Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop SEPTEMBRIE 2016 - INTRIGI la birou pentru Raci, Vărsători şi...

Horoscopul lunii septembrie aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna septembrie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

Berbec

Pentru acest semn zodiacal, luna septembrie va fi o perioadă atât dinamică, cât şi calmă, mai ales în ceea ce priveşte evenimentele negative. Asta înseamnă că poţi avea o lună de succes, presărată cu ambiguitate şi energie negativă. Atenţie la nuanţe, mai ales în sfera relaţiilor personale, dar şi în ceea ce priveşte sfera financiară, influenţată de relaţiile de la locul de muncă. Fii mai atentă la cei din jur, atât colegi, cât şi prieteni sau membri ai familiei.

La locul de muncă, Berbecii vor avea noroc la locul de muncă, în sensul că îşi vor putea asuma riscuri, întorcând lucrurile în favoarea lor în scurt timp. Cu toate acestea, ţine minte că norocul le surâde celor pregătiţi. Fă tot ce ţi se cere şi lasă circumstanţele să îţi aducă o cale de ieşire din situaţiile dificile. Pot apărea cheltuieli neaşteptate, însă dacă vrei să fii competitivă pe termen lung, trebuie să iei această provocare în serios.

Viaţa amoroasă a Berbecului va fi strălucită şi memorabilă în septembrie 2016. Energia negativă a astrelor va fi redusă, cu toate că poate foarte bine să se transforme într-o perioadă dezastruoasă pentru femei, dacă nu respectă câteva reguli simple. Legăturile începute acum vor fi scurte şi nu tocmai pozitive în ceea ce priveşte încheierea lor. Cu toate acestea, nu e nevoie să te izolezi. Nu faci decât să îţi faci rău. Cel mai bine este să găseşti o cale de mijloc, prin care să împaci cheful de distracţie cu o atitudine demnă.

Taur

Pentru Tauri, prima lună de toamnă se dovedeşte a fi dificilă. Vor apărea multe controverse şi aspecte negative. Energia negativă se va manifesta pe toate planurile, însă astrele transmit să nu îţi pierzi speranţa. Lucrurile nu se vor dovedi pe atât de rele pe cât păreau, dar cert este că va fi o perioadă intensă şi extrem de stresantă. Fiecare situaţie va avea particularităţile ei, însă multe vor depinde de acţiuni din etapele precedente ale vieţii. Dacă ai făcut ce trebuia, nu ai de ce să te temi.

La locul de muncă, Taurii vor munci din greu pentru a încheia un contract sau o afacere la care lucrează de ceva vreme. Cu toate acestea, s-ar putea să se ivească acea oportunitate la care visai de mult. Încearcă să îţi păstrezi calmul şi nu ceda impulsurilor de moment. Concentrează-te asupra a ceea ce e important şi nu îţi lăsa adversarii să te manipuleze. Evită să îi asculţi pe cei pe care nu îi cunoşti prea bine. Nu încerca, totuşi, să le rezolvi pe toate singură, mai ales dacă ai şi dat-o în bară recent. Acceptă ajutorul şi ţine-ţi mândira sub control.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, se anunţă numeroase momente curioase, mai ales pentru cei care au deja un partener de cuplu. Vei vedea relaţia într-o altă lumină, una neaşteptată, mai ales dacă există secrete pe care partenerul tău nu le ştie. Ai grijă când discuţi subiecte spumoase cu cei dragi. Cu cât eşti mai activă luna aceasta, cu atât mai frumos se va dezvolta relaţia. Gândeşte-te la modalităţi distractive de a-ţi petrece timpul alături de partener şi de cei dragi. Nu îţi lăsa prietenii deoparte luna aceasta.

Gemeni

În această perioadă, nativii din Gemeni se vor simţi confortabil pe toate planurile. Asta înseamnă că nu vor avea parte de evenimente extraordinare, deşi, per total, luna va fi plină de evenimente variate. Deşi nu va fi nevoie de eforturi excepţionale, nu va fi o lună uşoară. Este important ca Gemenii să nu ia decizii pripite, o abordare raţională fiind vitală. Nu uita că nu eşti singură pe lume, aşa că ia în considerare opiniile şi sentimentele celor din jur. Astfel vei avea parte de o etapă liniştită şi armonioasă.

