Horoscop 2017 - Un an al EXTREMELOR pentru Balanţe,...

Citeste mai mult»

Horoscop DECEMBRIE 2016 - NEPLĂCERI în dragoste pentru...

Citeste mai mult»

De ce e bine să ţii în cameră un pahar cu apă, sare şi oţet

Citeste mai mult»

Ai tăiat ceapa GREŞIT până acum - ACEASTĂ metodă te...

Citeste mai mult»

Ai grupa sanguină 0? Ce spune asta despre personalitatea...

Citeste mai mult»

Cum se comportă ZODIILE atunci când încep o relație serioasă

Citeste mai mult»

Vrei să păstrezi un bărbat lângă tine? Majoritatea...

Citeste mai mult»

De ce să NU mănânci niciodată pâinea la restaurant

Citeste mai mult»

ACEŞTI oameni nu au voie să consume ghimbir - Află dacă...

Citeste mai mult»

Cum să faci o coroniță de Crăciun dintr-un UMERAȘ

Citeste mai mult»

SECRETUL unei vieţi sexuale excelente: Majoritatea...

Citeste mai mult»

Paradoxul Vărsătorului: Găseşte dragostea ADEVĂRATĂ...

Citeste mai mult»

Înfăşoară-ţi aceste părţi ale corpului în folie de...

Citeste mai mult»

Cum se bea, de fapt, apa cu lămâie

Citeste mai mult»

Testul psihologic elveţian îţi dezvăluie 8 trăsături SECRETE

Citeste mai mult»

3 semne care trădează atracţia sexuală

Citeste mai mult»

Afecţiunile inimii, vindecate fără medicamente - Iată cum

Citeste mai mult»

Truc INDIAN: Aşa păstrezi un pepene PROASPĂT timp de 6 LUNI

Citeste mai mult»

Compatibilitate: Cum îl faci să creadă că eşti ALEASA...

Citeste mai mult»

Secretul damelor de companie: De ce nu poartă NICIODATĂ...

Citeste mai mult»

Medicii NU îi dădeau mai mult de 48 de ore de trăit:...

Citeste mai mult»

Nu mânca NICIODATĂ această parte din PUI - Efectele sunt...

Citeste mai mult»

Horoscop AUGUST 2016 - LOVITURĂ sub centură pentru...

Citeste mai mult»

Cercetătorii dau VERDICTUL: De ce au femeile ORGASM

Citeste mai mult»

Femeile care fac asta la duş îşi DUBLEAZĂ riscul de CANCER

Citeste mai mult»

De ce cămăşile de damă se închid invers decât cele...

Citeste mai mult»

Poarta către Iad, descoperită în Brazilia

Citeste mai mult»

Cum dai jos 50 de kilograme - SECRETELE femeilor care au...

Citeste mai mult»

Cum îndepărtezi mirosurile neplăcute din pantofi, peste...

Citeste mai mult»

La ce folosesc găurile laterale ale tenişilor

Citeste mai mult»

Zodiile, aşa cum nu le-ai mai văzut: Eşti NOROCOS dacă...

Citeste mai mult»

A slăbit 18 kilograme cu ACESTE 4 trucuri JAPONEZE

Citeste mai mult»

Metoda indiană de îndepărtare a punctelor negre

Citeste mai mult»

Nu te-a mai sunat? Iată explicaţia: Ce vor, de fapt,...

Citeste mai mult»

Ai grijă când cumperi cartofi - Dacă arată AŞA sunt TOXICI!

Citeste mai mult»

Licoarea pe bază de piper, care te scapă de kilogramele...

Citeste mai mult»

Horoscopul APARENŢELOR: Ai judecat GREŞIT fiecare zodie

Citeste mai mult»

Nu abdomenele te scapă de grăsimea nedorită, ci...

Citeste mai mult»

TOT ce ştiai despre uleiul de măsline este GREŞIT

Citeste mai mult»

Adevăratul MOTIV pentru care NU ai noroc în dragoste,...

Citeste mai mult»

Supă de fasole, cu şuncă şi Kale

In Reţete de 20 ian 2016

Iarna a sosit de ceva vreme, însă nimic nu se compară cu o oală de supă care fierbe toată ziua pentru a te încălzi în zilele cu temperaturi extrem de scăzute. Această supă este delicioasă şi consistentă, dar şi încărcată cu multe fibre alimentare. Un castron îţi va umple stomacul.

fasole
Timp: 2 ore 30 minute
Dificultate: Medie
Porţii: 10
Kilocalorii: 155
Ingrediente:

450 grame de fasole (amestec din mai multe tipuri de boabe), 1 linguriţe de ulei de măsline, 120 grame şuncă afumată, tăiată cubuleţe, 1 ceapă medie, tocată, 2 morcovi feliaţi, 4 căţei de usturoi, 1 ardei gras verde mic, tăiat cubuleţe, 2 tulpini de ţelină tocate, 2 cepe verzi, tăiate, 1/4 cană coriandru, tocat fin, 2/3 cană de sos de tomate, 1/2 linguriţă de chimen, 3 linguri de sare cu granulaţie mare, 1 linguriţă de piper negru mărunţit, 1 crenguţă de rozmarin, 2 crenguţe de cimbru, 4 căni de varză Kale, cu tulpinile îndepărtate şi cu frunzele tocate.

Mod de preparare:
  • 1. Se clătesc şi se lasă la înmuiat boabele de fasole peste noapte. A doua zi aruncă apa în care s-au înmuiat şi pune fasolea într-o nouă oală, cu 12 căni de apă. Se fierbe fasolea - fără să acoperi oala - timp de 1 oră, la foc mediu spre mare.
  • 2. Se încinge o tigaie mare antiaderentă (şi suficient de adâncă), la foc mediu, se adaugă uleiul şi se prăjeşte şunca până când se rumeneşte, timp de 2 minute. Adaugă ceapa, morcovii, usturoiul, ardeiul verde, ţelina, ceapa verde, coriandrul, sosul de tomate, chimenul, sarea şi piperul şi se trag în tigaie încă 5 minute, până când se înmoaie toate legumele.
  • 3. Adaugă boabele de fasole, împreună cu rozmarinul şi cimbrul.
  • 4. Acum focul de la aragaz trebuie să fie la mediu spre mic, acoperă oala şi fierbe compoziţia timp de 1 oră, amestecând din când în când. Descoperă oala, creşte focul de la mediu spre mare şi se fierbe compoziţia până când devine groasă şi boabele de fasole sunt fierte, aproximativ 15 minute.
  • 5. Adaugă frunzele de Kale şi fierbe încă 10-15 minute. Sursa.
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
08 dec