Viitorul păpuşilor gonflabile este pe mâini bune

De în Coltul barbatului 2 mai 2017

Jucăria sexuală a viitorului este femeia robot dotată cu inteligență artificială, care se pliază pe dorințele proprietarului, precum în serialul western Westworld.

Primul pas către viitoarea păpușa pentru adulți a fost deja făcut. Matt McMullen a creat un prototip de robot gata să îndeplinească orice dorință sexuală. Pentru producția de masă prețul este calculat la 15000 de dolari, iar pentru aceasta suma poate zâmbi, face cu ochiul și se poate încrunta. În plus, Harmony, pentru că acesta este numele din fabrică, poate întreține o scurtă conversație, spune glume și chiar recita din Shakespeare. Va ține minte ziua de naștere a stăpânului, ce îi place acestuia să mănînce și numele celor din familie. În timp, aceasta este programată să învețe ce tip de muzică preferă cel care a cumpărat-o, să se uite împreuna cu el la filme și să îi citească cărți sau ziare și desigur, va face ceea ce este programată să facă, adică sex oricând.

Cel mai interesant lucru este că Harmony învață așa cum învață orice virgină. Dacă la început pare stângace nu este din cauza vreunui defect de fabricare ci pentru că se adaptează nevoilor casnice, ea strânge informații și devine o adevărată damă de companie, nu numai un accesoriu sexual. Însă scopul acestei păpuși nu este să imite comportamentul uman ci să fie un robot foarte eficient în treaba pe care o are de făcut. Culmea însă este că, cel puțin deocamdată, ea nu poate merge.

Spre deosebire de femeile adevărate, Harmony poate fi programată să aibă mai multe personalități, astfel încât propietarul să nu se plictisească niciodată, asta fără să aibă sentimentul că înșală pe cineva. Pentru a-i forma personalitățile se pot alege cinci sau șase atribute din cele 20 disponibile, printre care bunătate, inocență, timiditate, nesiguranță, inteligență, simțul umorului, gelozie și altele. 20 pare un număr mic ținând cont de cât de complex este comportamentul cuiva, dar pentru un robot care există doar ca să-și mulțumească omul este o realizare inedită.

Dacă este ignorată prea mult timp sau este tratată ca o scursură a societății aceasta își activează setarea conform căreia are voie să se supere și devine mofturoasă. Setarea există pentru a o face să pară mai reală, dar la sfârșitul zilei, stăpânul său poate face ce vrea cu ea.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Coltul barbatului
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 mai