Melania Trump RUPE TĂCEREA despre soţul ei

De în Monden 25 feb 2016

Soţia lui Donald Trump, Melania, a stat departe de forfota campaniei prezidenţiale şi nu a scos o şoaptă până acum despre soţul ei, candidat republican la alegerile prezidenţiale de peste hotare. Fostul model a rupt în sfârşit tăcerea şi a vorbit despre soţul ei, potenţial viitor preşedinte al Statelor Unite.

"Îmi place să-mi duc viaţa cât mai normal posibil pentru fiul meu, Barron. Sunt mamă cu normă întreagă şi iubesc să fiu mamă, aşa că am decis să nu mă implic în campania electorală atât de mult", a declarat doamna Trump după o lungă pauză de tăcere, potrivit Vanity Fair.

Deşi nu s-a implicat în campania soţului, nu înseamnă că Melania nu e la curent cu tot ce se întâmplă: "Urmăresc toate ştirile, ştiu ce se întâmplă. Vorbesc la telefon cu soţul meu de câteva ori pe zi. Îmi spun părerea. Sunt mereu de acord cu el? Nu. Şi îi zic asta. Îi spun părerile mele. Îi spun ce cred. Câteodată ascultă de mine, alteori nu".

Melania a crescut în Slovenia şi a studiat arhitectura şi design-ul până să de apuce de modelling, călătorind de la Paris la Milano, şi până la New York, unde l-a cunoscut pe magnatul Donald Trump. S-au căsătorit în 1996.

Desigur, a fost întrebată despre poziţia soţului ei în legătură cu imigranţii. Donald Trump a propus interzicerea accesului musulmanilor în SUA şi ridicarea unui zid pentru ca mexicanii să nu pătrundă pe teritoriu american.

"Eu respect legea. Nu m-am gândit niciodată să stau aici (n.r America) fără să am actele în regulă. Aveam viză. Mă întorceam o dată la câteva luni în Slovenia pentru a-mi reînnoi viza. Am aplicat pentru Cartea Verde, apoi pentru cetăţenie americană la câţiva ani după....Nu e pentru toţi musulmanii. E pentru cei care intră în ţară, trebuie să-i monitorizăm...El vrea să protejeze oamenii din America, să-i ţină în singuranţă".

În legătură cu acuzaţiile la adresa soţului ei că ar fi sexist, Melania Trump a declarat că angajaţii din compania lui Trump sunt trataţi ca cetăţeni egali, cu drepturi egale: "Îţi va spune ce gândeşte, ce simte în inima lui. Nu va fi reţinut doar pentru că eşti femeie. Femeie sau bărbat, el nu face diferenţa".

Cât despre ce anume a atras-o la magnatul Donald Trump, Melania a spus: "Mintea lui, mintea lui incredibilă. Foarte deştept, foarte seducător, energie uluitoare. Eu sunt eu, el e el, nu vreau să-l schimb şi nici el pe mine. Cred că asta e foarte important". 

Tag-uri: , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 mai