Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

De ce ne parasesc barbatii?

De în Tu si El. 15 iul 2008

Cred ca foarte putine femei ajunse la o varsta respectabila se pot lauda ca nu au fost parasite nici macar odata in viata lor de catre un barbat, ca nu au fost ranite vreodata din dragoste.

1. Daca te faci pres, de ce te miri ca esti calcata in picioare?

Unul dintre motivele pentru care se intampla asta ar putea fi lipsa respectului de sine. Atata timp cat situezi barbatul pe un piedestal si te uiti la el de jos in sus, de ce te-ai astepta ca el sa te trateze altfel decat de sus in jos?!? Cu alte cuvinte, exista multe femei care intra intr-o relatie cu un barbat si dintr-odata incep sa il considere pe el cel mai cel. El e mai frumos, mai destept, mai educat si mai cultivat decat ele.

Si totusi, nu se poate face nici comparatie intre parteneri, nu se pot pune intr-o balanta, sau cumva aseza la linia de start, pentru a porni intr-o intrecere. Fiecare are trasaturile, capacitatile si valentele lui. Ce se intampla in sufletul si mintea unei femei de o face sa uite cine este, cum arata si ce poate?!? Nu stiu daca il putem invinovati in totalitate pe barbat sau daca putem spune ca atitudinea lui o determina pe ea sa devina “supusa”, sa se uite la el ca la un zeu. Desi am auzit si de astfel de cazuri, in care el o umilea in permanenta, o acuza ca nu evolueaza impreuna cu el, o denigra si o facea mereu sa se simta mica si insignifianta. Vina nu era in totalitate a lui, ca se purta atat de urat cu ea, ci si a ei, pt ca accepta toate acestea. In definitiv, fiecare evolueaza in ritm propriu. Precum spuneam, partenerii de cuplu nu se afla intr-o intrecere.

Inainte de a intra intr-o relatie, de orice fel ar fi ea, fiecare persoana e bine sa se cunoasca pe sine, sa isi stie plusurile si minusurile, sa stie de ce este capabila, cum arata, ce stie si ce nu stie. Astfel, oricine va interactiona cu ea in vreun fel sau altul, nu o va putea denigra sau acuza pe nedrept de nimic. Ea va sti cum stau lucrurile, care este realitatea. Va sti ce studii are si cat de bine se pricepe in meseria ei, va sti ce educatie a primit acasa si care ii sunt lipsurile, isi va cunoaste foarte bine atat imaginea interioara, cat si cea exterioara. Si atunci nu va putea veni nimeni sa ii spuna contrariul, sa ii arate o imagine distorsionata despre ea. Sau chiar daca ar incerca sa o faca, ea nu se va lasa intimidata si nu va accepta nici un fel de umilire sau denigrare. Cu siguranta oamenii ne vad si altfel decat credem noi, decat ne asteptam sau ne imaginam noi; se intampla sa aiba impresii eronate despre noi, dar asta nu inseamna sa ne lasam influentate si sa acceptam ca asa suntem, doar cum ne definesc ceilalti.

Am asistat odata la o scena intre o mama si fetita ei care, nervoasa si iritata fiind din nu stiu ce motiv, se ratoia la mama ei si tot comenta pe un ton mai mult decat ridicat. Mama, in loc sa se enerveze sau sa isi piarda rabdarea si sa o puna la punct intr-o maniera mai brutala, a raspuns la lamentarile fetei razand pur si simplu de comicul situatiei create de prorpia ei fiica. Da, avea dreptate, era cel putin caraghios comportamentul fetitei. Si atunci a fost tratat ca atare. Cu siguranta ca in mintea si in inima fetei se petrecea o mica “drama”, ceva ce nu putea fi acceptat usor sau trecut cu vederea de la sine; de aici torentul de cuvinte strigate, mai mult decat rostite. Prin comportamentul ei, mama s-a aratat inteleapta si in cele din urma fata s-a potolit, dandu-si singura seama de situatia jenanta pe care o crease si de faptul ca totusi exagerase putin.