La locul de muncă te poţi găsi într-o situaţie plină de provocări. Toate proiectele se vor dovedi a fi un succes, dar asta după complicaţii apărute din cauza unor circumstanţe externe. Unul dintre colegi ţi-ar putea influenţa munca în mod negativ şi, prin urmare, s-ar putea să nu primeşti rezultatul dorit. Nu te grăbi, însă, şi nu reacţiona impulsiv, dând naştere unor conflicte în încercarea de a demonstra că ai dreptate. Fii deştept şi ţine-ţi inamicii mai aproape decât prietenii. Vei avea de înfruntat un adversar de temut. Poate fi unul pe care îl ştii deja sau unul nou. Important este să nu iei decizii în grabă, chiar dacă eşti zorită de cei din jur.

Şi în sfera emoţională se anunţă ambiguitate. Fii vigilentă şi nu te strofoca prea tare, pentru că vei fi epuizată. În relaţia cu partenerul, fii constantă şi încearcă să reflectezi asupra a ceea ce ţi se întâmplă. Nu va fi uşor, dar ai nevoie de asta, dacă nu vrei să te pierzi pe tine în această relaţie. Poţi să ceri ajutorul prietenilor, dar trebuie să îi alegi cu grijă, fiindcă numai unii îţi vor fi cu adevărat de folos.

Rac

În cazul Racilor, va apărea o scădere generală a dinamicii şi vitalităţii. Nu ai motive pentru a te panica sau pentru a face schimbări radicale, chiar dacă la începutul lunii simţi că îţi fuge pământul de sub picioare. Nu apela la măsuri drastice.

La locul de muncă, fii cu ochii în patru. Vei ştii astfel cine îţi vor fi inamicii şi care le sunt adevăratele feţe. Va trebui să schimbi puţin placa. De regulă, eşti directă, simplă şi de multe ori naivă. Toate aceste trăsături nu vor acţiona în favoarea ta în această perioadă, aşa că va trebui să îmbrăţişezi noi experienţe. să adopţi un nou comportament şi să îţi schimbi strategia. Este o măsură temporară, dar trebuie să fii cu un pas înaintea adversarilor. Nu încerca să trişezi, însă, fiindcă nu va fi în avantajul tău.

Pe plan amoros, Racul va avea parte de evenimente amuzante, pe care le vei ţine minte, alături de cei dragi. Încearcă să fii tu însăţi, fără a simţi nevoia de a le dovedi ceva celor din jur. Nu te lăsa dusă de val, fiindcă vei avea de pierdut. Încearcă să fii mai blândă în relaţia cu partenerul de cuplu. S-ar putea să simţi că din relaţia voastră lipsesc transparenţa şi deschiderea. De asemenea, gândeşte-te că nu totul se rezumă la persoana ta. Nu îţi fie teamă să îţi arăţi sentimentele şi să spui că îţi pare rău. Uneori este exact ce trebuie.

Leu

Nativii din zodia Leului se vor găsi în luna septembrie în situaţii deosebite, cauzate de combinaţii extraordinare ale energiei planetelor. Va fi o perioadă dinamică, plină de succese, în ciuda unor mici devieri. S-ar putea să simţi că vrei să te ascunzi de tot şi de toate. Îţi va fi greu să rezişti tentaţiei de a fugi încotro vezi cu ochii.

La locul de muncă vei avea parte de succes şi energie pozitivî. Pentru a reuşi, însă, trebuie să depăşeşti acea dorinţă de a-ţi ascunde capul în nisip. Priveşte cu atenţie ce se întâmplă în jurul tău. Nu t grăbi să te fereşti de ceea ce nu înţelegi.

În dragoste, vei avea parte de o perioadă strălucită. Nu-ţi fie teamă, chiar dacă pare că ai mult de lucru. Nu te retrage, nu te închide în tine, nu te ascunde, deşi asta vei simţi. În plus, încearcă să nu mergi împotriva curentului în această perioadă. Fii activă şi atentă la curentul emoţional care îi uneşte pe cei din jur şi alătură-te lor. E contraproductiv să te împotriveşti.

