Horoscop SEPTEMBRIE 2016 - INTRIGI la birou pentru Raci,...

Citeste mai mult»

Paradoxul Vărsătorului: Găseşte dragostea ADEVĂRATĂ...

Citeste mai mult»

Înfăşoară-ţi aceste părţi ale corpului în folie de...

Citeste mai mult»

Cum se bea, de fapt, apa cu lămâie

Citeste mai mult»

Testul psihologic elveţian îţi dezvăluie 8 trăsături SECRETE

Citeste mai mult»

3 semne care trădează atracţia sexuală

Citeste mai mult»

Afecţiunile inimii, vindecate fără medicamente - Iată cum

Citeste mai mult»

Truc INDIAN: Aşa păstrezi un pepene PROASPĂT timp de 6 LUNI

Citeste mai mult»

Compatibilitate: Cum îl faci să creadă că eşti ALEASA...

Citeste mai mult»

Secretul damelor de companie: De ce nu poartă NICIODATĂ...

Citeste mai mult»

Medicii NU îi dădeau mai mult de 48 de ore de trăit:...

Citeste mai mult»

Nu mânca NICIODATĂ această parte din PUI - Efectele sunt...

Citeste mai mult»

Horoscop AUGUST 2016 - LOVITURĂ sub centură pentru...

Citeste mai mult»

Cercetătorii dau VERDICTUL: De ce au femeile ORGASM

Citeste mai mult»

Femeile care fac asta la duş îşi DUBLEAZĂ riscul de CANCER

Citeste mai mult»

De ce cămăşile de damă se închid invers decât cele...

Citeste mai mult»

Poarta către Iad, descoperită în Brazilia

Citeste mai mult»

Cum dai jos 50 de kilograme - SECRETELE femeilor care au...

Citeste mai mult»

Cum îndepărtezi mirosurile neplăcute din pantofi, peste...

Citeste mai mult»

La ce folosesc găurile laterale ale tenişilor

Citeste mai mult»

Zodiile, aşa cum nu le-ai mai văzut: Eşti NOROCOS dacă...

Citeste mai mult»

A slăbit 18 kilograme cu ACESTE 4 trucuri JAPONEZE

Citeste mai mult»

Metoda indiană de îndepărtare a punctelor negre

Citeste mai mult»

Nu te-a mai sunat? Iată explicaţia: Ce vor, de fapt,...

Citeste mai mult»

Ai grijă când cumperi cartofi - Dacă arată AŞA sunt TOXICI!

Citeste mai mult»

Licoarea pe bază de piper, care te scapă de kilogramele...

Citeste mai mult»

Horoscopul APARENŢELOR: Ai judecat GREŞIT fiecare zodie

Citeste mai mult»

Nu abdomenele te scapă de grăsimea nedorită, ci...

Citeste mai mult»

TOT ce ştiai despre uleiul de măsline este GREŞIT

Citeste mai mult»

Adevăratul MOTIV pentru care NU ai noroc în dragoste,...

Citeste mai mult»

Omul care a zguduit planeta: CANCERUL poate fi vindecat...

Citeste mai mult»

Horoscop MAI 2016 - Evenimente NEPLĂCUTE pentru Fecioare,...

Citeste mai mult»

Ce sunt demisexualii: Cum îţi dai seama dacă şi tu eşti unul

Citeste mai mult»

Când devine otrăvitor SPANACUL

Citeste mai mult»

Bărbaţii vor doar sex: Adevărul NEAŞTEPTAT din spatele...

Citeste mai mult»

Ai citit horoscopul GREŞIT până acum - Cum afli, de fapt,...

Citeste mai mult»

A slăbit 18 kilograme cu APĂ caldă - Dieta garantată de o...

Citeste mai mult»

NUMEROLOGIE: Povestea din spatele datei tale de naștere

Citeste mai mult»

Ai zdrobit usturoiul GREŞIT - Iată cum se face, de fapt!

Citeste mai mult»

A slăbit 89 de kilograme schimbând COMPLET alimentaţia:...

Citeste mai mult»

Pui la cuptor, cu clementine şi fenicul

In Reţete de 26 ian 2016

Încearcă o reţetă populară în Ierusalim, pe bază de pui şi clementine. Te asigur că îţi vei impresiona familia cu acest preparat gstos, dar atât de diferit!

Timp: 3 h 30 min
Dificultate: Medie
Porţii: 4
Ingrediente:

1/4 cană de ulei de măsline, 3 linguri de zeamă de portocale, 3 linguri de zeamă de lamâie, 2 linguri de boabe de muştar, 3 linguri de zahar brun, sare şi piper dupa gust, 2 bulbi de fenicul, 1 pui, 4 clementine tăiate felii, 1 lingură de cimbru, 2 linguri de seminţe de fenicul zdrobite, pătrunjel tocat pentru decor

Mod de preparare:

1. Într-un bol mic amestecă uleiul de măsline cu zeama de portocale şi cu cea de lamâie, cu muştarul şi zahărul brun. Adaugă 2 linguri de sare şi una de piper.

2. Taie feniculul în 4 fâsii şi amestecă-l, într-un bol mare, cu puiul, clementinele, seminţele de fenicul şi cimbrul. Masează bine puiul cu amestecul din bol şi apoi acoperă bolul cu folie de plastic şi introdu-l în frigider, unde va sta preţ de 2 ore. Dacă timpul nu îţi permite, poţi trece peste etapa cu ţinutul la frigider, însă nu te aştepta să aibă acelaşi gust.

3. Încalzeşte cuptorul la temperatură maximă. Pune puiul care a stat la marinat într-o tavă, cu tot cu ingredientele din bol. Introdu tava la cuptor şi lasă puiul să se gătească preţ de 45 de minute, până când prinde o crustă.

4. Scoate puiul din cuptor şi pune-l, cu tot cu fenicul şi clementine, pe un platou.

5. Într-o tigaie, pune ingredientele amestecate în bolul de dimensiuni mici şi lasă sosul să scadă. Totul va dura în jur de 8 minute, apoi ia sosul de pe foc şi pune-l peste puiul de pe platou. Decorează, la final, puiul cu pătrunjel proaspăt.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 sep