Ce cred femeile despre pisici

De în Casa & Gradina 26 iun 2019

Peste jumătate din deținătoarele de pisici consideră că există în continuare o stigmă atașată pisicilor pe care le dețin, ceea ce le pune piedici în viața amoroasă.

62% dintre femeile care au cel puțin o pisică consideră că aceasta a venit cu anumite preconcepții impuse de societate și se tem că le va împiedica să-și găsească marea dragoste, iar 23% dintre ele consideră că lumea le vede ca pe „femei nebune cu pisică”. Din cauza acestor stigme, 21% dintre femei așteaptă să vadă ce simte un bărbat în legătură cu pisicile, înainte să îi spună că are una acasă.

Cu toate acestea, puține sunt cele care se tem să posteze pe rețelele de socializare poze cu ele și pisica și 74% consideră totuși că nu e nimic în neregulă în a avea una sau mai multe pisici.

Printre celebritățile care postează adesea fotografii alături de animalele lor de companie se numără Taylor Swift, Katy Perry și Ed Sheeran, ceea ce demonstrează că poți iubi atât o persoană cât și un animal, fără ca acesta să creeze probleme. De exemplu, în Marea Britanie, 25% din populație consideră că este ceva pozitiv să ai o pisică în casă și doar 6% consideră că persoana care are grijă de pisici este de fapt singuratică. Mai mult chiar, 1 din 10 persoane ar fi încântată ca partenerul să aibă o pisică, pentru că acest lucru ar demonstra că persoana respectivă este capabilă să aibă grijă de un alt suflet.

Statisticile se schimbă însă dacă o femeie are 3 sau mai multe pisici, deoarece se pare că femeile singure care au mai multe pisici nu ar alege niciodată să iasă la o întâlnire dacă acest lucru ar presupune să-și neglijeze animalele fie și numai pentru câteva ore.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 noi