Horoscop SEPTEMBRIE 2016 - INTRIGI la birou pentru Raci,...

Citeste mai mult»

Paradoxul Vărsătorului: Găseşte dragostea ADEVĂRATĂ...

Citeste mai mult»

Înfăşoară-ţi aceste părţi ale corpului în folie de...

Citeste mai mult»

Cum se bea, de fapt, apa cu lămâie

Citeste mai mult»

Testul psihologic elveţian îţi dezvăluie 8 trăsături SECRETE

Citeste mai mult»

3 semne care trădează atracţia sexuală

Citeste mai mult»

Afecţiunile inimii, vindecate fără medicamente - Iată cum

Citeste mai mult»

Truc INDIAN: Aşa păstrezi un pepene PROASPĂT timp de 6 LUNI

Citeste mai mult»

Compatibilitate: Cum îl faci să creadă că eşti ALEASA...

Citeste mai mult»

Secretul damelor de companie: De ce nu poartă NICIODATĂ...

Citeste mai mult»

Medicii NU îi dădeau mai mult de 48 de ore de trăit:...

Citeste mai mult»

Nu mânca NICIODATĂ această parte din PUI - Efectele sunt...

Citeste mai mult»

Horoscop AUGUST 2016 - LOVITURĂ sub centură pentru...

Citeste mai mult»

Cercetătorii dau VERDICTUL: De ce au femeile ORGASM

Citeste mai mult»

Femeile care fac asta la duş îşi DUBLEAZĂ riscul de CANCER

Citeste mai mult»

De ce cămăşile de damă se închid invers decât cele...

Citeste mai mult»

Poarta către Iad, descoperită în Brazilia

Citeste mai mult»

Cum dai jos 50 de kilograme - SECRETELE femeilor care au...

Citeste mai mult»

Cum îndepărtezi mirosurile neplăcute din pantofi, peste...

Citeste mai mult»

La ce folosesc găurile laterale ale tenişilor

Citeste mai mult»

Zodiile, aşa cum nu le-ai mai văzut: Eşti NOROCOS dacă...

Citeste mai mult»

A slăbit 18 kilograme cu ACESTE 4 trucuri JAPONEZE

Citeste mai mult»

Metoda indiană de îndepărtare a punctelor negre

Citeste mai mult»

Nu te-a mai sunat? Iată explicaţia: Ce vor, de fapt,...

Citeste mai mult»

Ai grijă când cumperi cartofi - Dacă arată AŞA sunt TOXICI!

Citeste mai mult»

Licoarea pe bază de piper, care te scapă de kilogramele...

Citeste mai mult»

Horoscopul APARENŢELOR: Ai judecat GREŞIT fiecare zodie

Citeste mai mult»

Nu abdomenele te scapă de grăsimea nedorită, ci...

Citeste mai mult»

TOT ce ştiai despre uleiul de măsline este GREŞIT

Citeste mai mult»

Adevăratul MOTIV pentru care NU ai noroc în dragoste,...

Citeste mai mult»

Omul care a zguduit planeta: CANCERUL poate fi vindecat...

Citeste mai mult»

Horoscop MAI 2016 - Evenimente NEPLĂCUTE pentru Fecioare,...

Citeste mai mult»

Ce sunt demisexualii: Cum îţi dai seama dacă şi tu eşti unul

Citeste mai mult»

Când devine otrăvitor SPANACUL

Citeste mai mult»

Bărbaţii vor doar sex: Adevărul NEAŞTEPTAT din spatele...

Citeste mai mult»

Ai citit horoscopul GREŞIT până acum - Cum afli, de fapt,...

Citeste mai mult»

A slăbit 18 kilograme cu APĂ caldă - Dieta garantată de o...

Citeste mai mult»

NUMEROLOGIE: Povestea din spatele datei tale de naștere

Citeste mai mult»

Ai zdrobit usturoiul GREŞIT - Iată cum se face, de fapt!

Citeste mai mult»

A slăbit 89 de kilograme schimbând COMPLET alimentaţia:...

Citeste mai mult»

Garnitură de broccoli, cu susan şi portocală

In Reţete de 18 ian 2016

Vrei să încerci să faci ceva diferit cu broccoli? Atunci această reţetă simplă, pentru o garnitură delicioasă şi diet-friendly, este ideală pentru tine.

broccoli
Timp: 25 de minute
Dificultate: Mică
Porţii: 4
Kilocalorii: 52
Ingrediente:

sare cu granulaţie mare, 340 grame de broccoli, tăiat în bucheţele, 1/2 lingură de amidon de porumb, 1/4 cană suc proaspăt de portocale, 1/4 linguriţă de coajă de portocală, 2 linguri de sos de soia cu un conţinut redus de sodiu, 1/2 linguriţă de ghimbir ras, 1 căţel de usturoi tăiat fin, 1/2 linguriţă de ulei de susan, 1 ceapă verde tocată, 1/2 linguriţă de seminţe de susan, fulgi de ardei roşu, după gust (opţional).

Mod de preparare:

1. Se pune la fiert o oală mare de apă sărată şi se aduce la punctul maxim de fierbere. Se adaugă broccoliul şi se fierbe timp de 1 minut. Se scurge apa imediat şi se pune broccoliul într-un castron mare de apă rece ca gheaţa (pune cât mai multe cuburi de gheaţă), pentru a-l opri din fierbere.

2. Într-un castron mic, se adaugă sucul de portocală, sosul de soia, coaja de portocală şi amidonul de porumb, amestecând până când amidonul se dizolvă.

3. Se încălzeşte o tigaie de tip wok (anti-aderentă) sau o tigaie mare şi adâncă, la foc mare. Se adaugă uleiul de susan, ceapa verde, usturoiul şi ghimbirul şi se sotează preţ de 30 de secunde. Se adaugă sosul şi broccoliul şi se sotează în continuare între 1 şi 2 minute, până când bucăţelele de broccoli sunt moi şi fragede. Se presară seminţe de susan peste broccoli, dar şi fulgii de ardei roşu (dacă optezi pentru ei). Se serveşte imediat.

Reţine: Perfect pentru a fi servit cu somon, cod, carne de pui sau friptură de porc, broccoliul nu trebuie să lipsească din farfuria ta. Ai putea chiar să transformi această garnitură într-un preparat de sine stătător la o masă, dacă sotezi câteva fâşii de carne de vită sau pui, înainte de a pregăti bucheţelele de broccoli.

Sursa.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 sep