armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Cum traim experienta lui Neptun in domiciliu - II

Intrarea lui Neptun in Pesti se petrece in momentul in care Marte se afla in Fecioara la 22 gr 16 retrograd, iar Venus in Pesti la 25 gr 22 . Un superb trigon in semne de apa intre Neptun - Luna - Saturn.

O reexaminare a rolului Tata - Mama va fi, fara indoiala, pe ordinea de zi. S-ar putea remarca o preocupare mai mare pentru etica medicala axata pe practici de tipul avortului, clonarii sau testele cu celule hibrid. Cu Uranus miscandu-se in Berbec, vor fi repuse pe tapet idei noi si inovatoare, dar ar putea fi readuse in atentia publicului controverse legate de acestea. Cum Uranus si-a inceput marsul prin Berbec abia in urma cu 11 luni, aceasta ar putea sugera ca marile schimbari se pot produce intr-o succesiune rapida si ca omenirea nu este inca pregatita pentru aceasta.

Neptun in trigon cu Saturn, aflat in ultimul grad din Balanta (29 gr 30), afirma o aplecare mai atenta asupra problemelor care tin de drepturile omului in sistemele institutionalizate - camine, scoli speciale de reeducare, inchisori, pana la cei aflati in captivitate si regimuri opresive. Posibil ca un loc de detentie cum este Guantanamo sa fie dezafectat, iar opinia publica pare sa afirme din ce in ce mai tare ca Statele Unite ar trebui sa vada cum sunt respectate drepturile omului pe teriroriul sau inainte de a trage la raspundere pe altcineva. Nicio scuza nu este de ajuns pentru tratamentul inuman.

Interesant este ca, din ce in ce mai mult, guvernele vor pune la indoiala viabilitatea sistemelor de sanatate gratuite. Cred ca prabusirea sistemului sanitar de la noi este un exemplu elocvent. Anglia, de exemplu, plateste si acum pentru o politica deschisa vis-a-vis de imigratie, infrastructura nu a facut fata solicitarilor, iata unul din motivele pentru care s-a spus stop imigratiei! Iar destabilizarea economica erodeaza nu doar relatiile internationale, ci si pe cele legate de stabilitate si de infrastructura. Serviciile Nationale de Sanatate  sunt supuse unui stress puternic din cauza cresterii populatiei, dar si de pe urma imigratiei, in special cea ilegala care este de necontrolat.

Apoi, criminalitatea si drogurile! Atacurile cu arme albe - cutite sau sabii si pistoale au crescut, iar drogurile ameninta de la o zi la alta tot mai mult. Sistemele de siguranta din intreaga lume se iau la tranta cu forme din ce in ce mai variate de criminalitate. Piata medicamentelor ilegale si a drogurilor sunt sub semnul lui Neptun. Acesta poate provoca scandal, poate aduce evenimentele pe prima pagina a ziarelor, dar nu aduce, din pacate, solutii, astfel institutiile menite sa asigure acestui segment un controlul riguros vor trebui restructurate serios. Si posibil sa se inceapa cu sistemul coercitiv.

Pe de alta parte, Neptun sustine lucrurile facute cu pasiune si credinta, cu entuziasm si un mare consum energetic si se va ridica asemeni unui perete de netrecut. Valul de revolta este in crestere si ma astept la manifestari de acest gen. Vom vedea institutii financiare si banci care vor cauta si, poate chiar vor gasi, supapa de a iesi din furtuna. Si de ce ar trebui sa simtim nevoia sa schimbam toate acestea? Pauperizarea este efectul cel mai impresionant, saracirea paturii mijlocii, tratatele care nu se mai finalizeaza si penuria de alimente vor fi printre motivele care vor declansa nevoia mondiala de schimbare. Sa ne orpim putin asupra fiecaruia din motivele enumerate mai sus.

