De ce să nu te mai gândești în fiecare zi la fostul tău iubit

De în Single life 12 iun 2019

Unul dintre cele mai mari obstacole întâmpinate de tinerele din ziua de azi este găsirea unui partener potrivit, pentru că atunci când din diverse motive, un bărbat iese din viața ta, e foarte greu să nu te întrebi dacă trebuie să-ți vezi de viață sau să-i dai o nouă șansă.

Chioșcurile de ziare sunt pline de reviste care oferă sfaturi pentru o relație reușită și afișează poze ale cuplurilor fericite călătorind prin lume și toate acestea sunt copleșitoare, iar site-urile de dating și social media au devenit principala metodă de a cunoaște pe cineva, astfel încât răbdarea și romantismul și-au pierdut farmecul. Când în sfârșit cunoști pe cineva care îți răspunde la mesaje, căruia îi place să petreacă timpul cu tine și nu stă pe telefon în timp ce tu-ți deschizi sufletul în fața lui, crezi că ți-ai găsit sufletul pereche.

În general, femeile au mai scăpat de stereotipurile ce înconjurau viața generațiilor anterioare cum că de la o anumită vârstă nu se cade să îți mai cauți o pereche sau că partenerul trebuie să fie mai în vârstă cu câțiva ani, mai înalt, să aibă un salariu mai bun și altele asemenea, dar presiunea societății încă există, ceea ce face ca tinerele din ziua de astăzi să se mulțumească cu puțin, adică cu bărbați care nu le merită. În acest sens, memoria începe să le înșele și în loc să-și aducă aminte că fostul iubit le-a înșelat cu cea mai bună prietenă ele își aduc aminte doar fluturașii în stomac de la primele întâlniri. Acest lucru demonstrează cât de bine se pricep femeile să dea sfaturi prietenelor care trec printr-o relație complicată și cât de puțin își ascultă singure aceste sfaturi când vine vorba despre viața lor sentimentală.

Dacă fostul tău iubit, care te-a dezamăgit, te-a înșelat și ți-a distrus inima, revine în viața ta, adu-ți aminte că foștii sunt foști dintr-un motiv și că v-ați despărțit pentru că nu mai erai fericită și nu te mai mulțumea felul în care te tratează. El te-a rănit fără să meriți și probabil fără să-ți dea vreo explicație sau măcar să-și ceară iertare. Nu te lăsa influențată de sentimente și amintirile plăcute, pentru că nu merită o a doua șansă. Nu te îndoi de judecata ta inițială, deoarece pentru fiecare gând sau sentiment ai avut un motiv bine întemeiat. În astfel de situații, de multe ori ai tendința să cedezi în fața unui mesaj siropos pe Facebook sau poate unui telefon pătimaș, dar deși e prima oară sau poate a nu știu câta oară când încearcă să te surprindă, mai mult din plictiseală și lipsa unei partenere din viața lui, până la urmă vei ajunge la aceeași concluzie, el a rămas în trecutul tău cu un motiv, deci mai bine îl lași acolo.

Vei trece inevitabil prin astfel de situații dacă în relația respectivă au fost și sentimente, dar depinde doar de tine să te ții tare pe poziții și să ții la valorile tale, așa că data viitoare când te mai gândești să reînvii relația cu un fost, ține minte că definiția nebuniei este să faci același lucru de mai multe ori și să te aștepți la un alt rezultat.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Single life
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 oct