6 semne că este timpul să întrerupi orice legătură cu fostul tău iubit

De în Single life 23 aug 2019

Câteodată, când spui că vrei să fii doar prietenă cu cineva, chiar aceasta este intenția ta inițială, dar chiar dacă poți fii mândră de tine că ai reușit să rămâi prietenă cu ex-ul, s-ar putea să fi venit vremea să rupi totuși orice legătură cu el.

Iată câteva semne că este momentul să te rupi de trecut.

1. Încă te culci cu el

Deși este perfect posibil să faci sex cu cineva fără să te implici emoțional, este de asemenea posibil ca cel puțin unul dintre voi să aibă în continuare sentimente romantice, ceea ce ar complica lucrurile. Un alt pericol este că dacă primești sex din plin fără să te implici, să nu mai fii tentată să pornești în căutarea unui nou partener de viață.

2. Te simți confortabil cu el

Este momentul să întrerupeți orice legătură dacă te simți atât de bine cu el încât îi poți povesti absolut orice, inclusiv lucruri din noua ta viață amoroasă. Acest lucru te face ca dacă ai complet încredere în el să-ți fie mai greu să-ți găsești adevărata jumătate. În acest sens, mulți oameni nu agreează ideea de rămâne prieteni cu foștii, tocmai pentru a nu reprezenta o piedică în găsirea următorului partener.

3. Ieșiți în mod intenționat împreună în oraș

Această situație este în regulă doar dacă mai aveți prieteni comuni cu care vă întâlniți uneori în grup, însă dacă, de exemplu, ieșiți doar voi doi la un film, acest prost obicei te împiedică să te îndrăgostești de altcineva.

4. Îl pui pe primul loc

Dacă fostul tău iubit este încă persoana pe cae o suni prima oară când ai de dat cuiva o veste importantă sau când te plictisești, atunci ar trebui să te mai gândești un pic la genul de relație pe care vrei să o aveți, deoarece atâta timp cât el este prioritatea ta, îți va veni greu să ieși la agățat.

5. Unul dintre voi încă îl iubește pe celălalt

Dacă unul dintre voi este în continuare îndrăgostit, atunci păstrarea legăturii dintre voi îi face rău, iar lungirea acestor sentimente vă strică și prietenia în timp ce vă împiedică să vă continuați viața.

6. Nu se bucură pentru tine

De obicei, acest lucru înseamnă că încă are anumite sentimente pentru tine, deci mai bine îi spui că începi să te vezi și cu alte persoane, ca amândoi să vă puteți vedea separat de drumurile voastre și ca să nu-ți poată sabota o nouă relație.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Single life
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 noi