Esuarea sau nefinalizarea unor tratate. ONU a pierdut enorm de mult timp si eforturi incercand sa finalizeze un acord comercial mondial. Se pare ca a existat o anume graba pentru semnarea acestuia, inainte de alegerile din 2008 din SUA, numai ca semnarea unor hartii nu garanteaza intotdeauna reusita.

Criza de alimente. In tarile sarace, revolta este in floare. Amintiti-va imaginile cu rationalizarea de alimente trimise in tarile lumii a treia. Convulsiile pretului la petrol au avut un impact major asura costurilor acestor alimente, standarde de trai care pentru mare parte a omenirii sunt deja compromise. Gasirea unor solutii imediate este imperios necesara, oricat am stramba din nas, de exemplu, la mirosurile pe care le degaja bio-combustibilul, acesta s-a dovedit cat se poate de viabil.

Saracirea populatiei. Guvernele vor depune eforturi sustinute pentru a reduce saracia, dar atitudinea de tipul ce e valabil pentru ei nu este valabil pentru mine a unor angajati face ca toate aceste eforturi sa fie zadarnice. Saracia este un raport intre standardul social si asteptarile pe care le avem de la viata. Unele tari, inclusiv Romania, au recurs la retrocedari si renuntarea la sisteme de stat - petrol, gaze, electricitate, sanatate, in favoarea celor private ca raspuns la criza creditelor care are originea in SUA, dar care loveste exact baza economiei europene. Saracia din Africa este mult mai grava! Zeci de mii de oameni sunt obligati sa emigreze fie din cauza razboaielor locale, fie din cauza unor guverne dezinteresate in a-si ajuta propriul popor cum se intampla in Sudan sau hiper-inflatia din Zimbabwe, care a adus la putere un regim despotic. Parerea mea este ca Neptun in Pesti va evidentia exact ceea ce nu functioneaza!

Direct proportional vor spori idealurile politice, religioase si altruiste, dar nu fara opozitia institutiilor de stat. Atata timp, insa, cat cei care sunt la putere incurajeaza actiunile institutionale si participa la realizarea acestora, va trece ceva vreme pana cand sa se produca schimbarea, pana se vor angaja pe o traiectorie care sa sprijine multimea nu doar interesele unora.

Generatia noastra, a parintilor si a bunicilor nostri, au serbat ziua de nastere a lui Neptun o singura data: pe 4 aprilie a.c. Pe 4 februarie 2012 o vom sarbatori pe a doua. Un eveniment astral pe masura!
                                                                                 -  va urma  -
Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 3

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

rodica codrescu (27.09.2011, 12:18)
Minerva draga, caut zi de zi urmarea (-va urma-) promisa, caci fiecare toamna a adus evenimente majore in viata mea si uneori chiar ...ma sperie ! Astept vesti despre noua perioada atat de bogata in evenimente in viata mea ! Toamna m-am casatorit, toamna am nascut, toamna am pierdut fiinta cea mai draga....toamna mi-a daruit si mi-a luat bucuria intr-o masura mai mare decat alt anotimp ! In toamna vietii mele ce as mai putea astepta !? Aspectele si previziunile tale ! Multumesc ! Eu ti-am trimis poezia "ASTROLOGIA"- subiect care ma preocupa din ce in ce mai mult....
Răspunde-i
Minerva (14.09.2011, 21:25)
Tineretea este un prag de incercare, apoi cu timpul incepem sa nu mai avem rabdare, totul in jurul nostru s-a accelerat, va trebui sa luam lucrurile asa cum sunt. Iar f?r? aspecte, astrologia nu ar mai fi!
Răspunde-i
geanina C. (14.09.2011, 15:10)
Draga mea doamna,sa fiu sincera n-am inteles mare lucru din alinierea planetelor si constelatiilor,dar sper sa fie de bine.Am incercat si pe prima pagina a blogului,dar rezultatul e acelasi...n-am rabdarea necesara...printre conjunctii si polaritati m-am pierdut.Mi-ar placea sa stiu mai multe
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Putin cate putin din astrologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr