Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Top 12 cei mai cool tatici romani

De în Familie 2 aug 2011
Feminis.ro ti-a pregatit un top cu cei mai cool, cei mai activi, cei mai sexy tatici din peisajul autohton. Acestia sunt activi in carierele lor, dar sunt si alaturi de familie in viata de zi cu zi. Ce parere ai despre acest top al taticilor din Romania? Voteaza taticul favorit!

CRBL este una dintre cele mai active vedete din Romania la momentul actual. Acesta, pe langa melodiile pe care le semneaza si scoala de dans la care preda, mai joaca in reclame si este adesea invitat in diferite emisiuni televizate sau la radio. Cu toate acestea el are timp si de familia sa. Mai mult de atat, cand nu are timp sa treaca pe acasa, isi aduce familia pe platourile de filmare.Cativa membri ai familiei apar in reclamele in care joaca si CRBL, ei interpretand o familie fericita pe sticla, dar nu au motive sa nu fie la fel si in viata reala.

 

Adi Despot, rockerul care a facut furori la inceputul anilor 2000 si care a frant inimile multor fane, este taticul unui baietel, Toma, care implineste in luna noiembrie sapte ani si a unei fetite care in luna octombrie implineste 5 anisori, pe nume Maia. Solistul formatiei Vita de Vie este opusul lui CRBL. Acesta nu a permis presei sa intervina in viata personala, de aceea nu exista multe fotografii pe internet cu Toma sau Maia. Potrivit acasa.ro, artistul a declarat ca ar renunta oricand la cariera daca asta ar ajunge sa ii ocupe mai mult timp decat orele acordate zilnic copiilor sai. Ii place sa isi dedice timpul liber copiilor sai. Taticul sexy, Adi Despot, este un parinte devotat, caruia ii place ca privatul sa ramana privat.

Sursa foto: facebook.com ; libertatea.ro

Cristian Chivu este fotbalistul care, in prezent joaca la Inter Milano, incepand din 2007. Sportivul locuieste impreuna cu sotia sa, Adelina, in Milano. Fericitul tatic de fetite a fost votat drept cel mai sexy tatic din Romania in anul 2009. Cristian este un fotbalist care a evoluat in Romania, in prima parte a carierei sale sportive, ulterior a fost transferat la echipe internationale de renume. S-a casatorit cu Adelina in iulie 2008, iar la scurt timp a sosit pe lume prima lor fetita, Natalia, nascuta in februarie 2009. La aproximativ un an distanta s-a nascut si Anastasia, pe data de 4 noiembrie 2010. Fetitele sale, Natalia si Anastasia, sunt cele doua nestemate din viata sa.

 

Adrian Mutu este fotbalistul care s-a facut remarcat inca de pe la inceput. Daca nu prin reusite pe plan profesional, prin scandaluri mondene in care adesea a fost implicat. Sportivul, in varsta de 32 de ani, este la a doua casnicie si a treia oara tatic si nu orice fel de tatic, ci unul dintre cei mai sexy tatici, potrivit fanelor sale. Adrian, desi a fost de doua ori suspendat in cariera sa si nu i-a mai fost permis sa joace timp de 16 luni, sapte luni dupa prima suspendare cand juca la Chelsea si noua dupa a doua, cand juca la Fiorentina, el a primit o veste buna, chiar daca nu din partea departamentului sportiv. Acesta a devenit tatic pentru a treia oara la sfarsitul anului trecut. Asadar, fotbalistul are trei copii, Mario, din casnicia cu Alexandra Dinu si doua fetite cu actuala sotie, dominicana Consuelo Mutu, Adriana si Maya.

Sursa foto: tikitaka.ro ; football-wallpapers.com

Razvan Fodor este un fericit si implinit tata de fata. Actorul de telenovele a declarat ca a fost extrem de emotionat, desi fetele lui, Irina, sotia sa si Diana, cel mai tanar membru al familiei, erau bine, sanatoase, el era agitat si emotionat. Si vestea ca va fi tatic de fata a fost ceva inedit pentru el, Irina nedorind sa ii explice la telefon cum a fost la ecograf, s-a dus direct pe platourile de filmare. Inca din timpul sarcinii Irinei, Razvan s-a transformat intr-un tata mai protector decat in mod obisnuit cu sotia sa, ceea ce ne da foarte usor de inteles ca este la fel, daca nu mai mult cu fiica sa, Diana.

 

Alexandru Papadopol este tatic de fetita, la fel ca si colegul sau de breasla, Razvan Fodor. Desi, impreuna cu sotia sa, Ioana Ginghina, a trecut printr-un moment crunt, cei doi au mers mai departe si au  primit in viata lor un miracol, pe nume Ruxandra. Tatal fetitei a declarat pentru presa ca este "un tata fericit, implinit si mandru" de fiica lui. O persoana calma si sociabila din fire, actorul din prima telenovela romaneasca a mai declarat ca "Ruxandra este prioritatea mea si fiinta cea mai importanta din viata mea".