Fecioară

Pentru Fecioare, va fi o perioadă destul de liniştită, poate prea liniştită. Vei avea parte de o oarecare instabilitate şi ambiguitate, dar nu ai motive pentru a te panica totuşi. La final, vei avea parte de rezultate pozitive. Singurul lucru pe care adversarii îl pot face este să îţi scadă productivitatea şi viteza de dezvoltare în această perioadă.

Vei avea parte de linişte şi la locul de muncă în luna septembrie. Cu toate acestea, nu te da în lături de la a lua decizii neaşteptate, care cu altă ocazie păreau de-a dreptul stupide. Situaţiile neconvenţionale cer metode ieşite din comun, altfel vei rămâne pe loc. Aminteşte-ţi că ai libertatea de a face exact ceea ce crezi că e bine pentru tine.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, prezenţa ta este vitală. Încă din primele zile ale lunii şi până în a doua jumătate a lui septembrie, trebuie musai să fii alături de partenerul tău. Cu siguranţă a o grămadă de întrebări la care ai aşteptat un răspuns. Acum e momentul să iei taurul de coarne şi să nu laşi loc pentru ambiguitate după această conversaţie. Deşi nu va fi uşor, îţi vei da seama că era necesar, chiar dacă rămâi cu o senzaţie neplăcută mult timp. Adevărul doare, dar nu este mai rău ca o existenţă bazată pe ignoranţă. Situaţia e în mâinile tale şi trebuie să înveţi să nu îţi mai fie frică de schimbări radicale.

Balanţă

Cei născuţi în zodia Balanţei se vor găsi într-o perioadă pozitivă, dar plină de provocări. Concentrează-te numai asupra a ceea ce te interesează cu adevărat şi nu te lăsa distrasă de aspecte irelevante. Nu vei avea suficient timp, energie şi vitalitate pentru a le face pe toate. Te vei găsi la un moment dat într-o situaţie neobişnuită, spectaculoasă şi chiar amuzantă, dar cu siguranţă nu una negativă. Important este să nu cazi în depresie, întrucât îţi dă târcoale la începutul lunii.

Stabilitatea emoţională va fi cheia succesului pe toate planurile în luna septembrie, aşa că profită de ocazie, mai ales că nu va trebui să faci eforturi supraomeneşti pentru a reuşi. La locul de muncă, concentrează-te asupra a una sau două probleme majore, iar pe celelalte ai grijă să le pasezi colegilor, subordonaţilor sau partenerilor, în funcţie de poziţia pe care o ocupi. Nu încerca să împuşti mai mulţi iepuri dintr-o dată, fiindcă nu vei reuşi. Nu scăpa din ochi nici problemele pe care le-ai delegat, însă nu te implica prea mult.

Pe plan amoros nu vor avea parte de o perioadă dinamică, ci de relaxare, luna septembrie fiind oarecum lipsită de evenimente. Mici certuri se vor ţine lanţ până la finalu lunii, dar nu sunt semnificative. Important este să nu faci greşeala de a le neglija, fiindcă siuaţia poate scăpa de sub control. Găseşte modalităţi creative de a face pace cu partenerul şi de a întări legăturile cu prietenii. Poate un nou hobby, unul comun de această dată?

Scorpion

Prima lună de toamnă va părea una memorabilă pentru Scorpioni. Cu toate acestea, nu va fi una extrem de pozitivă. Vor avea, însă, parte de mai multă libertate şi trebuie să profite din plin de situaţie.

O etapă ce poate fi una productivă, cu condiţia ca Scorpionul să aprecieze corect avantajele. Începând cu primele zile ale lunii va trebui să fii mai vigilentă şi să îţi monitorizezi cei mai apropiaţi asociaţi. Încearcă să observi şi să analizezi ce se întâmplă în jur, nu neapărat să te transformi într-un detectiv. Vei descoperi astfel oportunităţi noi şi unice. Rămâne la latitudinea ta cum le foloseşti, însă nu uita că în culise, intrigile nu vor înceta. Fii precaută şi evită să pari indecisă. Eficienţa este aliatul tău în septembrie, dincolo de vigilenţă. Bazează-te şi pe ajutorul colegilor pentru a da randament maxim.

