5 lucruri care-ți arată că el este bărbatul potrivit pentru tine

De în Dragoste & Sex 24 iul 2019

Dacă totul pare prea frumos pentru a fi adevărat și te întrebi încotro merge relația ta, atunci acest articol te va lămuri dacă el este partenerul pe care-l așteptai.

De obicei, majoritatea oamenilor încep să se întrebe dacă au luat decizia corectă după 6 până la 8 săptămâni de relație, dar înainte de a trage o concluzie trebuie să-ți analizezi comportamentul în privința relațiilor, deoarece în orice legătură de lungă durată contează de fapt doar dacă partenerii se iubesc sau nu.

1. Atracția

Atracția este unul dintre cele mai importante elemente ale unei relații și dacă aceasta nu (mai) există este inutil să prelungiți situația. Dacă între voi există o legătură și fiecare înțelegeți ce face sau zice celălalt, atunci v-ați găsit pereche. Creierul uman începe să analizeze compatibilitatea cu cineva înainte să-ți dai tu seama și astfel relația devine brusc mult mai ușoară, pentru că dacă sunteți compatibili puteți face mai ușor față certurilor inevitabile și problemelor apărute.

2. Încrederea

Și încrederea este esențială într-o relație pe termen lung, nu numai de natură romantică, deci dacă există încredere între voi, sunteți pe drumul cel bun. Cu cât mai multă încredere aveți unul în celălalt cu atât mai mici sunt riscurile să vă înșelați. În plus, dacă tu și partenerul tău vă susțineți mereu atât în viața profesională cât și în relațiile cu ceilalți prieteni și membrii familiilor voastre, atunci înseamnă că sunteți potriviți unul pentru celălalt.

3. Se simte bine cu prietenii și familia ta

Dacă iubitul tău încearcă să se împrietenească cu prietenii tăi și este amabil cu familia ta, înseamnă că te iubește și se dedică întru totul relației voastre. În acest sens, o persoană bună va fi întotdeauna politicoasă, dar Persoana Potrivită se va interesa de tine și viața ta, de mediul tău natural, ineteresele tale și de unde te tragi. Dacă partenerul tău respectă și se bucură de compania celor de care te bucuri și tu, atunci el trebuie să fie Alesul tău.

4. Romantismul

Deși sună siropos, romantismul nu trebuie să lipsească dintr-o relație. Acest lucru nu înseamnă că vă spuneți tot timpul cât de mult vă iubiți sau vă faceți mereu cadouri scumpe ci poate fi vorba despre faptul că vii acasă după o zi grea la muncă și partenerul ți-a pregătit mâncarea preferată sau că filmul ales într-o seară este cel pe care tu ai vrut să-l vezi de mult, ți-a făcut un CD cu muzica de la prima voastră întâlnire sau de la nuntă și ți-a lăsat un mesaj romantic pe pernă sau te roagă să vii acasă mai devreme, pentru că-i este dor de tine și vrea să petreceți mai mult timp împreună. Dacă partenerul tău face măcar o parte dintre aceste lucruri pentru tine, te susține mereu și îți șoptește vorbe dulci, atunci e al tău.

5. Dragostea

Grija pe care ți-o poartă n-ar trebui să fie enervantă, plictisitoare și obsesivă, dar dacă te întreabă în fiecare zi cum ți-a fost ziua și dacă ai mâncat, atunci înseamnă că te iubește. Nu te ignoră niciodată, te ascultă și e lângă tine când ai nevoie de un umăr de sprijin, trezește în tine senzații pozitive, fără sentimente negative, acesta este bărbatul ideal. De obicei, oamenii nu spun ce vor de la un partener de viață și se așteaptă ca acesta să știe instinctiv, dar aceasta este o greșeală, până la urmă, oamenii nu pot citi gândurile, însă nu trebuie să te simți niciodată ca și când ești singura care oferă dragoste, dar nu primește nimic, schimbul trebuie să fie reciproc.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 aug