Probabil ca daca femeile ar reactiona in mod similar la incercarile infalificabile ale barbatilor de a le face sa se simta prost, urate, reduse, atunci acestia si-ar da seama de micimea comportamentului lor si ar sista astfel iesiri fata de ele.

Ciudat este faptul ca se plang de ele, le denigreaza, le acuza si le pun la zid, dar cu toate acestea, in mod uimitor, continua sa stea impreuna cu ele, sa aiba o viata de cuplu cu aceste femei: “urate, proaste si eventual ingalate si neevoluate spiritual”. De ce raman in continuare alaturi de ele daca le repugna atat de mult?!? Daca le este rusine cu ele?? Pentru ca ei stiu foarte bine ca nimeni altcineva nu le-ar suporta caracterul infect, ca nimeni nu i-ar iubi suficient de mult incat sa inghita la nesfarsit astfel de magarii de la ei. Si atunci continua sa se poarte asa, ca nu cumva ele sa se lumineze, sa vada ca lucrurile stau de fapt cu totul invers, si sa ii paraseasca pentru un alt barbat care sa le aprecieze si sa le iubeasca pentru ceea ce sunt.

Dragelor, nu va lasati prostite in fata! Aduceti-va aminte pentru ce ati fost alese la inceput, cand ei va laudau, va ridicau in slavi si nu stiau cum sa se poarte cu voi pentru a va face fericite. Refuz sa cred ca singura lor intentie a fost doar sa ajunga in patul vostru. Daca asa ar fi stat situatia, atunci nu s-ar fi ajuns la casatorie, nu ar trai alaturi de voi, nu ar incerca sa intemeiati impreuna o familie.

Am sa revin in curand si cu alte posibile motivatii si explicatii pentru care femeile “raman pe dinafara”.