Sursa foto: mediapropictures.ro ; cinemagia.ro

Actualul presedinte al Partidului Social Democrat, Victor Ponta, considera cea mai mare realizare, bucuria vietii lui si a Dacianei Sarbu este fiica lor, Irina. Acesta mai are un baiat, Victor Andrei, cu fosta sa sotie. Politicianul vorbeste mandru despre amdoi copiii. Un membru activ al partidului politic din care face parte, Victor Ponta isi petrece timpul liber cu prietenii, dar si dand curs hobby-urilor sale, printre care si cartingul. Iar acest hobby i l-a transmis si fiului sau, care a participat la prima sa cursa de carting la varsta de sase ani.

 

Bogdan Olteanu, fostul purtator de cuvant din partea liberalilor, este un barbat activ, pasionat de ski, gatit, cu un program foarte incarcatat, dar ramane si un tata devotat, cat de mult ii permite timpul. Tata de doi copii, Theea si Alexandru, este mandru, fericit si implinit. Desi a trecut printr-un divort cu sotia sa, Cristina, dupa nici un an, cei doi s-au impacat si relatia lor s-a repus pe fagasul bun. Intr-un interviu acordatat pentru adevarul.ro, Cristina, sotia fostului presedinte al Camerei Deputatilor a declarat ca este un tata bun, desi nu are foarte mult timp de a petrece cu copii din pricina programului foarte incarcat, dar copii mai merg in vizita la tatal lor la Parlament, unde sunt fascinati de ceea ce vad. 

Sursa foto: facebook.com ; realitatea.net

Dragos Bucur este "tata, dupa aceea patriot". Acestea au fost cuvintele pe care le-a enuntat intr-un interviu pentru "Razii de noapte". Actorul, in varsta de 34 de ani, este in topul preferintelor pentru filmele straine cu distributie internationala, cat si in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor. Dragos este un tata devotat, si-a impartit atributiile de tata "fifty-fifty", a declarat acesta intr-un interviu. Se ocupa de frumoasa lui fetita, Sofia, se joaca de multe ori cu ea, pana el pica lat. Desi cariera sa de actor este in plina dezvoltare, cariera sa de tata nu se rezuma doar la convorbiri telefonice cu fiica sa, el se ocupa si rezerva energia cele doua fete din viata sa, Dana Nalbaru, sotia sa si Sofia, fiica sa.

 

Florin Piersic Jr este actor, regizor, scenarist, producator, editorialist, scriitor si tata. Are o fetita, pe nume Sonia, cu actrita Dorina Chiriac. Este o fire boema, dar este sincer si direct si nu isi celebreaza ziua de nastere. Actorul si-a construit un portofoliu impresionant, astfel a demonstrat ca nu s-a lasat intimidat de prestigiul tatalui sau, acesta nefiind timorat de reputatia acestuia. Dar cariera nu este totul, el, impreuna cu fosta sa partenera de viata, Dorina, o cresc pe fiica lor, Sonia. Rebelul actor, desi socotit un "don juan", la fel ca tatal lui, tine la familie, cu toate ca este excentric si indepenedent.

Sursa foto: 24fun.ro ; cinemagia.ro

Stefan Banica Jr., una dintre celebritatile care face atmosfera atat pe scenele teatrelor, cat si pe scenele salilor de concerte, este tatal Violetei, fiica lui si a Andreei Marin si a lui Radu Stefan, primul sau copil. Impreuna cu actuala sotie, au trecut peste numeroase zvonuri, barfe, fotografii soc si alte "probe" care le-ar putea periclita casnicia. Dar ei si-au construit relatia pe incredere. Atat actuala sotie, cat si fiica sa, Violeta, sunt staruri in creatile artistului. Sotia sa a aparut intr-unul din videoclipurile sale, iar fiicei sale i-a compus o melodie speciala. Un tata devotatat si respectuos, Stefan isi iubeste ambii copii si incearca sa isi petreaca timp cat mai mult cu cei doi.

 

Andi Moisescu este tatal grijuliu si atent, care este cat mai mult implicat in viata copiilor. David si Luca, fiii lui Andi si ai Oliviei Steer, sunt centrul atentiei celor doi. Andi este atent si grijuliu, se ocupa intr-o maniera pedanta de cresterea adecvata a celor doi membri ai familei. Prezentatorul emisiunii "ApropoTV" are perioade in care se dedica in totalitate baietilor sai, incearca sa fie un familist convins, nu doar sa o arate in poze. Ii duce adesea la gradinita, in parc si in DisneyLand.

Sursa foto: s1.zetaboards.com ; agentiadepresamondena.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar