Dana Rogoz, despre diversificarea alimentaţiei copilului: "Eu am fost o tradiţionalistă"

De în Familie 3 iul 2015

Actriţa este mămică de ceva timp, aşa că a învăţat, cu ajutorul sfaturilor oferite de medicul pediatru al fiului ei, cum să abordeze în mod corect etapa de diversificare a hranei bebeluşului.

dana rogoz

Dana Rogoz spune că, deşi anumite informaţii le-a mai uitat de-a lungul timpului, ştie foarte bine care a fost ordinea diversificării: a început la 6 luni cu legume, apoi a introdus fructele, apoi gălbenuşul, apoi brânza, apoi iaurtul.

Actriţa subliniază că este normal să mai uite anumite aspecte, când copilul ajunge să împlinească 1 an şi deja mămica trebuie să aplice alte scheme, alte regului.

"Cel mai bine e să luaţi orice decizie legată de alimentaţia copilului împreună cu medicul care îi urmăreşte evoluţia. Fiecare copil e unic şi are aşadar nevoie de un regim care să i se potrivească. Cel mai bine e să ţineţi cont de medicul pediatru şi să-i urmaţi sfaturile, căci e mai în măsură să vă ajute decât oricare alt site sau blog, care tratează la modul general acest subiect, neluând în calcul nevoile specifice ale fiecărui copil.", le sfătuieşte Dana Rogoz pe mămici prin intermediul blogul ce-i poartă numele.

Vedeta s-a informat, a citit diverse articole, însă după cum a subliniat, tot medicul pediatru a fost persoana de bază în luarea unor decizii legate de alimentaţia copilului ei.

"Întâlnesc din ce în ce mai des articole despre autodiversificare, întâlnesc articole despre alimentaţia copiilor fără carne, copii vegani etc. şi am ajuns la concluzia că eu am fost o “tradiţionalistă” la acest capitol. De fapt nu doar eu, căci deciziile acestea le-am luat împreună cu Radu (n.r. - soţul ei), susţinuţi de pediatru", a mărturisit Dana Rogoz.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 oct