Tag-uri:
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 12

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cristina Marioglou (20.07.2008, 16:34)
Rosse, cred ca "greseala" ta in casnicia aceasta a fost ca ai dat prea mult, te-ai dat pe lui toata si ai uitat sa mai pastrezi si pentru tine. si pe langa asta...cum vine aia sa vrea ceva si tu sa ii cumperi? ce, el e copilul tau? sau barbatul tau? care normal ar fi sa te sustina si sa fie "providerul" familiei??? mare greseala!
normal ca acu' te vrea inapoi, ca a dat de greu si cealalta nu ii indeplineste orice dorinta, ca tine! si acum, ca te banuieste "cu altul"...asa procedeaza multi barbati! considera ca odata ce o femeie a fost a lor, va fi mereu, numai sa aiba ei chef sa revina la ea.
Răspunde-i
Rosse (20.07.2008, 13:57)
de ce ma parasit ?....pai : cat timp am fost impreuna, din proasta nu ma scotea! dar dupa divortz sa-mi spuna ca sunt foarte desteapta " desi facultatzi nu am " dar el a dat vina pe faptul ca sa indragostit de o alta " si ca el alerga mereu dupa perioada de inceput!" cred ca este si normal ca se simte mai bine cu una care doar se plimba si se distreaza " in comparatzie cu o sotzie" care ii vorbeste de datorii,probleme si prioritatzii " mai ales cand mai sunt si copii le mijloc" Dar...ma intreb acum de ce se plange ca are si cu ea destule probleme? de ce se plange ca-l resping si nu vreau sa-i devin amanta " ca nu se stie ce ne rezerva viitorul?" din punctul meu de vedere, intre noi nu mai exista un viitor! nu locuieste cu ea decat de 4 luni...dar se vaita mai rau decat o facea cand era cu mine ( desi erau la mijloc 10 ani). atunci eram proasta si tampita....si nu mai imbraca aia cand mergi cu mine ca ai picioare urate..aiai nu sta bine pe tine...nu te mai farda cu aceea culoare...etc...iar acum ma priveste si imi sta bine chiar si in haine de casa...fardata sau nu...ii este dor de mine si se oftica ca vb cu altzi barbatzi pe net " desi...sunt de o cumintzenie rara " sunt divortzata de 1 an si 6 luni" nu am fost cu nimeni si nici nu am de gand sa o fac curand " si nu vb decat cu doi colegi " si nu este vb de sentimente...doar amici! dar nici nu vreau sa-i schimb parerea " mai bn daca crede ca mi-am gasit pe altul" daca am fost o proasta ...dc oare acum ma suna si ma intreaba despre boli, mancare,acte...cum si unde sa se adreseze..etc ? nu am sa-l pot intzelege niciodata !! spunea ca din cauza mea nu are casa si masina " iacata...ca acum " desi datorita mie are o meserie, destul de banoasa" acum asteapta cu aia un copil dar nici servici nu mai are, sta cu chirie, nici scoala de soferi nu a mai terminat-o " si nici nu mai are cum, stiu eu de ce "...are si doua rate...etc la mine nici nu deschidea bine gura " si ii spunea, ok...cum luam bani mergem si luam, sau facem rata si gata" asta nu trebuie sa fie motiv de discutzii si cearta intre noi...intr-un cuvand : da-i Doamne, mintea prostului cea de pe urma!! poate ar mai fi existat n viitor intre noi " asa cum spera el"...dar cand am vb de divortzam pus o conditziie : o data ce te-ai mutat cu ea...intre noi nu va mai exista decat fiul nostru si nimic mai mult si sunt foarte hotarata...desi inca il iubesc si NIMENI nu va mai ocupa acelasi loc in sufletul meu ! o sa-mi refac viatza candva...dar, ca el nu va mai fi nimeni !!
Răspunde-i
Cristina Marioglou (17.07.2008, 22:24)
Dana, pe langa mostenirea genetica, capatam "pe drum" si din pacate uneori caram dupa noi poate si toata viata, multe din gesturile, gandurile, comportamentele, greselile anteriorilor nostri. probabil ca ai observat si la tine unele lucruri sa zicem care nu iti plac, par sa nu iti faca cinste si nu se potrivesc in esenta cu ceea ce stii tu despre tine. este foarte posibil ca lucrurile astea sa nu fie tocmai ale tale. le-ai mostenit, le-ai preluat de la parinti, bunici, din familie. reusesti sa renunti la ele sau chiar sa te descotorosesti de ele in momentul in care incepi sa obosesti si iti dai seama ca nu le mai poti duce. ti-as putea da un simplu exemplu: mama mea a fost tehnician proiectant, la baza desenator tehnic. dupa ce am terminat liceul m-am indreptat spre aceeasi profesie, insa dupa primul semestru mi-am dat seama ca nu ma identific cu aceasta calificare, nu ma atrage suficient si nu imi da satisfactiile pe care le asteptam. asa ca am renuntat si am cautat ceva care sa imi placa, sa mi se potriveasca mie. in felul acesta m-am descotorosit de o "haina" care nu era a mea si nu imi venea bine. dar asta a fost un exemplu fericit, pe care l-am descoperit in timp util pt a putea merge pe drumul meu si nu in urma pasilor altcuiva.

pe parcursul unei analize personale descoperi uneori multe astfel de "haine" care nu sunt ale tale, dar pe care le porti fara sa iti dai seama de ce, pe care le duci cu greu pe umeri si te incomodeaza. e ca si cum te-ai imbraca in palton vara. e incomod, greu de dus, te sufoci cu el, dar il tii acolo, fara sa iti dai seama ca il poti da jos oricand. cand reusesti sa intelegi ce se petrece de fapt, pasul de facut e foarte usor, fruntea ti se lumineaza si incepi sa vezi viata ceva mai in roz, prin prisma ochilor tai si nu ai altora.

