10 femei frumoase care să te inspire

De în Dezvoltare personala 9 mai 2017

Frumuseţea este fericire. Deşi ideea de frumuseţe a variat de-a lungul timpului, această calitate a fost mereu centrul atenţiei în fotografii şi societate, dar ea este simplă, este fericire.

Frumuseţea este de multe ori înţeleasă greşit. Sutem toate unice, de forme, dimensiuni, culori şi culturi diferite. Suntem mame, fiice, nepoate. Suntem protestatare, pacifiste şi inspiraţie pentru alte femei şi ca noi sunt următoarele caractere, fiecare cu propriile probleme şi vise, iar dacă ele pot să-şi urmeze visele cu siguranţă putem şi noi.

 

1. Winnie Harlow (Chantelle Brown-Young) - Ea suferă de la vârsta de patru ani de vitiligo, adică depigmentarea pielii şi din această cauză a fost de multe ori batjocorită în şcoala generală apoi a abandonat liceul şi a încercat să se sinucidă. Atrecut însă peste momentele dificile din viaţa ei şi a învăţat că să fii unică nu este un defect, iar acum este unul dintre cele mai apreciate manechine de pe podiunurile internaţionale.2. Viktoria Modesta - În 2007 ea şi-a amputat benevol un picior de la genunchi în jos, după ce din cauza neglijenţei medicului care a asistat la naşterea sa, în 1987, a rămas cu el schilodit. A devenit apoi prima vedetă electric-pop cu proteză.3. Madeline Stuart - Este prima femeie cu sindrom Down care şi-a urmat visul şi a devenit primul fotomodel care a cucerit podiumurile de modă. La doar 20 de ani este o senzaţie a internetului, cu mai mult de 750000 de prieteni online şi peste 7 milioane de oameni care au urmărit-o la începutul carierei, în procesul ei de slăbire. A dat jos mai bine de 20 kg şi acum schimbă percepţia tuturor despr persoanele cu dizabilităţi. În ciuda faptului că suferă încă de la concepere de o afecţiune cromozomială ce îi dă un anumit grad de retard mintal, ea a primit în 2015 şi 2016 prestigiosul premiu Model of the Year (Modelul Anului) şi a avut apariţii pentru Vogue, Cosmopolitan, New York Times, Elle, Marie Claire, People şi altele.4. Casey Legler - S-a născut pe data de 26 aprilie 1977 şi a participat ca  înotătoare de performanţă, pentru Franţa, la Jocurile Olimpice din 1996. Este prima femeie care a semnat un contract exclusiv pentru o linie masculină, cu agenţia Ford Model.5. Masha Tyelna - Şi-a acceptat ochii mari şi alungiţi, ca de extraterestru, şi acum, datorită lor,  este o senzaţie foarte căutată pentru prezentări. Ochii ei sunt foarte expresivi şi arată vulnerabilitatea sa.


6. Diandra Forrest - Prima femeie cu albinism care a fost angajată de o mare agenţie de modă. Albinismul este o boală caracterizată prin absenţa parţială sau totală a melaninei, pigmentul natural, care oferă culoare ochilor, pielii şi părului.


7. Carmen Dell'Orifice - La vârsta de 85 de ani, această femeie cu origini italiene şi maghiare este o actriţă americană şi cel mai în vârstă model din lume.8. Denise Bidot - Datorită firii sale, a ştiut să se facă plăcută şi a devenit primul model plus-size prezent în defilări.9. Erika Ervin (Amazon Eve sau Babezilla) - Este o femeie foarte înaltă, de 2.02 m, ce a profitat de asta din plin şi a devenit cel mai înalt model din lume, iar în 2011 Cartea Recordurilor a declarat-o cel mai înalt model din lume. În 2004 a devenit de fapt femeie, numele său iniţial fiind William.10. Moffy - Strabismul ei nu a oprit-o să-şi atingă visele. Strabismul apare atunci când probleme la sistemul central nervos afectează unul dintre ochi sau ambii şi nu mai permite poziţia paralelă a lor.

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dezvoltare personala
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 noi