4 motive pentru care este mai bine să fii singură

De în Single life 18 oct 2019

Cu siguranță ai trecut la un moment dat prin faza în care n-ai mai vrut să ieși la nicio întâlnire, lucru de înțeles dacă te gândești cât de mult te-a afectat ultima relație, dar astfel te numeri printre cei 64% dintre mileniali care s-au declarat tineri fericiți că sunt singuri.

Iată câteva dintre motivele pentru care experții sunt de părere că e mai benefic pentru tine să rămâi singură o bună perioadă de timp decât să te grăbești într-o relație cu primul venit.

1. Economisești timp

Pentru o relație de durată trebuie să ai timp. În primul rând ca să vezi la început dacă vă potriviți și în al doilea rând după ce puneți bazele, pentru a întreține flacăra pasiunii. Poți totuși să nu pierzi acest timp și să-l folosești pentru a investi în propria persoană, dezvoltarea carierei, întreținerea hobby-urilor și realizarea de noi prietenii de valoare.

2. Evaluarea nevoilor

Dacă ești singură poți evalua mai bine viața ta și îți poți da seama astfel ce ai nevoie cu adevărat și ce îți dorești de la o relație. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să-ți analizezi fostele relații și să vezi ce a mers prost și ce a fost perfect. Ține cont însă de faptul că fiecare om are nevoi diferite, dar când te îndrăgostești este foarte ușor să uiți de tine și să te dedici în întregime partenerului.

3. Economii

Deși aceasta este ultima grijă pe care o au cei cu inima frântă, adevărul este că atunci când ești într-o relație consumi mai mulți bani. În acest sens, toți cei singuri vor face economi, atât femeile care vor să impresioneze prin ținută la fiecare întâlnire, cât mai ales bărbații tradiționaliști, care plătesc pentru ceea ce consumă partenerele lor.

4. Îngrijire

După cum am mai menționat, grija de sine nu este o prioritate pentru persoanele aflate într-o relație, deoarece partenerul ocupă locul I și propria persoană poate abia de la locul al II-lea în jos. Acest lucru se întâmplă tocmai pentru că cineva îndrăgostit se concentrează pe satisfacerea nevoilor partenerului, atât fizice cât și emoționale, având astfel tendința de a uita de propria persoană și a nu mai face lucrurile de care înainte se bucura. Deși la început această aitudine pare bună pentru relație, pe termen lung este în detrimentul ambelor persoane implicate, deoarece este foarte important să ai grijă de tine, pentru tine, dacă vrei să nu apară frustrările.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Single life
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 noi