desigur, pe langa profesii preluate de la parinti si urmate asa, parca din inertie, exista si multe alte mosteniri similare care iti pot afecta viata. pt ca tu esti proaspata mamica am inteles, iti dau si un ex mai aproape de tine: daca mama copilului sa zicem, a avut la randul ei o mama din cale afara de stricta {cum ar fi de pilda sa il oblige pe copil sa faca la olita, inainte ca el sa fie suficient de pregatit fizic si psihic, asta putand duce ulterior la un comportament similar - copilul devenit adult nu iese din reguli si tipare, este excesiv de ordonat si curat (pana la a fi obositor pt cei din jur), nu accepta prea usor schimbarile sau noul etc.}, i-a impus niste reguli dure de viata, si ea va tinde sa faca acelasi lucru cu copilul ei. este posibil sa poata controla intr-o oarecare masura aceste porniri, dar uneori ies totusi la suprafata si le manifesta fata de copilul ei fara sa vrea si fara sa isi dea seama prea bine. iar asta se poate perpetua generatii de-a randul. desigur, daca acest stil al mamei a fost apreciat de copil ca traumatizant, exista si posibilitatea ca a doua generatie sa se situeze la polul opus si sa se comporte cu totul si cu totul pe dos. adica sa fie foarte permisiva, sa nu stabileasca nici un fel de reguli si, astfel, sa strice si sa distorsioneze educatia copilului din alt punct de vedere.
Răspunde-i
Dana (17.07.2008, 11:43)
Cristina, daca ar fi dupa mine, as vrea sa stiu mai multe despre chestia asta cu mostenirile din generatie in generatie. Este mai mult decat scary!!!!
Răspunde-i
Cristina Marioglou (17.07.2008, 00:30)
Dana...sunt crescuti de noi, femeile, dar si noi si ei venim cu multe mosteniri "urate" din urma. iti dau un simplu ex.: povestea unei tipe in psihanaliza de mai bine de 10 ani, care a descoperit ca de fapt problemele ei proveneau de la...bunica ei, transmise din generatie in generatie, acumulate si indesate bine acolo, printre gene.
Femei sunt de tot felul pe lumea asta si fiecare isi creste copilul cum stie ea mai bine. uneori face greseli pe care nici nu le realizeaza. nemaivorbind de cazurile in care mamele isi "confunda" copilul cu barbatul sau il "substituie" cu acesta. cam genul asta duce la astfel de barbati "ciufuti".
Răspunde-i
Nicolae (17.07.2008, 00:17)
foarte simplu, poate cu tu femeia esti nesuferita, tipi, urli toata ziua, sexu nu-ti mai place , esti nervoasa etc.... alta poate ca ii ofera absolut tot ce isi doreste in alt climat!!
Răspunde-i
Dana (16.07.2008, 19:03)
Cristina, ceea ce nu pot pricepe este acest paradox, dat de faptul ca sunt nascuti si crescuti de noi, femeile.
Răspunde-i
amycommunications.com entrapement (16.07.2008, 17:58)
Scriam un articol in blogul "Feminism inseamna sa tii cu femeile(normale), astfel:
Citeam ieri, pe unul din bloguri, o discutie despre "citit, barfa intre femei si..facultati"(discutie intre dnele Cristina si dna Gabi, parca) Nu am timp sa ma reantorc, acolo, dar iata raspunsul meu, caci am deja faima de a fi feminista, adevarata:

:

Dragele mele doamne, in contextul in care traim intr-o societate care este inca deosebit de mult, comunista, iar viata noastra in Romania este mult prea departe de afi, chiar infloritoare: Haideti sa lasam la o parte noi, facultatile facute si care ne pot da-in mod fals sau nu-pretentia ca am fi intelectuale: Si, in conditiile in care facultatea iti poate aduce nu neaparat cunostintele, dar numai obisnuinta de a deveni coerent, ordonat, just si logic, in plan mental si in comunicare: ce sa mai zicem despre milioanele de oameni care au multe studii superioare, in Romania si care nu sunt in stare sa inteleaga suferinta unui seaman al lor despre care se presupune ca au invatat cum sa-l ajute si ca trebuie sa le pese(vorbesc in general). Si care au dobandit, inca din leaganul mamei si au aprofundat in orice facultate care le-a luat banii, prostia de a privi, numai in sine. In contextul in care barfa este o forma neevoluata de comunicare, se pot face, intr-adevar, diferente de clasa. Dar, in contextul in care este indicat ca oamenii sa se relaxeze si nu poti sa ceri o civilizatie pe care nu o are decat Dumnezeu, deocamdata: haideti sa ne relaxam pe acest site si sa fim numai prietene..caci suntem femei, absolut toate. Pentru detalii, va rog sa ma contactati pe Amycommunications.wordpress.com "

