Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop IULIE 2016 - Zodiile care îşi fac NOROCUL cu mâna lor: Scorpion, Peşti şi...

Horoscopul lunii iulie aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna iulie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

Berbec

Pentru Berbeci luna iulie va fi una destul de dificilă. Începând cu jumătatea lunii, o mulţime de obstacole vor apărea în calea acestora, obstacole care vor reuşi, într-un final, să schimbe radical lucrurile pentru Berbeci până la finalul lunii. Schimbarea nu va fi neapărat una rea, ba poate chiar să fie o schimbare în bine. Totul depinde de nativii născuţi în această zodie şi de modul în care vor alege să rezolve problemele. Este indicat ca aceştia să nu îşi piardp vigilenţa nici măcar atunci când sunt înconjuraţi de prieteni pentru că pericolul îi pândeşte.

Pe plan profesional, vei resimţi instabilitate, mai ales în prima parte a lunii. Nu te lăsa intimidată, este o perioadă mai dficilă, care va trece rapid. Dacă îţi păstrezi echilibrul, vei ieşi învingătoare din această situaţie. Pe de altă parte, dacă îţi arăţi slăbiciunile şi teama, rivalii tăi vor specula momentul şi te vor ataca. Iar dacă ai impresia că nu ai rivali eşti foarte naivă. Dacă nu ai aceeaşi părere cu cineva de la locul de muncă, fie el egal, subaltern sau superior, ar trebui să îţi spui propria opinie fără ocolişuri, însă cu diplomaţie. Fă tot posibilul pentru a dovedi de ce eşti în stare şi nu permite nimănui să îţi saboteze munca.

Viaţa amoroasă îţi va aduce numai surprize în luna iulie, iar de această dată nu este vorba despre surprize neplăcute. Astrele te vor influenţa în aşa fel încât vei privi lucrurile şi din alt unghi şi vei fi foarte mulţumită de ce observi. AI grijă însă, alege-ţi cu mare atenţia cuvintele atunci când vorbeşti cu partenerul pentru că există riscul să nu te faci înţeleasă şi să îl răneşti cu afirmaţiile tale. Petrece-ţi mai mult timp alături de copiii din jurul tău, fie el propri copii, fie nepoţi sua vecini.

Taur

În luna iulie nativii din zodia Taur se simt în siguranţă din toate punctele de vedere. Sezonul cald îţi oferă o energie aparte, care te ajută să faci faţă cu bine oricărei situaţii. Energiile negative vor dispărea ca prin minune şi vei fi într-o dispoziţie de zile mari. Karma îşi va face meseria şi vei primi exact ce meriţi pentru ce ai făcut în ultimele luni sau poate chiar în ultimii ani. Dacă ai conştiinţa curată, nu ai de ce să te temi, ba ar trebui chiar să te bucuri pentru că munca îţi va fi răsplătită.

Pe plan profesional, luna iulie va fi una palpitantă. Trebuie să fii extrem de vigilentă în ceea ce priveşte relaţia pe care o ai cu colegii de serviciu. Dacă, dintr-o dată, o colegă devine foarte amabilă şi te invită la o cafea după program, nu trebuie să o refuzi, însă nici să îi faci destăinuiri de vreun fel. Buna ta credinţă poate fi interpretată greşit şi oamenii pot profita de pe urma firii tale prietenoase. Dacă ai o funcţie de conducere, nu te lăsa distrasă de la ceea ce ai de făcut. Păstrează-ţi concentrarea şi nu te lăsa înduplecată. Totodată, trebuie să ţii în frâu firea ta delăsătoare şi să faci tot posibilul pentru a fi eficientă.

Pe plan sentimental, lucrurile merg bine pentru nativul din această zodie. Acesta nu întâmpină probleme, iar dacă o va face, le va face faţă fără prea mari eforturi. Ceea ce este important de reţinut e că, pentru a preveni certurile conjugale, ar trebui să cauţi rădăcina problemei şi să o extermini. Nu uita că partenerii nu pot fi egali într-o relaţie şi că întotdeauna unul iubeşte mai mult, faci sacrificii mai mari şi iartă mai des. Important este să găsiţi împreună echilibrul.