Viaţa amoroasă îţi aduce momente frumoase şi sentimente sincere. Cineva îşi va deschide inima şi îţi va mărturisi sentimentele pe care le are pentru tine. Sau poate că tu vei avea curajul să faci asta. În relaţia cu cei dragi încearcă să te cerţi mai puţin, să fii mai sensibilă şi să îţi exprimi mai blând punctul de vedere.

Săgetător

O perioadă dificilă şi plină de provocări pentru Săgetători, mai ales în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Îţi vei face multe griji şi anxietatea îţi va da târcoale, dar vei descoperi multe şi îi vei ajuta pe cei din jur să facă la fel. Vei fi raza lor de lumină în întuneric.

La locul de muncă, Săgetătorii vor avea parte de evenimente pozitive. Sfera financiară este ferită de energia negativă care îţi dă târcoale pe partea emoţională. Circumstanţele nu vor fi unele decisive, aşa că poţi să eviţi statul peste program în această perioadă. E bine să ţii minte că şefii şi colegii te vor respecta câtă vreme nu au niciun motiv pentru a te invidia. Încearcă să nu iei decizii pripite când apare o problemă. Dacă obstacolul se dovedeşte a fi mai dificil de depăşit, însă, va trebui să repeţi experienţa până găseşti soluţia potrivită. Perseverenţa îţi va fi recompensată cu siguranţă.

În sfera emoţională, însă, norocul nu va fi de partea Săgetătorilor. Nu e momentul potrivit pentru o despărţire şi nici pentru a începe o nouă relaţie. Prin urmare, abţine-te de la a face schimbări majore, care te vor afecta atât pe tine, cât şi pe cei din jur. Prietenii vor fi liniştiţi, câtă vreme nu te comporţi de parcă ai fi la prima iubire. Fii mereu în mişcare, în natură, fiindcă ieşirile din cotidian sunt vitale. Dacă nu simţi o chemare în această direcţie, însă, nu e cazul să te torturezi.

Capricorn

Aceşti nativi se vor simţi confortabil în această perioadă, dar vor resimţi şi sentimente neobişnuite. Încearcă să priveşti imaginea de ansamblu şi să aloci resursele de energie în baza a ceea ce observi. Acordă o mare atenţie chestiunilor familiale, unde experienţa personală îţi va fi de mare ajutor. Fii prudentă şi nu lua decizii la întâmplare. Este o perioadă productivă, care îţi poate aduce, în cele din urmă, momente victorioase. Dar va trebui să îţi dai silinţa pentru a ajunge acolo, aşa că nu te culca pe o ureche când ai realizat ceva. Dacă laşi odihna pe mai încolo, prima lună de toamnă va fi una excelentă pentru tine.

În ceea ce priveşte sfera antreprenorială şi financiară, nu se vor prezenta oportunităţi excepţionale, dar nici nu vei avea timp să te plictiseşti. Nu va trebui să schimbi mare lucru şi vei avea timp să te acomodezi cu situaţiile apărute. Nu uita, însă, pentru ce faci ceea ce faci - ce te motivează. Concentrează-te asupra a ceea ce vrei să realizezi şi ţi se vor deschide uşi neaşteptate. Cu toate acestea, nu te grăbi să o iei în noua direcţie apărută, întrucât calea către fericire este ceva mai îngustă decât te-ai aştepta.

Viaţa amoroasă îţi va fi plină de noi experienţe şi îţi vei aminti de lucruri demult apuse. Relaţii încheiate de ceva vreme vor avea o influenţă benefică asupra celei actuale, oricât de bizar ar suna. Cum se va întâmpla asta, însă, e greu de ghicit. Cu toate acestea, ai resurse limitate, aşa că nu vei înţelege totul dintr-odată. Fii atentă la generaţia bătrână, întrucât conflictul dintre tine şi părinţi poate fi rezolvat numai dacă există o dorinţă în acest sens de ambele părţi. Nu încerca să îţi impui punctul de vedere până când nu eşti 100% sigură de autenticitatea propriei perspective.

Vărsător

Va fi o perioadă plină de evenimente pozitive, dar nu va fi lipsită de dramele obişnuite ale nativilor.

