8 lucruri pe care trebuie să le știi despre migdale și băuturile cu lapte de migdale

De în Diete 29 noi 2018

Migdalele și băuturile din lapte de migdale au crescut în popularitate în ultimii ani, iar cercetările au arătat că acest lucru se datorează faptului că numărul de vegani a crescut cu 360% într-un singur deceniu și laptele normal este din ce în ce mai puțin consumat.

Dacă ești una dintre multele persoane care vor să încorporeze în dieta lor mai multe produse bazate pe plante, atunci trebuie să citești aceste 8 informații despre migdale și produsele pe bază de lapte vegetal din migdale, deoarece includ motivele pentru care acestea sunt considerate a fi sănătoase.

1. Băuturile cu lapte de migdale au mult mai puține grăsimi decât laptele obișnuit, deci sunt varianta ideală pentru cei ce vor să aibă grijă de silueta lor. Cele mai multe sortimente nu conțin zahăr și au mai puțin de jumătate din caloriile laptelui de vacă sau de soia.

2. Nucile sunt o sursă importantă de energie și proteine, deci reprezintă alimentele perfecte de ronțăit între mese, iar migdalele sunt cele mai bune, deoarece au doar jumătate din grăsimile conținute de arahide și caju.

3. Cantitatea de proteine conținute de o mână de migdale este aproape la fel de mare precum cea dintr-un ou fiert, dar migdalele sunt singura sursă de proteine care reprezintă și o sursă ideală de vitamina E.

4. O mână de migdale oferă 28% din necesarul zilnic de magneziu recomandat pentru o femeie și aproximativ un sfert din doza zilnică recomandată unui bărbat, ceea ce ajută la îmbunătățirea circulației sângelui în organism, a oxigenului și a nutrienților.

5. Orice pachet de migdale conține o cantitate considerabilă de proteine, vitamina E, fibre și calciu.

6. Combinația de proteine, fibre și grăsimi monosaturate din migdale te ajută să te simți sătulă mai repede prin mâncarea unei cantități destul de mici, ceea ce duce la consumarea de mai puțină mâncare și facilitează astfel controlul greutății corporale.

7. Migdalele conțin atât fibre solubile cât și fibre insolubile, care îmbunătățesc funcționarea sistemului digestiv și întrețin astfel sănătatea intestinului gros.

8. Laptele de migdale poate fi consumat cu cereale, adăugat în ceai, cafea, smoothie-uri, lasagna, risotto și alte preparate ce necesită lapte sau smântână.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Diete
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
13 dec