Este vreodată o idee bună o partidă în trei?

De în Dragoste & Sex 1 mai 2018

Descoperă dacă ai putea de fapt să-ți vezi partenerul alături de altcineva sau dacă gelozia ar pune stăpânire pe tine.

Când vine vorba despre o partidă de sex în trei trebuie ca astrele să se alinieze și circumstanțele să fie cele bune, deoarece există multe variabile atunci când mai aduceți pe cineva în patul conjugal. Anumite astfel de aventuri au dus la destrămarea relației inițiale, dar există și oameni care au în continuare relații puternice, fericite, care au trecut peste aventură cu zâmbetul pe buze. Unii au acest lucru pe lista lor de făcut până într-o anumită vârstă și o înceracă o dată ca să o poată bifa, dar alții fac din acest lucru un obicei, este în regulă oricare ar fi sitația voastră.

Dacă amândoi vă doriți așa ceva, merită să vă întrebați de ce ați face-o. Dacă vă gândiți să o faceți doar ca să încercați ceva nou împreună atunci s-ar putea să fie chiar amuzant, o adevărată aventură pentru amândoi. Pe de altă parte, dacă singurul motiv este că nu vă simțiți împliniți în pat sau unul dintre voi este atras emoțional de cea de-a treia persoană și o preferați în detrimentul partenerului, atunci ar trebui să vă puneți mai multe semne de întrebare și să discutați sincer despre sentimentele voastre. În orice caz, fiți sinceri cu voi înșivă, deoarece chiar dacă este un clișeu, comunicarea e cheia într-o relație monogamă serioasă, de lungă durată. Gândiți-vă serios la gelozie și dacă ați putea să vă uitați unul la celălalt știind că o faceți alături de altcineva. Trebuie să iei în considerare ce vei simți după, deoarece chiar dacă în momentul respectiv totul ți se va părea în regulă, mai greu este să faci față la avalanșa de sentimente de după, când vei avea tendința să compari orice acțiune cu respectiva, și te vei vedea pe tine în locul ei sau îți vei imagina cum el o sărută pe ea și nu pe tine, iar situațiile pot continua.

Este de la sine înțeles că a vorbi despre o relație în trei și a face sex în trei sau mai mulți sunt lucruri total diferite. Pentru a-ți fi mai ușor, încearcă să introduci mai întâi fantezia în discuții și în dormitor, ca să vezi ce efect ar avea. Vorbiți despre acest lucru în intimitate și încercați să vă imaginați sau chiar să vedeți filme care presupun existența unei a treia persoane. S-ar putea ca fantezia să vă fie suficient sau s-ar putea să descoperiți că vreți să explorați mai mult.

Odată ce ați decis împreună că este ceva ce vreți să faceți amândoi, trebuie să vă gândiți cum o să procedați, cine va fi cea de-a treia persoană. Să găsești pe cineva care își dorește același lucru se poate dovedi mai greu decât credeați și este foarte important să vă gândiți și la sentimentele celuilalt. Unii oameni consideră că este mai bine să lași prietenii și cunoștințele deoparte în astfel de aventuri, chiar dacă ai încredere în istoricul lor sexual, dar indiferent de situație este foarte important să vă protejați. Ceea ce trebuie să luați în considerare când vine vorba despre prieteni este că pe termen lung, relația voastră s-ar putea deteriora și trebuie să fiți siguri că va fi discret sau discretă cu alți oameni, dacă vă doriți acest lucru. Dacă ați ales pe cineva cunoscut imaginează-ți dacă v-ati afla la o cină festivă împreună și ai putea să te mai concentrezi la ceea ce se spune în momentul respectiv sau dacă te-ai gândi numai la ce s-a întâmplat între voi trei. Dacă, în schimb, optați pentru un străin, pentru cineva cunoscut pe internet sau într-un bar, n-ar fi rău să ieșiți cel puțin o dată într-un loc neutru să vorbiți un pic și să stabiliți câteva reguli. Dacă nu există pic de atracție între voi, fii sinceră cu persoana respectivă și cu partenerul tău și nu te băga în ceva ce nu ți-ar face plăcere. Înainte de a începe actul în sine exprimați-vă limitele sexuale și spuneți cine ce poate face, unde vă puteți săruta, ce zone sunt interzise atingerii, ce fel de sex este acceptat, ce accesorii poate aduce fiecare și cine ce poate face cu fiecare. Această discuție trebuie purtată în trei, ca să fiți siguri că sunteti toți pe aceeași lungime de undă și pentru a evita orice fel de neînțelegeri. Trebuie să aveși la îndemână un cuvânt cheie sau un semn, care să dea de înțeles celorlați participanți că ceva este în neregulă.

De asemenea, acordați-vă puțin timp după pentru a discuta despre experiență doar voi doi. Vedeți dacă a fost ceea ce sperați și treceți peste trăgând învățămintele sau dacă v-a plăcut amândurora și considerați că nu s-a schimbat nimic între voi atunci mai puteți încerca o dată.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 ian