Gemeni

Nativul din această zodie se va confrunta cu o mulţime de provocări majore în luna iulie a anului 2016. De regulă, vara este perioada concediilor şi a vacanţelor, a relaxării şi a deconectării de la grijile cotidiene. Ei bine, pentru tine această vară nu va fi deloc aşa. Vei avea o mulţime de lucruri de făcut, mai ales pe plan profesional, lucruri care nu necesită amânare şi care nu pot fi făcute de nimeni altcineva.

Rivalii tăi abia aşteaptă să te prindă pe picior greşit aşa că tu trebuie să faci tot posibilul pentru a nu le oferi ocazia să te încolţească. Dacă ai propria afacere, lucrurile vor fi destul de simple pentru că tu decizi cu cine colaborezi şi cu cine nu vrei să ai de-a face. Dacă însă eşti angajat al unei companii, îţi va fi mai greu să scapi de relaţiile cu oameni cu care nu vrei să ai de-a face. Problemele care apar la locul de muncă nu sunt de nerezolvat, însă dacă îţi pierzi cumpătul îţi va fi mai greu să găseşti o soluţie. Sub nicio formă nu trebuie să delegi pe altcineva să îţi facă treaba pentru că lucrurile se vor întoarce împotriva ta mai repede decât crezi.

Pe plan sentimental lucrurile sunt mai liniştite pentru Gemeni. Nu vor avea loc schimbări majore şi partenerul tău va avea de fiecare dată atitudinea potrivită pentru a te face să te simţi mai bine. În ceea ce priveşte relaţiile cu familia ta, ai face bine să previi orice conflict în această perioadă pentru că lucrurile nu se vor termina deloc bine. Păstrează-ţi calmul, cântăreşte bine deciziile pe care le iei şi nu te lăsa purtată de val. E posibil ca unele relaţii să se răcească, iar pentru a preveni asta, ai face bine să îţi petreci mai mult timp în compania prietenilor, pe care i-ai cam neglijat în ultimul timp.

Rac

Racii se vor alege cu câteva răni uşoare în louna iulie. Totuşi, nu trebuie să te temi pentru că este vorba despre incidente care îţi vor oferi o lecţie preţioasă de viaţă aşa că lucrurile nu se întâmplă degeaba. Indiferent de cât de gravă poate părea o situaţie, trebuie să ştii că, la final de lună, lucrurile vor lua o întorsătură favorabilă pentru tine. Nu te lăsa influenţată de cei din jur, care pot încerca să te manipuleze. Trebuie să ai încredere în tine şi în cei foarte apropiaţi.

Pe plan profesional, evenimente importante vor avea loc pentru nativii din zodia Rac. Nu trebuie să te îndoieşti de capacitatea ta de a face faţă provocărilor pentru că eşti foarte sigură pe ceea ce faci la locul de muncă. Şi pentru că faci totul ca la carte şi eşti stăpână pe tine, rezultatele vor începe să se vadă şi vei fi răsplătită pentru munca depusă, chiar dacă îţi pierdusei deja orice speranţă în acest sens. Nu te lăsa descurajată de ipocrizia celor din jur şi aminteşte-ţi că succesul stârneşte întotdeauna invidii. Legea compensaţiei va oferi fiecăruia ceea ce merită, mai devreme sau mai târziu.

Viaţa amoroasă va înflori pentru cei din zodia Rac în luna iulie, fie că sunt singuri sau implicaţi într-o relaţie. Ai nevoie de o vacanţă, însă ar trebui să o laşi pe luna următoare pentru că acum ai alte priorităţi. Pentru a îţi încărca bateriile fără să mergi în concediu, petrece-ţi weekendurile în compania celor dragi, dă o fugă la bunici, la munte sau la mare şi te vei încărca cu energie pozitivă. Acordă atenţie prietenilor tăi pentru că, atunci când ai nevoie, ei sunt cei la care apelezi.

Leu

Pentru Lei, luna iulie va trece fără să se întâmple lucruri deosebite. Singura problemă a nativilor din această zodie este oboseala cronică, pe care nu o pot învinge pentru că sosirea sezonului cald îi face să îşi dorească să petreacă cât e noaptea d elungă, chiar dacă a doua zi dimineaţa trebuie să meargă la birou. Las-o mai moale cu petrecutul, acordă mai multă atenţie alimentaţiei sănătoase şi oboseala va deveni o amintire neplăcută.

