Oh nu! Am visat că sunt în spital

Dacă te visezi pe patul de spital te trezești neliniștită, dar nu te îngrijora, nu înseamnă neapărat că așa ceva se va și întâmpla, dar poate însemna că tu sau cineva apropiat aveți nevoie de tratament emoțional.

Acest vis este în strânsă legătură cu ceea ce se petrece în realitate și înseamnă că cineva are nevoie de ajutor fie din cauza unei probleme fizice sau chiar emoțională, el reprezintă deci un semnal de alarmă al unei persoane disperate, care încearcă să-ți ceară ajutorul, dar nu știe cum.

Dacă tu însăți ești pacient în spital, înseamnă că trebuie să fii mai atentă cu propria sănătate, în loc să te bazezi pe faptul că te vor salva alți oameni, deoarece uneori, lucrurile pe care le facem pentru propria persoană sunt cele care chiar contează. Dacă însă în vis vizitezi pe cineva foarte apropiat de tine sau un străin de care te simți cumva conectată, aceasta este o manifestare a unei anumite părți din tine, pe care ai ignorat-o pentru foarte mult timp, poate că nici nu erai conștientă că o ai, că ești în stare să faci, să zici, să gândești sau să simți așa ceva, dar care trebuie vindecată prin recunoașterea faptului că ea există sau prin verbalizarea gândurilor și sentimentelor tale, deoarece odată pus un diagnostic, problema este pe jumătate rezolvată.

La polul opus, dacă vsezi că ești doctor sau asistentă, acesta este modul minții tale de a-ți spune că-i poți ajuta pe alții, dar desigur, totul depinde și de acțiunea din vis. Dacă în vis nu ajuți absolut deloc alte persoane sau mai rău, înrăutățești de fapt situația, acest lucru înseamnă că încerci prea mult să faci ceva pentru cei din jur și disperarea ta nu duce la nimic bun. Dacă și în realitate lucrezi într-un spital, să visezi despre locul tău de muncă este doar un semn că ești stresată în legătură cu cariera ta și ai nevoie de un concediu ca să-ți dai seama ce vrei de fapt să faci mai departe.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
13 noi