6 semne că cineva este interesat de persoana ta

De în Dragoste & Sex 21 iul 2017

Uneori suntem atât de prinși în viața de zi cu zi încât uităm să iubim și nu ne dăm seama când cineva ne face avansuri subtile, dar această viață aglomerată ne acaparează tot timpul, până în momentul în care realizăm ceea ce se întâmplă în jur.

Dacă te îndoiești că cineva este sau nu atras de tine, ai în continuare 6 semne care îți arată că cineva vrea să îți câștige inima.

1. Această persoană îți aduce lucrurile care îți plac

Fie că este vorba despre un pahar de ceai sau un CD cu melodiile preferate, această persoană vrea să îți arate că este atentă la dorinșele tale. Când începem să ne îndrăgostim de cineva, observăm întâi lucrurile mici  cum ar fi zâmbetele sau cafeaua preferată . Suntem atrași de cei care ne dau atenție , pentru că avem nevoie să ne simțin dorite și acceptate.

2. Îți face mereu complimente

Chiar dacă este vorba despre rețelele de socializare, prin intermediul unui SMS, al unui post-it haios sau față-în-față această persoană încearcă să te binedispună. Pentru el (sau ea) ești pur și simplu specială și simte că trebuie să exprime acest lucru. Cuvintele sunt unelte puternice de seducție, deci dacă observi că cineva își exprimă constant admirația față de tine trebuie să accepți faptul că încearcă să te cucereascăși dacă ești sinceră cuc tine s-ar putea să vrei să accepți.

3. Limbajul corporal îți transmite că te place

„Fie că își trece mâinile prin păr sau îți zâmbește mereu, prin intermediul corpului îți dă diverse semnale că te place” spune Dr. Albert Scheflen autorul cărții Body Language and the Social Order. El a descoperit că atunci când intri într-o încăpere cu persoane de sex opus, limbajul non-verbașl se modifică. Asta nu se întâmplă doar în cazul unei persoane de sex opus ci și atunci când suntem interesați de o persoană anume și ne schimbăm poziția corpului de exemplu și ne asigurăm că hainele sunt aranjate bine. Încercăm astfel să câștigăm cealaltă persoană prin aspetul fizic și vrem să fie sigură că ne interesează.

4. Contact vizual

Cercetătorii de la University of Chicago au descoperit că cineva este atras de felul în care strălucesc ochii interlocutorului său, pentru că aceștia scot la iveală mai multe secrete decât orice parte a corpului, sunt oglinda sufletului. Nu te poți ascunde când te uiți în sufletul cuiva și trebuie să treci peste această barieră. Când vine vorba despre curta pe cineva și a atrage atenția cuiva, contactul vizual vine în mod natural, deoarece vrei să fii sigură că ești văzută și auzită.

5. Persoana respectivă este interesată de hobby-urile tale și trecutul tău

Vrea să facă parte din viața ta și să împărtășiți diverse momente așa că face orice ca tu să îți dai seama. Dacă îți plac filmele va dori să vorbiți despre ce ați mai văzut nou în ultima vreme și chiar dacă interesele voastre nu sunt comune tot va găsi ceva care să vă lege. Este ceva magic în a găsi pe cineva cu care să-ți împărtășești pasiunile și care nu te judecă pentru ceea ce-ți place.

6. Te ascultă foarte atent

Nu doar că te aude ci te ascultă cu atenție. În această lume plină de haos ascultarea cuiva a devenit un lux. Când cineva începe să se apropie de sufletul tău toate aceste distracții dispar, telefonul este pus pe silent  și calculatorul închis, iat tu primești atenția cuvenită. Știi cu siguranță că cineva vrea să îți atragă atenția dacă tot ceea ce își dorește este să te asuclte doar pe tine. Este important de știut că majoritatea relațiilor se termină deoarece avem impresia că știm deja ce va spune partenerul și încetăm să-l mai ascultăm.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 sep