Interpretarea viselor despre Rai

Dacă vezi Raiul într-un vis înseamnă că vrei să găsești fericirea absolută.

Încearcă să ții minte că perfecțiunea nu există și că fericirea ține doar de tine, chiar dacă vrei ca totul să meargă cum trebuie și nu te stresa prea mult din această cauză, deoarece oricum vei avea parte și de clipe frumoase printre cele mai puțin plăcute.

Visul tău mai înseamnă și că tânjești la susținere din partea celor din jurul tău și simți că nu o primești, dar este mai bine să o ceri direct decât să stai să aștepți la nesfârșit și să te agiți. Fii sinceră cu tine însăți, vezi dacă nu cumva te aștepți la prea mult din partea celor din jur și ține minte că nimeni nu este responsabil pentru fericirea ta, ci doar tu îți poți îmbunătăți viața, așa că nu te baza pe ceilalți.

Dacă ți s-a interzis intrarea în Rai, înseamnă că ceva sau cineva stă în calea realizării viselor tale și ar fi bine să iei în considerare faptul că această barieră e posibil să vină chiar din partea ta, mai ales dacă ești plină de gelozie și anxietate. Dacă în vis intrai în Rai, atunci în realitate reușești cumva să faci față cu demnitate tuturor urcușurilor și coborâșurilor din viață și asta deoarece realizezi că viața este adesea grea, dar tu deții în interiorul tău puterea de a reveni pe picioarele tale cu optimism.

Dacă în ultima vreme ai suferit fizic sau emoțional și acum visezi despre Rai, înseamnă că îți cauți o cale de evadare, deoarece vrei să scapi măcar o vreme de aceste sentimente apăsătoare. Pentru că încerci să elimini greutățile din viața ta, visul cu și despre Rai este menit să-ți aducă aminte că există speranță în orice situație doar că nu trebuie să-ți pierzi încrederea.

Adesea, oamenii visează despre Rai înainte de a face un lucru care nu le este specific, pe care ei îl consideră a fi rău, deci dacă ești pe cale să întreprinzi ceva, gândește-te bine înainte și ai încredere în instinctul tău.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 oct