În ceea ce priveşte planul profesional, Leii au ceva mai mult de muncă decât de obicei pentru că majoritatea colegilor au plecat în concediu. Nu te lăsa descurajată, ci gândeşte-te la propriul concediu şi îţi vei reveni. Nu te supăra atunci când eşti criticată, mai degrabă învaţă ceva din ceea ce îţi spun cei din jur. Pentru că munca în echipă este cea care dă rezultate rapide, ai face bine să te aliezi cu colegii pentru a reuşi împreună. Aplanează conflictele apărute între aceştia şi vei reuşi să faci echipa să dea randament.

Pe plan sentimental lucrurile merg bine, însă asta dacă nu permiţi ca mofturile partenerului să te afecteze. Pune-te în locul lui şi vei vedea lucrurile din altă perspectivă, reuşind să îl înţelegi mai bine. Analizează-ţi bine sentimentele şi nu lua decizii de moment, pe care le vei regreta mai repede decât ai crede. Fă tot posibilul pentru a îţi petrece mai mult timp alături de partener. Găseşte activităţi care să vă placă amândurora pentru că acestea vă unesc.

Fecioară

Pentru Fecioare luna iulie va fi una liniştită, în care armonia domneşte. Aşadar, acestea nu vor lăsa evenimentele neplăcute să le dezechilibreze, ba chiar vor fi determinate să remedieze lucrurile. Nu te lăsa intimidată de cei pe care îi consideri puternici pentru că frica poate fi mirosită şi ai putea să atragi lucrurile de care te temi. Nu pune la inimă comentariile răutăcioase pe care le auzi de la oamenii care nu te cunosc şi de aceea te judecă. Tu ştii cine eşti.

Pe plan profesional, lua iulie este una în care domneşte calmul la birou. Ştii exact ce ai de făcut şi te concentrezi foarte bine asupra atribuţiilor tale. Nu te lăsa copleşită de volumul de muncă mai mare din perioada concediilor pentru că ştii că agitaţia te face să nu dai randament. Fă-ţi o listă de priorităţi şi lucrurile vor merge ca unse.

În ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă, lucrurile devin foarte interesante. O serie de evenimente complet neaşteptate te vor lua prin surprindere, însă în cel mai plăcut mod cu putinţă. Nu te lăsa copleşită de emoţii, dar nici nu îţi ascunde bucuria. Lasă să se citească fericirea pe chipul tău, nu te sfii să o arăţi. Ai putea avea probleme de comunicare cu persoane apropiate însă aminteşte-ţi că suntem diferiţi şi de aceea apar astfel de situaţii. Nu judeca prea aspru pe nimeni, ci încearcă să te pui în papucii acelei persoane.

Balanţă

Luna iulie va fi o perioadă armonioasă din punct de vedere emoţional. Cu toate acestea, astrele nu îi vor mai suţine pe nativi în ceea ce priveşte vitalitatea. Deşi nu va fi cea mai strălucită perioadă pentru Balanţe, vor avea, cel puţin, parte de armonie, ce joacă un rol crucial pentru aceşti nativi. În plus, influenţa astrelor oferă nativilor libertate totală de acţiune. Aşadar, ia-o ca pe un avantaj şi profită!

La locul de muncă totul merge ca pe roate, cu condiţia să nu te îndoieşti de tine. Este un sfat de preţ, întrucât sunt şanse mari să apară situaţii neprevăzute în relaţia cu partenerii de afaceri şi colegii. Invidia celor din jur în ceea ce te priveşte este la cote maxime în luna iulie. Aşadar, e important să nu te îndoieşti de propriile decizii şi acţiuni.

În zona emoţională, situaţia este oarecum confortabilă, întrucât prietenii vor fi alături de tine. Cu toate acestea, vei avea senzaţia că nu îi poţi convinge pe cei dragi că ai dreptate. Priveşte situaţia din punct de vedere filosofic: dacă oamenii te urmează fără să fie siguri că ai dreptate, înseamnă că îţi sunt prieteni adevăraţi, care au încredere în tine necondiţionat. Partenerul de cuplu, însă, va încerca pe tot parcursul lunii să te prindă cu mâţa în sac, nu neapărat în ceea ce priveşte infidelitatea fizică, ci mai degrabă în ceea ce priveşte greşelile psihologice şi ideologice. S-ar putea să te acuze că nu te ridici la înălţimea aşteptărilor. Pe de o parte e amuzant, iar pe de altă parte, e cât se poate de firesc. Aşadar, nu e nevoie să creezi un conflict pe această temă. Încearcă să îţi foloseşti şarmul pentru a-i intra pe sub piele. Astfel, dorinţele tale în ceea ce priveşte relaţia de cuplu se vor materializa spre finalul lunii.

