Specialiştii americani avertizează că spălarea cărnii de pui sporeşte riscul de contaminare a altor obiecte şi alimente cu bacterii periculoase, motiv pentru care îţi oferă câteva soluţii pentru a diminua riscurile:
1. Găteşte carnea la final
Ideal este să speli şi să prepari toate ingredientele de care ai nevoie pentru o reţetă înainte de a porţiona şi găti carnea.
2. Foloseşte produse pentru igienizare
După ce pregăteşti carnea, spală-te pe mâini şi curăţă suprafeţele cu produse special concepute pentru igienizarea suprafeţelor din bucătărie. Desigur, este recomandat să speli şi ustensilele folosite sau să alegi altele pentru a lucra cu celelalte ingrediente, pentru a evita contaminarea.
3. Investeşte într-un termometru de bucătărie
Un termometru te ajută să găteşti carnea fix cât trebuie, pentru a evita eventuale probleme de sănătate cauzate de bacteriile ce se pot ascunde în carnea de pui.
Un medic şi un nutriţionist îţi spun ce înseamnă să mănânci sănătos
Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic
























