Ce înseamnă dacă visezi vampiri

În general, visele cu și despre vampiri sugerează o răsturnare de situație sau o poveste romantică.

Vampirii sunt creaturi mitice, personaje fantastice prezente în multe legende, drept pentru care acestora li s-au asociat mai multe semnificații, ceea ce înseamnă că nu există o interpretare universală a viselor cu și despre vampiri, dar dacă tu personal, consideri vampirii ca pe ceva senzual (cum ar fi Lestat sau Edward Cullen), înseamnă că tânjești în secret la o aventură romantică  sau îți imaginezi deseori cum întâlnești un bărbat frumos, înalt și misterios. Ține însă cont de faptul cu vampirii se hrănesc cu sângele oamenilor pentru a supraviețui, deci probabil că tânjești să fii dorită în mod pasional și sufocant de către cineva.

Pe de altă parte, dacă vampirul din visele tale este mai asemănător cu Nosferatu, acest lucru înseamnă că există cineva în viața ta care nu-ți face nici un fel de bine și te seacă de viață sau te bombardează tot timpul cu negativismul lui. Dacă vampirul din visul tău te atacă direct pe tine, înseamnă că vrei cu disperare să scapi de cineva sau că ai ceva probleme de sănătate cu tensiunea sau inima.

Dacă ești urmărită de un vampir care încearcă să te transforme într-unul fără ca tu să vrei acest lucru, înseamnă că te opui cu vehemență unor schimbări din viața ta. Fie că este vorba despre ceva de bine sau de rău, nu ești dispusă încă să renunți la confortul și stabilitatea ta pentru ceva nesigur. Vampirismul înseamnă nemurire, deci orice ar fi acestă nouă situație din viața ta știi că odată făcut pasul nu mai poți reveni la situația anterioară. Pe de altă parte, dacă ești bine primită în breasla întunecată, înseamnă că ești pregătită ca viața ta să o ia într-o nouă direcție, indiferent de consecințe.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 noi