Horoscop SEPTEMBRIE 2016 - INTRIGI la birou pentru Raci,...

Citeste mai mult»

Paradoxul Vărsătorului: Găseşte dragostea ADEVĂRATĂ...

Citeste mai mult»

Înfăşoară-ţi aceste părţi ale corpului în folie de...

Citeste mai mult»

Cum se bea, de fapt, apa cu lămâie

Citeste mai mult»

Testul psihologic elveţian îţi dezvăluie 8 trăsături SECRETE

Citeste mai mult»

3 semne care trădează atracţia sexuală

Citeste mai mult»

Afecţiunile inimii, vindecate fără medicamente - Iată cum

Citeste mai mult»

Truc INDIAN: Aşa păstrezi un pepene PROASPĂT timp de 6 LUNI

Citeste mai mult»

Compatibilitate: Cum îl faci să creadă că eşti ALEASA...

Citeste mai mult»

Secretul damelor de companie: De ce nu poartă NICIODATĂ...

Citeste mai mult»

Medicii NU îi dădeau mai mult de 48 de ore de trăit:...

Citeste mai mult»

Nu mânca NICIODATĂ această parte din PUI - Efectele sunt...

Citeste mai mult»

Horoscop AUGUST 2016 - LOVITURĂ sub centură pentru...

Citeste mai mult»

Cercetătorii dau VERDICTUL: De ce au femeile ORGASM

Citeste mai mult»

Femeile care fac asta la duş îşi DUBLEAZĂ riscul de CANCER

Citeste mai mult»

De ce cămăşile de damă se închid invers decât cele...

Citeste mai mult»

Poarta către Iad, descoperită în Brazilia

Citeste mai mult»

Cum dai jos 50 de kilograme - SECRETELE femeilor care au...

Citeste mai mult»

Cum îndepărtezi mirosurile neplăcute din pantofi, peste...

Citeste mai mult»

La ce folosesc găurile laterale ale tenişilor

Citeste mai mult»

Zodiile, aşa cum nu le-ai mai văzut: Eşti NOROCOS dacă...

Citeste mai mult»

A slăbit 18 kilograme cu ACESTE 4 trucuri JAPONEZE

Citeste mai mult»

Metoda indiană de îndepărtare a punctelor negre

Citeste mai mult»

Nu te-a mai sunat? Iată explicaţia: Ce vor, de fapt,...

Citeste mai mult»

Ai grijă când cumperi cartofi - Dacă arată AŞA sunt TOXICI!

Citeste mai mult»

Licoarea pe bază de piper, care te scapă de kilogramele...

Citeste mai mult»

Horoscopul APARENŢELOR: Ai judecat GREŞIT fiecare zodie

Citeste mai mult»

Nu abdomenele te scapă de grăsimea nedorită, ci...

Citeste mai mult»

TOT ce ştiai despre uleiul de măsline este GREŞIT

Citeste mai mult»

Adevăratul MOTIV pentru care NU ai noroc în dragoste,...

Citeste mai mult»

Omul care a zguduit planeta: CANCERUL poate fi vindecat...

Citeste mai mult»

Horoscop MAI 2016 - Evenimente NEPLĂCUTE pentru Fecioare,...

Citeste mai mult»

Ce sunt demisexualii: Cum îţi dai seama dacă şi tu eşti unul

Citeste mai mult»

Când devine otrăvitor SPANACUL

Citeste mai mult»

Bărbaţii vor doar sex: Adevărul NEAŞTEPTAT din spatele...

Citeste mai mult»

Ai citit horoscopul GREŞIT până acum - Cum afli, de fapt,...

Citeste mai mult»

A slăbit 18 kilograme cu APĂ caldă - Dieta garantată de o...

Citeste mai mult»

NUMEROLOGIE: Povestea din spatele datei tale de naștere

Citeste mai mult»

Ai zdrobit usturoiul GREŞIT - Iată cum se face, de fapt!

Citeste mai mult»

A slăbit 89 de kilograme schimbând COMPLET alimentaţia:...

Citeste mai mult»

Pui cu ciuperci, în sos alb de vin cu usturoi

In Reţete de 13 ian 2016

Iată un preparat rapid şi uşor, pe bază de carne de pui, perfect pentru serile din timpul săptămânii, când eşti extrem de ocupată.

pui cu ciuperci
Timp: 20 de minute
Dificultate: Medie
Porţii: 4
Kilocalorii: 169
Ingrediente:

3 fâşii sau bucăţi lungi de carne de pui (450 de grame în total); 2 linguriţe de unt; 2 linguriţe de ulei de măsline; 1 sfert de cană de făină; 3 sau 4 căţei de usturoi tocat; 340 grame de ciuperci feliate; 1 sfert de cană de vin alb; 1 trime de cană de supă de pui, fără grăsime; sare şi piper proaspăt, după gust; 1 sfert de cană de pătrunjel proaspăt, tocat.

Mod de preparare:

1. Preîncălzeşte cuptorul la 200 de grade. Asezonează carnea de pui cu sare şi piper. Dă-o uşor prin făină.

2. Încălzeşte o tigaie mare pe aragaz, la foc mediu. Atunci când este încină, adaugă 1 linguriţă de unt şi 1 linguriţă de ulei de măsline. Adaugă puiul în tigaie şi găteşte-l la foc mediu, timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când carnea nu mai este roz. Pune carnea de pui deoparte, într-un cuptor cald.

3. Adaugă uleiul de măsline rămas şi cealaltă linguriţă de unt în tigaie, apoi pune usturoiul şi trage-le în tigaie preţ de câteva secunde. Adaugă apoi ciupercile, sarea şi piperul, amestecând ocazional până când acestea capătă o culoare aurie, timp de aproximativ 5 minute.

4. Adaugă vinul alb, supa sau fiertura de pui (adică apa în care a fiert carnea), pătrunjelul. Amestecă în tigaie cu o lingură de lemn, pentru a dezlipi orice bucăţi maro formate pe fundul tigăii. Găteşte totul preţ de câteva minute sau până când lichidul din tigaie îşi reduce volumul la jumătate.

5. Peste pui se pune acest sos cu ciuperci şi se serveşte cald.

Reţine: în reţeta originală, s-a folosit 1 lingură de făină şi s-a aruncat restul, aşa încât calculele au fost doar pentru 1 lingură de făină.

Pont: foloseşte făină de orez dacă vrei să obţii un preparat fără gluten!

Sursa.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 sep