Publicat la 15 Iulie 2008 09:03 | editeaza sau sterge insemnarea | Afisari: 32 Comentarii:
Intelegeti asa: Ce-i foloseste omului sa castige lumea intreaga, daca-si pierde sufletul ?" -
N.T.Marcus Trimite unei prietene Adaugat de Amycommunication la 16 Iulie 2008 | sterge comentariul
URL personal: http://www.Amycommunications.wordpress.com Articol 8.07.2008 Titlu: Compatibilitatea dintre femei si barbati de Amycommunications

Acela care face o cercetare amanuntita asupra psihologiei sexelor(numai acela!!) va constata urmatoarea: “In timp ce barbatul isi doreste incredere, femeia vrea sa fie ocrotita”(citat Dr. John Gray, “Men are from Mars, Women are from Venus).
Inseamna: Contrastele care se atrag, dar care sunt unite, prin ingemanarea initiala. Albul contine urme de negru, la fel cum si acea parte din negru , tanjeste dupa o regasire..o recompletare. In aceste conditii care devin deosebit de importante pentru o educatie sexuala, individuala: organizarea si continua dezvoltare a societatii, devin hotaratoare.
Astfel aflati ca eu, ca femeie, nu sunt deloc o perfectionista, dar: caut acea unicitate in viata, care sa ne faca pe toti, fericiti si cu drepturi egale. Astfel, mai mult decat sa privesc intr-o singura directie, aleasa de mine ca fiind singulara, eu privesc numai aspectele generale, ca avand un rol hotarator, in formarea individului. Si numai acesta este motivul politic pentru care imi displace, atat sistemul American de justitie, cat si democratia.(demos/cratos=puterea poporului in gr.)
In acest context, ia ganditi-va voi, fiecare: nu ma dezbrac, la masaj, de fiecare data, ca sa nu imi dau seama, dupa atingere, daca masseur este un baiat sau o fata.



Articol 5. 07. 2008 “Despre barbati si femei”

Doamnelor, vreti sa intelegem, cu toate: ce este minunata asta lume a noastra, (cea a) barbatilor?
In cazul in care sunteti convinse ca intr-adevsr trebuie sa stiti aceasta, nu aveti altceva de facut, in timpul liber, decat sa va uitati la filmele si la serialele de actiune pentru copii !!
Deoarece; stiti ce mi-a spus un psihiatru destept, odata?!
Mi-a spus: “daca vrei sa primesti, ofera intai”. Drept rezultat, pentru o perioada, am privit cu o mare placere, filmele de razboi si meciurile de fotbal American. Asta, pana ce mi-am amintit ce invatasem de mica, la scoala, la fel ca si din unele filme: “femeia este echivalenta cu barbatul, deci are drepturi egale, cu acesta”. Punct.
Dar, dragilor: mie nu imi place nicidecum fotbalul, dupa cum nu imi place, nici berea. Asa incat, de ce sa imi pierd eu personal, vremea? Sperand..asteptand?
(..)Revenind insa acum, la (b)o(l)ile noastre: ..hai sa ne amintim ce ne-a invatat mama noastra, pe toate..

