6 motive pentru care bărbații le părăsesc pe femeile pe care le iubesc

De în Dragoste & Sex 2 noi 2017

Îți trebuie curaj ca să te îndrăgostești, iar pentru un bărbat este și mai greu.

Când un bărbat se îndrăgostește, el ia în considerare suferința ce va veni de pe urma persoanei respective, fiindcă urmează să se deschidă cu totul pentru ea. El nu se aruncă orbește, ci înaintează treptat în lumea îndoielilor. Bărbații știu că nu s-au născut cu abilitatea de a înțelege femeile și uneori nici măcar nu încearcă să o facă, dar chiar dacă este îndrăgostit, un bărbat va lăsa femia cu care nu se simte acasă, cu care nu se simte el însuși, din următoarele motive.

1. Simte că ea încearcă să îl schimbe

Când un bărbat începe să simtă că nu mai este suficient, că defectele lui sunt uriașe sau că nu poate fi el însuși, începe să-și caute scuze de a părăsi căminul conjugal. Uneori, femeile încearcă să-și emasculeze partenerii și îi transformă în proiecte personale. Albert Einstein a spus că „Bărbații se căsătoresc cu femei pe care speră că timpul nu le va schimba niciodată, pe când femeile se mărită cu gândul că bărbații lor se vor schimba și ambii ajung să fie dezamăgiți.” Bărbații nu se schimbă și nimeni nu trebuie cu adevărat să facă acest lucru ci doar să se autodescopere. Un bărbat se poate maturiza doar cu sprijinul unei femei rabdătoare și atentă.

2. Se simte amenințat de succesul ei

Într-un studiu realizat de către cercetătorii de la Universitatea din Florida s-a constatat că bărbații suferă de o dezamăgire cruntă când femeile au mai mult succes decât ei, chiar dacă aceștia nu sunt într-o competiție directă. Succesul femeilor afectează și modul în care bărbații văd viitorul relației lor. Dacă un bărbat nu a reușit să atingă obiectivele pe care și le dorea, acesta este unul dintre motivele din cauza căruia el va părăsi o femei. El nu i se poate alătura ei în succesul acesteia, deoarece ar însemna că își acceptă eșecul.

3. Vorbește tot timpul

Bărbații pot, de cele mai multe ori, să ignore vocea unei femei, dar, din păcate, bolboroseala continuă poate cântări enorm. Deși bărbații se pot comporta precum copiii, aceștia nu vor tolera la infinit ca cineva să se plângă tot timpul, ei au nevoie să se simtă apreciați. Dacă te plângi tot timpul de câte ceva, până la urmă vei ajunge să fii complet ignorată, ceea ce evident, nu îți va conveni, deoarece în aer va fi o atmosferă pasiv-agresivă. Dacă un bărbat știe că din cauza ei va avea de suferit, nu se va implica într-o relație serioasă, iar pentru un bărbat, o femeie care se plânge este cel mai dezagreabil lucru.

4. Lipsa intimității

Chiar dacă pare greu de crezut, până și bărbații au nevoie de intimitate, dar dacă un bărbat va trebui să o cerșească, deoarece nu are deloc timp pentru sine, el va pleca cât mai repede din acea relație, ca să căute legătura mult dorită alături de altcineva. Un bărbat nu va sta prea mult alături de o femeie care nu își dorește apropierea intimă de el, deoarece motivele pentru care se îndrăgostește sunt multe, dar simte nevoia să fie cel mai apreciat din viața ei.

5. Îl compară cu alți bărbați

Nimic nu supără mai tare un bărbat decât să audă o femeie cum vorbește despre fostele ei relații și cum îl compară pe el cu foștii parteneri. Bărbații nu țin neapărat să analizeze trecutul parteneri.

6. Co-dependență emoțională

Bărbații au nevoie de spațiul lor personal și nu vor să fie tratați ca pe obiecte, ei au nevoie de prietenii lor și nu vor să se simtă precum o bonă. Când un bărbat începe să simtă că și-a pierdut libertatea, să simtă că nu se mai poate duce la fotbal sau băute, acesta va pleca. O relație sănătoasă este compusă din doi parteneri cu vieți proprii în afara relației și cu prieteni comuni, dar și unii separați. Co-dependența șterge strălucirea relației.

Bărbații iubesc femeile și se îndrăgostesc cu speranța că vor fi apreciați, respectați și susținuți. Când nu se mai simt eroii principali ai poveștii ei iau decizii importante și își schimbă statusul relației.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 noi