La locul de muncă, Vărsătorii va trebui să se lupte pentru un loc mai bun sub soare. Nu va fi nevoie de eforturi suplimentare, dar va trebui să fii vigilent şi să urmezi calea dictată de intuiţie. Ea va fi ghidul tău, aşa că poţi lăsa raţiunea pe locul doi. Dacă simţi că unul dintre colegi este împotriva ta, deşi nu ai argumente concrete pentru a dovedi asta, ar trebui să ai încredere în instinctele tale. Ia-ţi măsuri de precauţie, dar acţionează cu grijă, fără a face prea mare gălăgie. Lasă-ţi curiozitatea să zburde, fiindcă vei afla multe lucruri cel puţin interesante. Fii atentă la şefi şi acţionează într-un mod similar cu al acestora. Nu trebuie să te bagi pe sub pielea lor, dar încearcă să te conformezi directivelor venite de mai sus.

Chiar şi pe plan personal ar trebui să acorzi o mai mare atenţie instinctului. Reflectează asupra a ceea ce ai vrea să realizezi şi concentrează-te asupra propriilor dorinţe. Acţionează aşa cum îţi spune inima şi nu te lăsa descurajată de faptul că în primele zile ale lunii constaţi că e timpul să te desparţi de partener. Fiecare situaţie este diferită şi trebuie să îţi laşi emoţiile să te ghideze, dar să ai mintea deschisă. Nu trebuie să te arunci cu capul înainte dacă inima ţi-o spune. Important este să acţionezi în conformitate cu propriile dorinţe luna aceasta.

Peşti

O perioadă incredibil de strălucită şi pozitivă pentru nativii din zodia Peştilor. Nu vei avea parte de griji, fiindcă totul se va desfăşura în favoarea ta. Îi vei încărca pe cei din jur cu energie pozitivă, însă ai grijă să eviţi extremele.

La locul de muncă vei avea parte de beneficii, însă nu pe gratis. Majoritatea evenimentelor din septembrie se datorează acţiunilor demarate în etape anterioare, ba chiar în momente pe care le-ai uitat complet. Va fi ca o bombă pozitivă cu efect întârziat. Încearcă să iei asupra ta şi sarcini pe care nu le faci în mod normal. Vei putea lucra cât zece şi vei depăşi orice aşteptări. Dacă nu ai o funcţie de conducere, poţi să iei o pauză de la absolut tot. Poţi să nu faci nimic dacă simţi că nu va da roadele dorite şi să te mişti în direcţia care ţi se pare potrivită. Important este să nu tai frunză la câini, neglijând oportunităţile care ţi se prezintă.

O situaţie similară apare şi pe plan amoros. Însă aici nu ar trebui să treci cu vederea anumite lucruri care vor părea importante. Chiar dacă nu ai chef să insişti pe subiect, înceară să te arăţi interesată dând din cap şi zâmbind. Nu eşti ipocrită dacă la final toată lumea e fericită. Toate vor ieşi aşa cum vrei dacă nu te îndoieşti de abilităţile şi dorinţele tale.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 8

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...lumea e fericită. Toate vor ieşi aşa cum vrei dacă nu te îndoieşti de abilităţile şi dorinţele tale. SURSA





...
...Poate un nou hobby, unul comun de această dată? Horoscop septembrie 2016. Citeşte continuare pe feminis.ro Articole recomandate ...
Adpres Media - Adpres.net (01.09.2016, 17:21)
...cu prietenii. Poate un nou hobby, unul comun de această dată? Horoscop septembrie 2016. Citeşte continuare pe feminis.ro Articole recomandate ...
...cu prietenii. Poate un nou hobby, unul comun de această dată? Horoscop septembrie 2016. Citeşte continuare pe feminis.ro Articole recomandate
...
...cu prietenii. Poate un nou hobby, unul comun de această dată? Horoscop septembrie 2016. Citeşte continuare pe feminis.ro




...
...cu prietenii. Poate un nou hobby, unul comun de această dată? Horoscop septembrie 2016. Citeşte continuare pe feminis.ro jQuery(function($) // poll override var poll_cookie =...
...Poate un nou hobby, unul comun de această dată? Horoscop septembrie 2016. Citeşte continuare pe feminis.ro ...
...septembrie aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar