Interpretarea viselor despre pisici

Dacă ai vise cu și despre pisici înseamnă că ești o persoană independentă, cu un spirit liber.

Când în realitate ai o viață bună, visul îți transmite să te bucuri și mai mult de ceea ce ți se întâmplă, dar dacă ai tendința să te bazezi prea mult pe ceilalți, trebuie să te gândești mai mult la propria persoană și să încerci să-ți construiești un viitor de una singură.

Dacă pisica din visul tău nu avea coadă, înseamnă că simți cum de curând ți-ai pierdut independența, dar vrei să ți-o recuperezi, același lucru fiind valabil și dacă în visul tău ai văzut o pisică moartă, așa că gândește-te ce poți face ca să redevii liberă.

Pisica din vis mai poate simboliza și pe cineva șiret din viața ta reală și faptul că trebuie să redefinești spațiul personal între tine și persoana respectivă sau poate chiar tu dai târcoale altcuiva.

De asemenea, pisicile reprezintă feminitatea și dacă în vis ți-era frică de o pisică, atunci înseamnă că de fapt îți este frică de partea ta feminină, pe care de altfel, trebuie să o accepți, dar întâi trebuie să-ți dai seama de ce îți este frică să fii feminină. Pe de altă parte, dacă o pisică te mușcă, acest lucru arată că ai dus feminismul la extreme și poate că îndepărtezi persoanele de tine din această cauză.

Pisicile care se joacă îți arată faptul că în ultima vreme ai fost prea serioasă și ai nevoie de relaxare, ca să devii mai copilăroasă.

Cu toate acestea, interpretarea visului depinde foarte mult de ce crezi tu despre pisici. Dacă ești o iubitoare de pisici, atunci acestea vor avea și în vis cam aceleași trăsături și comportamente pe care le atribui tu lor, dar dacă în realitate nu-ți plac, să visezi una reprezintă toate atributele negative pe care îți dorești să le schimbi la tine sau la altcineva.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 sep