Scorpion

Nu te vei simţi în apele tale, mai ales în ceea ce priveşte sfera relaţiilor personale. Situaţii neaşteptate se ivesc şi trebuie să îţi revizuieşti multe dintre aspectele vieţii pentru a ieşi din situaţii negative. Va fi o perioadă dinamică, în care astrele vor scoate la iveală toate neregulile ce ţin de viziunea ta actuală asupra vieţii. Poţi transforma orice situaţie într-una favorabilă. Cu alte cuvinte, în luna iulie, trebuie să îţi faci norocul cu mâna ta.

La locul de muncă nu vei avea parte de victorii totale, dar bonusuri financiare se arată la orizont pentru a-ţi rotunji bugetul. E important să nu te laşi copleşită de circumstanţe. Evaluează fiecare etapă cu atenţie înainte de a face un mic pas înainte. Te vei mişca mai încet decât ţi-ai dori, însă vei avea avantajul de a reduce potenţialele greşeli şi îţi vei surprinde adversarii cu o tactică la care aceştia nu se aşteaptă. În relaţia cu colegii, fii prietenoasă şi corectă.

Viaţa amoroasă nu aduce evenimente semnificative în luna iulie, dar va trebui să fii extrem de clară şi directă. Nu te lăsa prinsă în tot soiul de intrigi şi păstrează-ţi convingerile neatinse. Nu-ţi lăsa prietenii şi familia să îţi schimbe perspectiva. Mai bine ai face să plantezi tu prima sămânţa îndoielii în mintea lor. Luptă pentru idealul tău, dar paşnic şi în linişte, mai ales în sânul familiei, unde cu siguranţă nu ai inamici.

Săgetător

Te aşteaptă situaţii de viaţă pline de provocări. Astrele nu îţi oferă un nivel extraordinar de energie, iar viaţa privată va ridica multe probleme. Nu te lăsa descurajată, totuşi, fiindcă folosindu-te de toată puterea de concentrare şi voinţa de care eşti capabilă, vei reuşi să treci cu bine peste adevăratele probleme în timp util.

La locul de muncă, asigură-te că nimic nu îţi scapă printre degete! Cel mai mic detaliu s-ar putea dovedi fundamental, aşa că nu neglija informaţiile ce par nesemnificative. Acestea ar putea să schimbe complet direcţia, iar situaţia să capete o întorsătură neplăcută sau, dimpotrivă, să întoarcă balanţa în favoarea ta. Concentrează-te asupra autorităţii tale şi asigură-te că ai câştigat respectul echipei până la finalul lunii. Altfel, te aşteaptă vremuri grele. Lasă, însă, fanatismul la uşă când intri în birou.

Îţi vei face multe griji în luna iulie cu privire la viaţa privată, însă numai una dintre ele merită cu adevărat atenţia ta. Este momentul să te gândeşti serios la viitorul relaţiei tale şi să vezi cum poţi rezolva o problemă care la finalul lunii ţi-ar putea da mari bătăi de cap. Dă-ţi seama ce simţi şi află pe ce lungime de undă se află partenerul. Lasă comoditatea deoparte şi nu lăsa dorinţa de a avea ceva familiar să îţi întunece gândirea. Pentru a construi ceva, trebuie întâi să cureţi locul. Nu uita şi de familie! Mai vizitează-i din când în când pe membrii familiei, mai ales pe cei îndepărtaţi. Nu ai nevoie de o ocazie specială în acest sens. Familia este cea care îţi oferă forţa şi energia de care ai nevoie pentru a depăşi orice dificultăţi.

Capricorn

O perioadă excepţională presărată cu pace şi armonie pentru nativii din zodia Capricornului. Pe de altă parte, niciuna dintre problemele majore nu va suferi schimbări radicale în această perioadă şi nu vor apărea alte probleme insurmontabile în viaţa nativilor. Capricornii se vor putea deplasa încet, dar sigur, în direcţia dorită, fără drame şi intrigi.