“barbatul este activ si alearga, iar femeia este pasiva, cuminte. Si-asteapta. Pe ei, toti acestia, mama ii deprinde ca li se cuvine, chiar totul. In simbolistica de la maternitate, el este – u liar noi suntem + ul, dintotdeauna.
In schimb, noi “sanctitatea noastra”, fetele: noi suntem invatate ca trebuie sa intelegem si sa ii acceptam, absolut totul.
Lasa sa spuna, ei domnii: ca asta era pe vremuri..si noi toate(toti), traim de acuma, intr-o societate moderna:
Asa sa fie, oare? Ia uitati-va cate femei se uita acuma, la meciuri: numai ca sa nu “il responsabilizeze” pe el, prin rasfat, mama..?(a lui numai, fireste)
Ca sa va demonstrez asta si prin stiinta, lasati-ma sa va povestesc o intamplare:
Priveam intr-o seara serialul MutantX, unde se intamplau urmatoarele: cineva trebuia sa isi vopseasca parul, ca sa arate mai bine, pentru totdeauna de-atunci inainte: problema era, insa: odata cu schimbarea ‘for life’ a pigmentului, persoanei in cauza I se modifica complet, personalitatea.
Si devenea o ‘super eroina’ cu puteri devastatoare.
Adica: nu mai facea niciodata, de atunci inainte, acte de caritate de pilda.
Si o ducea..al naibii de bine.
Si asta..cu toate ca ii ramanea, pentru totdeauna, handicapul(la propriu vorbind!!), al culorii podoabei sale capilare, precum si super-inteligenta mentala.
Cu toate acestea, dragilor: barbatii adora riscul iar femeilor le place culoarea..hai sa vedem ce ne spune un doctor si cum demonstreaza tuturor, legislatia(de completat de catre Amy……………….) .
(……………)
In concluzie, barbatii sunt rasfatati, egoisti, copilarosi=inconstanti; carcotasi si ..puternici.
Ei, acuma v-ati prins??

In consecinta: Barbatii si femeile sunt foarte diferiti, fireste, dar sunt foarte facuti, unul pentru altul.Sa aiba rabdarea si interesul sa invete, unul despre celalalt; sa se imbunatateasca reciproc si, sa coopereze unul cu celalalt si cu altii.
Haideti sa invatam, noi amandoi, prin urmare, despre fiecare si despre noi impreuna. Haideti sa invatam, noi amandoi, cat mai multe, unul despre altul.
La fel ca si despre ceilalti..caci acesta este sensul vietii..oriunde.
Adaugat de Amycommunication la 16 Iulie 2008 | sterge comentariul
URL personal: http://www.Amycommunications.wordpress.com Numele tau:
Răspunde-i
vio (15.07.2008, 23:46)
ee
eEu nu pot sa spun ca ma parasit un barbat de care am fost sigura ca merita sa ma opresc linga el; ca am facu un compromis, am stiut din capul locului finalul.
Răspunde-i
rebeca (15.07.2008, 22:09)
eu am 16 ani,am mai avut un prieten si el a avut 35 ani.a fost francez si nu a stiut romaneste numa umpic nici nu mam inteles cu el bine ca nu am stiut franceza sa vb.mia zis ca ma iubeste nu stiu ce...si dupa 3 zile l-am vazut in masina lui cu o blonda.ceam putut sa fac eu sau sa spun?NIMIC,
Răspunde-i
rebeca (15.07.2008, 22:06)
eu cred ca barbatii ne parasesc pt ca vreau altele noi..alta carne noua mai gustoasa .rebeca din arad,rosca rebeca paula
Răspunde-i
(15.07.2008, 13:30)
E atit de trist, dar atit de adevarat acest articol incit m-au napadit amintirile. Mama mea. Imi este greu sa spun, sa admit, dar a fost un "pres". A suferit aproape 25 de ani intr-un mariaj care trebuia sa inceteze cu mult, mult timp in urma. A fost atit de umilita, maltratata verbal si injosita iar ea nu avea puterea sa riposteze in nici un fel. Raspunsul nu era decit unul singur: divortul. Dar ea nu a avut curaj. Tot el a intentat divort cind a gasit o "tinerica dispusa" sa il vrea. Si asa s-a terminat cosmarul mamei mele. Ah! nu v-am spus, EL este tatal meu! Cu care, desigur, am intrerupt orice legatura. Iar mama parca s-a nascut a doua oara. Asa ca, doamnelor, sa nu va fie treama de divort! Cu cit mai repede, cu atit mai bine...
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Tu si El.
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr