi pentru ceea ce vreti sa faceti cu viata voastra in 2010. Realizati ca daca vreti sa va pastrati familia trebuie sa va schimbati, renuntati la incapatanarea fara acoperire, la gelozie, acceptati si opiniile celor din jur si veti vedea si partea frumoasa a vietii. Excelenta perioada profesionala. Este posibil ca Leoaicele sa fie promovate inca din prima saptamana a lunii, lucru fantastic pentru vanitatea lor dar sa se gandeasca cum vor armoniza viata de familie cu cea profesionala.

Fecioara – Incercati sa nu va mai incarcati cu problem ele celor din jur. Este o luna in care va puteti gandi strategiile si programele pe termen lung. Crucea in semne cardinale semnifica si actiunea. Deci pregatiti-va temeinic pentru ceea ce va urma fara insa sa actionati in forta, cel putin nu luna aceasta. Cei care au afaceri, vor gasi solutia de a se debloca financiar, lucru care pentru Fecioare este adevarata mana cereasca. Pe 11 martie sa fiti atenti la o oportunitate financiara, vine de unde va asteptati mai putin!

Balanta – Desi sectoarele foarte importante pentru voi sunt familia si serviciul, luna aceasta veti fi mai atrasi de aspectul comunicarii pe care, simtiti ca nu o stapaniti. Nu va faceti probleme, vi se trage de la Mercur si Marte aflati in opozitie, incercati sa puneti pe hartie tot ce doriti sa faceti, agenda zilei este foarte importanta acum. Avantajatii lunii sunt cei tineri, in special cei care revin pe bancile scolii ori in amfiteatrele studentesti. Poate singura umbra sa fie cea a lipsei banilor, parintii nu mai au de unde sa sponsorizeze viata de student.

Scorpion – Nici nu a inceput bine luna ca voi va si ganditi pe cine sa pedepsiti. Nu cred ca viata si ascensiunea profesionala este musai o trambulina pentru reglat conturile. Mai bine ganditi-va ca luati startul intr-o luna in care totul ar trebui sa mearga ca pe roate. Asa cum va place, veti actiona din umbra si, bineinteles, cu avantajele acestui stat in umbra. Cei pana in 30 de ani pot decide sa se casatoreasca. Interesant ca foarte multi Scorpioni tineri se vor gandi acum sa puna pe picioare propria afacere ceea ce nu este deloc rau. Problema este sa gaseasca si sursele de finantare.

Sagetator – Cred ca seria neagra a ghinioanelor s-a terminat. Totusi v-as ruga sa fiti foarte atenti cum conduceti, cei care sunteti soferi, cum treceti strada sau coborati din mijloacele de transport in comun daca sunteti pieton ori cum coborati scarile...asta nu inseamna ca nu trebuie sa fiti atenti si la ce faceti in casa – surse de foc si de electricitate. Zilele de 9 si 10 martie sunt cele mai grele din acest punct de vedere. Sagetatoarele sunt norocoasele lunii, lor le vin banii din micile aranjamanete si ce bine prind ei!

Capricorn
– cu certitudine avantajatele semnului sunt femeile. Se pot trezi ca intra in posesia unei mosteniri la care nici nu se gandeau, pot da lovitura in afaceri prin incheierea unui contract, au fler financiar daca trebuie sa investeasca, vor intinde o mana de ajutor celor care au nevoie, asta nu inseamna si ca au prieteni, nu. Este un domeniu la care trebuie sa fie atente. Barbatii, mai ales militarii dislocati in zonele de conflict trebuie sa fie atenti la actiunile in care sunt implicati. Stiu, ordinul se executa nu se discuta, totusi putina atentie pe ce puneti piciorul.

Varsator – semnati un contract in modul vostru caracteristic, pe neasteptate, mai ales ca el aduce si stabilitate financiara cel putin pana la sfarsitul anului. Disputati si controversati, nu va dati in laturi din a demonstra de ce sunteti capabili. Cu Jupiter Casa banilor, norocul inca va face cu ochiul. Problema este sa si simtiti dincotro bate vantul. Si la voi par sa fie avantajate femeile. Cei care au afaceri, cu modul original de a gandi proiectele in care sunteti implicati, au sanse foarte mari de reusita.

Pesti – nu as spune ca este o luna excelenta, dimpotriva acum par sa iasa la iveala toate ranchiunile, sa fiti acuzati de egoism si de duplicitate, iar barbatii Pesti care sunt in functii de raspundere sa-si pazeasca spatele caci o femeie ii pandeste. Pestii care lucreaza in domensiul medical si financiar sunt foarte bine sustinuti. De asemenea, maturii se pot bucura de apreciere din partea sefilor si ideile lor sa fie creditate cu incredere. Nici femeile nu o duc mai rau. Avantaj cele care sunt implicate in afaceri.
Tag-uri:
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 12

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

carmen (11.06.2010, 23:43)
nimic de scoperit
Răspunde-i
felicia serban (27.05.2010, 13:52)
abia acum am reusit sa citesc si eu daca ar fi cu putinta asi dori si eu ceva mai detaliat fecioara 10 .09.1972.ora16 30 bacau ,si pt fiica mea 28 .08.1991.ora 10 bacau
Răspunde-i
liliana (17.03.2010, 21:10)
as dori sa-mi spuneti despre pesti mai multe in viitor,,,,,,,,pana acum mi-a mers tare rau
Răspunde-i
Tina (09.03.2010, 17:22)
Foarte interesant horoscopul pe martie...puteti sa-mi spuneti si mie mai multe despre viitor nascuta pe 18-04-1981 ora: 09:30 -10:00. Va multumesc.
Răspunde-i
alina (09.03.2010, 12:37)
ASIDORI MAI MULTE DESPRE ZODIA PESTOLIR .DATA DE NASTERE ESTE 22.02.1971.
Răspunde-i
Minerva (07.03.2010, 21:45)
Pentru detaliile pe care le doriti accesati va rog Profilul meu.

Multumesc, Minerva
Răspunde-i
Minerva (07.03.2010, 21:45)
Pentru detaliile pe care le doriti accesati va rog Profilul meu.

Multumesc, Minerva
Răspunde-i
avi. gabi (07.03.2010, 19:06)
am citit horoscopul si m-ar interesa si pe mine cateva detlii generale in continuare. 12-09-1983, h 12-3o,13-oo
Răspunde-i
adelina (05.03.2010, 20:24)
buna! as vrea sa stiu daca imi pute-ti spune ce imi rezerva viitorul...
m-am nascut pe 1-03-1993 la ora 02:00 [noaptea]... la dorohoi,dar sunt din darabani jud bt... astept raspunsul vostru prin mail
Răspunde-i
radulescu cristina (05.03.2010, 18:51)
Buna seara doamna Minerva am avut placerea sa citesc horoscopul dvs pt care va multumesc.Dar nu este cel pe care il stimnoi de la TV unde mai sunteti? fata mi-a ramas fara serv si vrea sa plece are un copil pe care il creste singura credeti ca va reusi/26 11 1979 ora 6;45 bucuresti cu speranta ca ma veti ajuta v-am dat aceste date cu stima si respect mariea
Răspunde-i
violeta badara (04.03.2010, 11:58)
as dori ceva mai detaliata zodiz varsator
Răspunde-i
ioana (04.03.2010, 09:44)
comentez zilnic,n-am stare de loc.
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Putin cate putin din astrologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
03 mai