10 lucruri care te fac să-ți apreciezi fratele mai mare

De în Familie 25 oct 2019

Cei care au un frate mai mare știu că este greu să trăiești în umbra lui, dar în același timp se simt binecuvântați că-l au.

Frații te fac să-nebunești uneori, dar întotdeauna te iubesc necondiționat și trebuie să-i apreciezi pentru acest lucru.

1. Un frate mai mare te poate învăță să faci sport

Fraților le place să se întreacă și un frate mai mare înseamnă un partener de joacă pe tot parcursul copilăriei, iar dacă vă place amândurora sportul cu atât mai bine.

2. Te învață cum să fii cool

Fratele mai mare are o influență majoră asupra ta și este probabil cel pe care-l adimiri cel mai mult și la care apelezi să te învețe cum să nu te faci de râs sau să-ți arate care sunt cele mai la modă formații și ultimele trenduri în materie de haine.

3. Te învață cum să te aperi

El te va învăța tot ce știe despre viață, inclusiv cum să te aperi în fața bătăușilor sau a celor care-și bat joc de tine. Frații mai mari au tendința de a deveni un model pentru cei mici, pe care nu-i lasă niciodată singuri.

4. Ești prietenă cu prietenii lui și ei toți te protejează

Nu numai fratele tău te protejează ci și prietenii lui, care te vor trata ca pe sora lor mai mică sau chiar ca pe o bună prietenă.

5. Nu te lasă să faci aceleași greșeli ca el

Întotdeauna fratele tău este cu un pas înaintea ta și trăiește anumite lucruri înainte de tine, deci poți învăța din greșelile lui sau poți apela la experiența lui când ai nevoie de un sfat. Acesta va încerca întotdeauna să te ajute cât de bine poate el.

6. Știe ce este mai bine pentru tine

Chiar dacă te cicălește uneori, fratele tău mai mare nu te va lăsa niciodată să faci o alegere greșită ci se va asigura mereu că ești pe drumul cel bun către cea mai bună variantă a ta și realizarea viselor tale. Chiar dacă nu-ți dai seama, el te veghează mereu să nu faci vreo prostie.

7. Își poate asuma vina pentru tine

Deși uneori te-a pârât părinților că i-ai furat ultima bomboană sau jucăria preferată, niciodată nu te va lăsa să intri într-un adevărat bucluc. Fratele tău mai mare te protejează mereu și se va sacrifica pentru tine dacă este nevoie.

8. Te ajută să te ridici când ești la pământ sau ai o problemă

Dacă ai un frate mai mare ai un prieten pe viață. Poți mereu să te bazezi pe el să te salveze, chiar și când ai făcut-o lată, deoarece el înțelege că ai greșit și nu te judecă.

9. Înțelegi mai ușor ce înseamnă dragostea și ura

Există zile când ai impresia că el este cel mai ok om de pe Pământ, dar și zile când îți vine să-l strângi de gât. Relația ta cu el este una complicată, care te învață ce înseamnă ura, dragostea și răbdarea și chiar dacă te cerți des cu el, nu poți sta supărată prea mult timp.

10. Este întotdeauna alături de tine

E alături de tine și la bine și la greu, nici nu-ți imaginezi să fie un eveniment important în viața ta, la care el să nu fie prezent sau să ai nevoie de ceva și să nu poți apela la fratele tău. El nu te judecă, dar uneori s-ar putea să fie mai dur cu tine decât părinții voștri și chiar să-ți sublinieze defectele, însă are mereu grijă de tine, orice-ar fi.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 noi