Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate

De în Dezvoltare personala 17 sep 2019

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi îţi va fi foarte uşor să afli în cele ce urmează care este forţa care îţi conduce viaţa.

Dacă nu ai apucat să te familiarizezi cu testul Myers-Briggs, îl poţi face gratuit aici, în mai puţin de 12 minute, după care poţi reveni pe feminis.ro, pentru a citi mai multe cu privire la factorii care îţi influenţează semnificativ viaţa de zi cu zi. 

După ce ai aflat ce tipologie te caracterizează, descoperă în cele ce urmează ce anume îţi conduce viaţa, în funcţie de personalitate.

INFP

Un INFP este adesea ghidat de nevoia de a-şi respecta valorile şi idealurile. Aspectul moral este foarte important pentru ei şi îşi definesc propriile standarde, fără să accepte etichete din partea celor din jur.

INFJ

Un INFJ este, cel mai adesea, ghidat de tot soiul de concepte idealiste. Viaţa unui INFJ este guvernată de dorinţa de a manifesta perfecţiunea şi de a realiza totul după bunul lui plac. O altă trăsătură care îi conduce pe cei din tipologia INFJ în viaţa de zi cu zi este dorinţa de a-i ajuta pe cei din jur să se înţeleagă mai bine pe ei înşişi şi de a le da sfaturi menite să le rezolve dilemele interiorare.

ENFP

Căutarea autenticităţii şi nevoia de libertate de expresie creativă în drumul spre succes sunt două dintre forţele care conduc un ENFP în viaţa de zi cu zi. Un alt factor care îi influenţează extraordinar de mult pe cei care se încadrează în această tipologie Myers-Briggs este dorinţa de a găsi o semnificaţie profundă în fiecare experienţă trăită.

ENFJ

Pe cel cu o personalitate de tip ENFJ îl motivează enorm oportunităţile care îi permit să creadă că poate schimba lumea. Dorinţa de a împărtăşi energie pozitivă şi de a genera schimbări în bine este cea care îl face pe un ENFJ să se dea jos din pat dimineaţa.

INTP

Cei cu personalitate de tip INTP au o nevoie extraordinară de a înţelege lucrurile la nivel profund şi adoră să rezolve probleme de orice natură. Un alt aspect care îi motivează în viaţa de zi cu zi este posibilitatea de a ajunge într-o poziţie care să le permită libertatea de a alege numai proiecte care le sunt pe plac. De cele mai multe ori, un INTP va fi atras de aventuri intelectuale, unde le este pusă la încercare imaginaţia analitică, cu scopul de a explora noi concepte.

INTJ

Un INTJ este condus de o dorinţă puternică de a construi şi îmbunătăţi concepte şi sisteme, este perfecţionist şi îl motivează activităţile care îi permit să identifice defectele şi lipsa de eficienţă. Un alt aspect care îl motivează pe un INTJ este aprecierea celor din jur. Dacă munca nu îi este validată şi nu îi sunt recunoscute meritele, un INTJ va fi profund demoralizat.

ENTP

Forţa care îi mişcă pe cei cu personalitate de tip ENTP este una generatoare de idei, iar ţelul lor este, adesea, de a afla la ce concluzie duc aceste idei. Sunt mânaţi de inventivitate şi originalitate, fiind dispuşi adesea să îşi rişte sucesul şi imaginea pentru a veni cu ceva nou. Mai presus de orice, însă, mai importante pentru un ENTP sunt ideile şi principiile decât concretul, realitatea.

ENTJ

Pe un ENTJ îl motivează cel mai mult dorinţa de a cuceri şi de a atinge succesul. Maeştri ai strategiei, cei cu personalitate de tip ENTJ nu se tem de conflicte, iar spiritul lor ambiţios îi mână în viaţă spre cele mai complexe provocări. Ce îi motivează cel mai mult este perspectiva nimicirii competitorilor, indiferent de natura acestora.

ISTJ

Ce îi motivează în viaţă pe cei cu personalitate de tip ISTJ este simţul responsabilităţii, împreună cu dorinţa de a face tot ce le stă în putinţă pentru a-şi duce sarcinile la bun sfârşit. Interesant la un ISTJ este că va fi adesea motivat să ocupe rolul unui extrovertit, însă nu din dorinţa de interacţiune socială, ci din credinţa că poate face o treabă mai bună şi că poate da un exemplu cu privire la felul în care ar trebui procedat într-o anumită situaţie.

ISFJ

Ce îi motivează pe cei cu personalitate de tip ISFJ este dorinţa puternică de a le fi de ajutor celor din jur. Această caracteristică îi îndeamnă adesea să uite de natura lor introvertită pentru a sări în ajutor. Forţa principală care îi ghidează pe aceştia în viaţă este cu atât mai evidentă în sfera personală, de familie, unde se vor implica în absolut toate aspectele, asumându-şi rolul de protector şi asigurând celorlalţi membri ai familiei un mediu primitor şi liniştit.

ESTJ

Un ESTJ este mânat de dorinţa de a impune ordinea şi disciplina în mediul înconjurător. Este un lider înnăscut şi poate transforma orice tip de haos în armonie printr-o prioritizare eficientă. Un alt factor care îl motivează pe un ESTJ este deţinerea controlului, ambiţia fiind o caracteristică notabilă a celor cu acest tip de personalitate.

ESFJ

Energia care îi împinge înainte pe cei cu personalitate de tip ESFJ este generată în mare parte de recunoştinţa celor din jur. Un ESFJ va fi mereu apreciat pentru capacitatea de a restabili şi menţine armonia în şi între cercurile sociale în care se învârte, atât în sfera privată, cât şi în cea profesională. Un alt factor care îi mişcă pe cei cu personalitate de tip ESFJ este dorinţa de a aplana conflicte, astfel că vor interveni mereu, îmbunătăţind situaţia pentru toţi cei implicaţi.

ISTP

Diversitatea este forţa care le guvernează viaţa celor care se încadrează în această tipologie Myers-Briggs. Vor încerca puţin din toate, cel puţin o dată în viaţă. Un alt factor care le oferă o energie extraordinară este atenţia venită din partea celor din jur. Le place să impresioneze prin abilităţile lor variate, acumulate în urma dorinţei nestăvilite de a descoperi lumea cu toate splendorile pe care le poate oferi.

ISFP

Creativitatea şi frumuseţea lumii înconjurătoare sunt forţe care îl guvernează pe cel cu personalitate de tip ISFP. Cum creativitatea înfloreşte în libertate, un alt factor care îi motivează pe aceşti indivizi este o viaţă trăită fără prea multe îngrădiri sau reguli.

ESFP

Forţa care îi mişcă pe cei cu o personalitate de tip ESFP este dorinţa de a-şi trăi viaţa la potenţial maxim şi de a profita din plin de ceea ce au. Au o capacitate extraordinară de a se distra indiferent de situaţia în care se află sau ceea ce fac la momentul respectiv. Excesele şi lipsa unor limite bine definite sunt, însă, factori care îi pot împiedica pe cei cu acest tip de personalitate să îşi atingă ţelurile.

ESTP

Energia care îl motivează pe un ESTP este una creatoare, una care pune totul în mişcare şi face ca lucrurile să se întâmple. Această energie îi face să se arunce cu capul înainte acolo unde alţii doar încearcă marea cu degetul, analizând avantajele şi dezavantajele. Iniţiativa şi entuziasmul sunt alţi factori care le guvernează viaţa celor care se încadrează în această tipologie Myers-Briggs.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Spune-ţi părerea
Alte articole din Dezvoltare personala
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar