nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»

Despre martisor si proiectele lunii martie... organizate de CCSG

M-am gandit sa va vorbesc despre suflete mari, despre gesturi rare de iubire si respect fata de oameni, sa va vorbesc despre cei ce iubesc omul si sunt voluntari adevarati. Despre oamenii cu care lucrez in fiecare zi si nu stiu cum sa le multumesc pentru tot ce daruiesc. Despre faptul ca acesti minunati oameni sunt cu adevarat…oameni.

Luna martie vine cu soare si multe zambete si martisoare. Va multumesc tuturor pentru florile primite, scrisorile, mail-urile, martisoarele cu ghiocei, broscute si inimi, potcoave de cai si trifoi cu patru foi. Va multumesc pentru toate gandurile voastre bune cand am primit Trofeul Femeia Anului 2011 din partea revistei “Avantaje”, a fost cu adevarat o seara de vis.

Cu ce mai  vine luna martie?  cu noi proiecte si evenimente la Casa de Cultura a Sindicatelor Galati. E un loc plin de suflet, cu oameni mici (de varsta!) si mari care se implica in tot ce fac. Nu s-a terminat bine expozitia de fotografie “Jurnal de calatorie in Barcelona” semnata Paula Mihailopol, cand a fost o seara de poveste,  ca pregatim urmatoarele evenimente.
 

As dori sa amintesc acum de  un grup inimos de la Liceul de Arta “D.Cuclin” prezent la fiecare eveniment de-al nostru, care depune atata bucurie, efort si, in special, talent, in toate colaborarile noastre .Tot ei au facut o seara speciala din proiectul baroc, incantandu-ne cu momente de teatru, muzica, poezie. Astfel, le-am putut asculta cu mare bucurie pe Camelia Dumitriu, Iulia Lazar, Nicoleta Zaharia, Alexandra Caraman si Dana Bidea, eleve in cls.XI, tinere extrem de talentate si, pot spune, bine pregatite, copii speciali pentru mine. Le multumesc pentru daruirea lor si le urez mult succes in drumul ales. O buna colaborare o avem si cu Cvartetul de Coarde “L’Amour”,  Fundatia Varstnicilor,“Impreuna”, “Inima de copil”, “Familia”, Biblioteca “V.A.Urechia”, Muzeul de Arta Vizuala Galati, cu Palatul Copiilor Braila - in special cu d-na prof.Ilie Elena - toate institutiile culturale, cu prietenii de suflet Simona Andrei, Tudor Serban si Cristian Nastase (fotografi profesionisti) si, in special, cu mass-media.
           

1 Martie
a inceput déjà cu o noua expozitie comuna inttulata “Ladita cu martisoare”, ed.II. Si in acest an o parte din gradinitele si scolile galatene s-au implicat in realizarea acestui proiect si, prin atelierele lucrative, au realizate adevarate minuni cu manutele harnice ale celor mici. Veti putea vedea in luna martie expozitii cu martisoare, felicitari si obiecte handmade realizate de micutii artisti de la:
Gradinita nr.9 (coordonatori: Diana Soimu si Daniela Bucur; director: Neluta Dima), Gradinita nr.12 “Sf.Maria” (coord.Maria Axente, Maria Crihana), Scoala Gimnaziala nr.40 “Iulia Hasdeu” (coord.prof.Maria Sirghi), Gradinita 38 “Licurici”  ,Gradinita 17 “Veronica”,Gradinita nr.36 “M.Eminescu”(dir.Rodica Belciugan), Gradinita nr.18 "Voinicelul"si Fundatia “Impreuna” din care au lucrat atat copiii, cat si adultii de la centrul de zi si al varstnicilor (coordonatori: Ionica Raduna, instructor Geta Chirila s Otilia Vitvescki; director: Daniela Strat)           

Tot de 1 Martie clasa de canto si dans de la CCSG condusa de instructor Andreea Ignat au pregatit pentru parinti o lectie deschisa speciala ca un dar de ziua martisorului impreuna cu un Album special creat pentru mamici cu imagini din timpul evenimentelor noastre. Sunt daruri pe care la oferim an de an parintilor si celor care ne sunt aproape.
           

Si clasa de pian condusa de d-na Mariana Onofrei  pregateste noi surprize, veti vedea in spectacolele urmatoare cati copii talentati avem, i-am descoperit astfel, pe Stefania Chirita – o fetita de numai 4 anisori, extrem de serioasa si talentata, care stie déjà notele si o multime de cantecele: “O vioara mica”, “Iepuras” sau “Limba romaneasca” , Elian Toporac de numai 5 anisori, cu o  memorie incredibila si un talent innascut, sau Tudor Manole, un copil minunat.
           

Clasa de balet
vine si ea cu noi surprize, coregraf Lidia Ghenea se implica din ce in ce mai mult in formarea si educarea celor ce iubesc baletul si chiar daca, am trecut si noi printr-o perioada grea, din cauza gerului si a frigului, ajungand aproape in imposibilitatea de a ne tine cursurile din cauza iernii, incet, cu ajutorul parintilor care ne-au inteles, am depasit aceasta perioada si acum ne reluam cursurile, asa ca va astetpam sa va inscrieti in continuare la cursurile noastre de: canto, dansuri, balet, pian, acordeon, chitara, s.a.
           

Tot in luna martie, sunteti invitati sa vedeti o mica expozitie de fotografie cu animalute si nu numai semnata “Joaca” de Ema Oprisan, o eleva foarte talentata;  mai puteti vedea desene cu printese si personaje de poveste semnate Maria Andrei, un copil frumos si talentat de numai 7 anisori, eleva la Liceul de Arta “D.Cuclin”, cls.I B.
          

 
Pe 3 martie CCSG este partenera intr-un proiect romano-turc organizat la Constanta, unde vom merge cu o echipa. “Corifeii culturii anatoliene: Mevlana, Hacibektas,Yunus Emre” este titlul evenimentului organizat de Centrul Cultural Turc “Yunus Emre” in colaborare cu Universitatea “Andrei Saguna” Constanta, Casa de Cultura a Sindicatelor Galati si Centrul de Dezvoltare, Educatie si Cultura Turca “Dunarea de Jos” Galati. Participarea noastra cu un program artstic se datoreaza d-nei Abdulla Gulten care ne-a invitat sa colaboram, fiind extrem de bucurosi ca ne-am putut implica si noi. Programul cuprinde: recital poetic sustinut de Angela Baciu si moment de dans “dansul dervisilor rotitori” sustinut de Ansamblul “Estrada Copiilor”: Andreea Hristea si Analisa Gabriela Ignat, pregatiti de instructor Andreea Ignat.
           

Pe 6 martie toti iubitorii de fotografie sunt invitati la CCSG, et.I, ora 18.00 la o noua expozitie de fotografie marca Cosmin Savulescu “Pe aripile apei”, o expozitie ce vine de la Cluj si va surpride prin acuratete si sinceritate.
           

Pe 10 martie Ansamblul “Estrada Copiilor” va participa la un Concurs International de Dans “Dance World Cup”, ed.I la Bucuresti unde speram ca vom veni cu vesti bune. Vor participa trei formatii: Black Dance, Angelli si Ritmic pregatite temeinic de Andreea Ignat.
           

Pe 21 martie vom pregati, ca de fiecare data, Ziua Internationala a Poeziei si pana la sfarsitul lunii vom tine o noua sedinta a cenaclului “Ion Chiric” si, desigur, voi organiza o noua intalnire cu micutii la Libraria “Humanitas” intr-o noua “Joie de Poveste”... o poveste care se spune in fiecare zi.
Cu oameni...despre OAMENI!!!
 

Va asteptam la toate evenimentele noastre si din toata inima va urez O PRIMAVARA DE VIS!!!!
(foto: cristian nastase)
Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Blogul Angelei Baciu
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 apr