Ce este de fapt compatibilitatea: 7 motive pentru care intelectul nu este totul

De în Dragoste & Sex 30 sep 2019

Este o greșeală să cauți perfecțiunea într-un partener. Ceea ce ai cu adevărat nevoie este o persoană care să fie alături de tine trup și suflet, pentru a construi împreună o relație de durată.

Iată șapte motive pentru care nu trebuie să cauți un partener care să fie doar foarte deștept ci să te gândești la ce te face să fii fericită zi de zi.

1. Întâlnește-te cu cineva care nu pare a fi tipul tău

Se spune că opușii creează o energie specială și unul dintre modurile în care îți poți revigora viața amoroasă este fix să ieși la cel puțin o întâlnire cu cineva care nu pare a fi tipul tău de partener. Dacă în mod normal nici nu te-ai uita la cineva care nu are o facultate, s-ar putea să fi venit momentul în care să înțelegi că nu neapărat o diplomă te face fericită, așa că rămâi deschisă la propuneri și vei fi surprinsă de oportunități.

2. IQ-ul nu este singura metodă de a determina inteligența cuiva

Există mai multe tipuri de inteligență, așa că unele persoane sunt considerate deștepte deoarece au multe informații din cărți, altele pentru că au scos un IQ mare la un test matematic, dar cu toate acestea, peste jumătate dintre femei declară că le este greu să găsească pe cineva care să le provoace din punct de vedere intelectual. Deși este de apreciat cineva care a citit toate operele lui Shakespeare sau cineva care știe cum funcționează toate piețele internaționale de desfacere, pentru tine s-ar putea să fie mai importantă inteligența emoțională a cuiva.

3. Diversitatea face relațiile să funcționeze mai bine

Dacă semănați prea mult, vă veți plictisi repede, epuizând rapid subiectele de discuție. De exemplu, o dezbatere încinsă despre ecologie poate fi provocatoare câteva întâlniri, dar după un an de zile veți dori să mai vorbiți și despre altceva. În schimb, dacă puteți respecta că fiecare dintre voi are interese diferite, deoarece proveniți din medii diferite, între voi va exista mult mai multă armonie și vă veți distra mai bine împreună.

4. Vei avea pe cineva care să te echilibreze

Unul dintre cele mai bune lucruri când e vorba despre a avea un partener diferit e că ai pe cineva care îți aduce un pic de echilibru în viață, deoarece marile relații nu sunt despre despărțiri și împăcări repetate ci despre a crea împreună stabilitate și a vă sprijini unul pe celălalt la bine și la greu.

5. Vei avea parte de întâlniri mai interesante

Nu ai nevoie de un partener care este deștept doar pe hârtie ci de cineva care chiar vrea să fie cu tine, iar unul dintre cele mai bune moduri în care cineva demonstrează acest lucru este prin efortul pe care îl depune în planificarea unei întâlniri. O întâlnire memorabilă nu trebuie să coste foarte mulți bani, dar dacă este pusă la punct de cineva care e diferit de tine, vei avea parte de experiențe interesante la tot pasul.

6. Îți vei lărgi aria de cunoștințe

Cu siguranță ți s-a întâmplat să judeci oamenii după prima impresie sau după o experiență negativă să spui că nu te vei mai întâlni niciodată cu nimeni care de exemplu este de o anumită profesie, dar astfel nu faci decât să-ți limitezi singura posibilitățile. Scapă de stereotipuri și acceptă măcar să ieși în oraș cu oameni altfel decât tine, iar astfel îți vei lărgi aria de cunoștințe și pe acest drum poate îți vei găsi chiar jumătatea.

7. Ceea ce este cu adevărat important într-o relație nu este intelectul

Deși toată lumea se gândește că vrea să aibă parte de cel mai deștept partener de pe Pământ, de fapt e puțin probabil ca el să te facă fericită cu adevărat, deci în loc să te uiți după cineva cu multe diplome în portofoliu mai bine te-ai interesa de personalitatea lui mai întâi. O persoană care chiar vrea să fie cu tine își face timp și ajunge să îți împărtășească pasiunile sau cel puțin să te susțină în ceea ce întreprinzi și așa ar trebui să faci și tu.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 noi