Pe plan profesional, astrele recomandă să încetineşti puţin ritmul. Nu e musai să te opreşti de tot, dar încearcă să nu mai alergi atât de repede din dorinţa de a urca în cel mai scurt timp pe scara profesională. Rişti, astfel, să ratezi momente importante în dezvoltarea ta. Încetinind, vei descoperi oportunităţi pe care altfel le-ai fi trecut cu vederea. Fii vigilentă şi identifică micile schimbări din mediul profesional, dar nu te grăbi să semnezi contractul de îndată ce ţi-a fost prezentat!

Calm şi pace se anunţă şi pe plan amoros, aşa cum se întâmplă şi în ceea ce priveşte finanţele. Acordă-i atenţie sporită partenerului şi temperează-ţi reacţiile atunci când acesta îţi prezintă încă una dintre ideile lui "creţe". Până la urmă, aşa cum spunea Balzac, crezi că dragostea are vreo legătură cu raţiunea? Dă dovadă de empatie şi evită extremele, fiindcă îi poţi răni sentimentele. Este o perioadă bună pentru ca tu să poţi reflecta asupra acţiunilor tale în raport cu cei dragi.

Vărsător

O perioadă dificilă pentru nativii din Vărsător, pe care aceştia o vor depăşi, însă, cu siguranţă, în ciuda faptului că va trebui să se descurce mai degrabă singuri. Important este să nu piardă timpul plângându-şi de milă.

Sfera financiară şi profesională se arată relativ stabilă şi armonioasă, comparativ cu lunile precedente. Nu vor apărea schimbări majore şi nativii vor putea răsufla uşuraţi, însă problemele nu se vor rezolva pe atât de repede pe cât şi-ar dori aceştia. Trebuie să munceşti din greu pentru a câştiga respectul colegilor. Pentru ce îţi trebuie respectul lor? Este o întrebare la care va trebui să răspunzi singură, fără ajutor din partea astrelor. Oricum, răspunsul îl ştii deja de ceva vreme. Adună-te şi vezi exact unde este nevoie de implicarea ta directă şi unde poţi lăsa pe altcineva să preia sarcinile, întrucât nu vei reuşi să le duci pe toate la bun sfârşit de una singură.

Pe plan amoros va fi atât de linişte încâ nativii se vor speria puţin. Cu toate acestea, dacă încă un defect al partenerului începe să te scoată din sărite, nu este decât o dovadă că în realitate nu ai fost foarte atentă la aspectele vieţii personale, iar această situaţie este cât se poate de firească. Pentru a rezolva această problemă, concentrează-te pe autoanaliză. Vezi unde greşeşti, ce trăsături ţi s-au schimbat recent şi află dacă schimbarea a fost în favoarea ta. În relaţia cu cei dragi, încearcă să fii mai obiectivă şi încetează să-i mai judeci pe toţi din turnul tău de fildeş.

Peşti

În această perioadă, Peştii se pot baza pe sprijinul astrelor. Bonusuri se preconizează în sfera emoţională, dar şi în cea a dezvoltării spirituale, astfel că viaţa nativilor din zodia Peştilor se poate schimba considerabil. Fii vigilentă, mai ales la locul de muncă, concentrează-te asupra sentimentelor tale şi astfel vei putea evita multe probleme înainte ca acestea să apară.

La locul de muncă va trebui să te concentrezi asupra a numeroase sarcini semnificative şi fiecare dintre ele îţi va da bătăi de cap serioase. Cu toate acestea, vei reuşi să obţii tot ce îţi doreşti. Nu ezita să te întinzi mai mult decât te ţine plapuma, câtă vreme este vorba despre proiecte cu adevărat importante. Nu uita, însă, să îţi asculţi colegii, mai ales pe cei care au experienţă considerabilă. Foloseşte-te de sfaturile lor, însă fii conştientă că nu întotdeauna ajutorul este dezinteresat. Aşadar, alege-ţi aliaţii cu grijă şi fii atentă la consecinţe.

Pe plan amoros, Peştii nu vor avea nicio problemă în luna iulie. Acordă mai multă atenţie celor dragi, în special părinţilor. Dacă poţi, ajută-i chiar dacă nu au apelat la tine. Dacă cineva apelează la tine în repetate rânduri, însă, vezi dacă nu cumva există şi un alt motiv în spatele cerinţelor persoanei respective.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...lunii iulie aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar