Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop IANUARIE 2017 - Ninge cu BANI pentru Berbeci, Vărsători şi...

Horoscop ianuarie 2017: Astrele prevăd schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit pentru luna ianuarie 2017 în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

Berbec

Luna ianuarie vine cu o creştere substanţială din punct de vedere financiar. Relaţiile personale vor înregistra, de asemenea, o îmbunătăţire vizibilă. Per total, această lună va fi una liniştită, fără evenimente de importanţă majoră. Încearcă să fii atentă la semnalele pe care Universul ţi le transmite, pentru a ştii cum să procedezi şi în cele mai delicate situaţii.

Pe plan profesional, vei avea parte în luna ianuarie de satisfacţii, mai ales pentru că vei primi o mărire de salariu ori o ofertă de nerefuzat. Începi anul cu un suflu nou, ai energie şi îţi doreşti să nu îi dezamăgeşti pe cei ce au crezut în tine. Dacă ai propria afacere, îţi vei reintra în ritm puţin mai greu, după perioada sărbătorilor, care a fost extrem de solicitantă. S-ar putea să fii tentat să împarţi atribuţiile tale celor aflaţi în subordine, însă nu este deloc înţelept. Păstrează lucrurile importante pentru tine.

Pe plan sentimental, luna ianuarie vine cu o serie de surprize, care ar putea schimba total modul în care decurg lucrurile. Dacă eşti într-o relaţie, e foarte posibil să îţi pierzi subit interesul pehntru partenerul de viaţă şi să fii atrasă de altcineva. Este esenţial ca, în această perioadă, să te bazezi pe sfaturile celor dragi pentru că evita să iei decizii impulsive şi complet iraţionale. Pune-ţi, înainte de toate, interesul propriu pe primul loc. În ceea ce priveşte relaţiile cu membrii familiei, nu invada spaţiul personal al nimănui pentru a nu isca discuţii inutile.

Taur

Nativii din zodia Taur vor avea o primă lună a anului încununată cu succes. Trebuie să te concentrezi foarte tare asupra carierei tale şi să laşi problemele personale în plan secund. Discută cu partenerul de viaţă pentru a-i explica lucrurile astfel încât să te bazezi pe înţelegerea sa. Ia lucrurile aşa cum vin şi nu încerca să înoţi împotriva curentului pentru că vei avea numai de pierdut dacă procedezi astfel. Ţine minte că trebuie să laşi lucrurile să se întâmple, nu să faci tot posibilul pentru a interveni într-un fel sau altul.

În luna ianurie, Taurii vor cunoaşte persoane noi, cu care vor interacţiona pe plan profesional. Schimbarea de strategie îl va solicita pe acest nativ, însă este un efort plăcut, motivant. Nu te lăsa copleşită de situaţie şi impune-ţi totuşi propriul punct de vedere. Foloseşte-ţi diplomaţia pentru a explica modul în care vezi tu lucrurile şi vei reuşi să găseşti înţelegere. Dacă ai propria afacere sau lucrezi pe cont propriu, luna ianuarie îţi oferă oportunitatea de a te dezvolta într-o manieră nebănuită. Profită de orice mână de ajutor primeşti, nu refuza nimic din orgoliu. Pas cu pas eşti mai aproape de succes pe zi ce trece.

Pe plan sentimental, luna ianuarie nu vine cu schimbări majore, lucrurile vor decurge de la sine în direcţia dorită. Fă tot posibilul pentru a le acorda atenţia necesară celor din jur, care au senzaţia că au fost neglijaţi din cauza programului încărcat pe care l-ai avut în decembrie. Nu te grăbi să judeci oamenii fără a te pune în situaţia lor. O vorbă spusă la nervi poate lăsa urme adânci în sufletul celui căruia i-o adresezi. Fă tot posibilul pentru a-ţi controla ieşirile impulsive şi, sub nicio formă, nu declanşa un conflict şi n îţi provoca o persoană dragă la ceartă pentru că vei avea numai de pierdut.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni se pot baza pe ajutorul astrelor în luna ianuarie. Se pare că aceştia sunt preferaţii lunii pentru că lucrurile par mult mai simple pentru ei. Nu dispera dacă observi că planurile pe care le faci eşuează, pentru că lucrurile se vor aşeza de la sine mai repede decât ai crede. Luna ianuarie, dar şi anul 2017, aduc pentru Gemeni lucruri bune, aceştia trebuie doar să fie dispuşi să se bucure de ceea ce li se întâmple şi să renunţe la gândurile negre ce le întunecă judecata.

Pe plan profesional, Gemenii vor avea şansa de a-şi spori câştigurile materiale în luna ianuarie. Primele 10 zile ale lunii vor avea un rol esenţial din acest punct de vedere, aşa că trebuie să fii foarte alertă în această perioadă. Analizează bine orice situaţie înainte de a lua o decizie. Dacă ai propria afacere, luna ianuarie este luna în care vigilenţa trebuie să fie la cote maxime. Nu oferi competitorilor ocazia de a te "ataca". Fii cu un pas înaintea rivalilor tăi şi nu le da ocazia să te saboteze. Nu trebuie însă nici să adopţi o atitudine agresivă, ci doar să fii cu ochii în patru şi să iei decizii înţelepte. Şansele de conflict între colegi sunt mari în ianuarie, aşa că trebuie să fii pacifist.

Viaţa sentimentală îi va surprinde plăcut pe nativii din zodia Gemeni. Persoana iubită îţi va arăta o latură a sa pe care nu ai avut ocazia să o vezi până acum. Dezvăluirea acestei laturi vă va apropia, relaţia voastră trecând la următorul nivel. Trebuie să ai mai multă încredere în propria persoană dacă vrei ca lucrurile să iasă aşa cum îţi doreşti. În ceea ce priveşte schimbarea unor relaţii pe care le ai cu cei din jur, ai face bine să te adaptezi pe măsură ce lucrurile iau o nouă turnură. Nu trebuie să te întristezi dacă o relaţie ajunge la final, ci să accepţi lucrurile aşa cum sunt şi să înveţi ceva din ceea ce ţi se întâmplă. Nimic nu e întâmplător.

Rac

Luna ianuarie a anului 2017 este, pentru nativul din zodia Rac, una care schimbă complet modul în care se desfăşoară lucrurile. E o lună în care nu trebuie să îţi asumi riscuri, ci e indicat să mergi la sigur. Acţionează cu grijă şi poartă-te cu mănuşi cu oamenii din jur pentru că altfel lucrurile se vor întoarce împotriva ta. Se ivesc oportunităţi şi pentru tine, însă trebuie să ştii să le fructifici. Munceşte de două ori mai mult şi vei obţine ce îţi doreşti. Succesul nu se va lăsa aşteptat, însă nici nu îţi va pica în poală.

Problemele nu vor întârzia să apară pe plan profesional, însă nu trebuie să te pierzi cu firea, ci să îţi păstrezi calmul. Soluţiile sunt chiar în faţa ta, însă nu le vezi din cauză să te concentrezi prea tare pe aspectele negative. Un prieten vechi este întotdeauna mai bun decât doi prieteni noi aşa că mizează pe ajutorul oamenilor de nădejde, pe care îi cunoşti de multă vreme. La locul de muncă ţi-ar prinde bine un decor nou aşa că ai putea să îţi personalizezi biroul cu lucruri care îţi sunt dragi. Fii foarte atentă la relaţiile cu colegii de muncă pentru că e posibil să începi o aventură pentru care nu eşti pregătit.

Viaţa personală este mai importantă, în luna ianuarie, decât viaţa profesională pentru nativii din zodia Rac. Nu lăsa resentimentele să îţi macine sufletul şi nu porni conflicte care nu îşi mnai au rostul. Bucură-te de tot ce ţi se întâmplă şi oferă-i încredere partenerului tău. Cât despre conflictele cu cei dragi, ţine minte că rufele murdare se spală în familie, niciodată în public.

Leu

Luna ianuarie este una dominată de linişte pentru nativii din zodia Leu. Asta nu înseamnă că nu vor avea parte de experienţe pe cinste, ci doar că nimic nu le va zgudui liniştea. Detaşarea cu care priveşti lucrurile te ajută să treci peste obstacole cu uşurinţă. Nu te lăsa intimjidat de regulile care ţi se impun la locul de muncă, niciodată lucrurile nu sunt aşa cum par.

Pe plan profesional, luna ianuarie nu va fi una problematică. Nu îţi pierde răbdarea şi încearxcă să îţi dai seama ce greşeli ai făcut în trecut, pentru a înţelege ce trebuie să modifici pe viitor. Nu folosi aceeaşi nabordare la nesfârşit, ci încearcă să rezolvi lucrurile şi pe altă cale. Ai încredere în strategia aleasă şi nu te abate de la drumul tău, în ciuda influenţelor la care eşti expus. Dacă lucrezi pe cont propriu, speculează entuziasmul pe care îl ai pentru a face cât mai multe lucruri, într-un timp cât mai scurt. Munceşte inteligent, dozează-ţi energia cu cap şi vei exploata din plin timpul pe care îl ai la dispoziţie.

Viaţa amoroasă îţi rezervă numai surprize plăcute în luna ianuarie. Aminteşte-ţi că lucrurile bune vin, însă pentru a le menţine aşa trebuie să faci şi tu un efort. Fă tot posibilul pentru a îţi face partenerul de viaţă să se simtă iubit. În ceea ce priveşte relaţiile cu familia şi prietenii, ar fi bine să înţelegi că nu totul ţi se cuvine şi să faci ceva în acest sens. Lucrurile se vor chimba radica odată ce vei face demersuri în acest sens.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară vor avea parte de succesul mult dorit în luna ianuarie. Nu te culca pe o ureche pe ultimna sută de metri, acum este cel mai important moment pentru a dovedi că meriţi să ai succes. Eforturile îţi vor fi apreciate şi lucrurile se vor aranja exact aşa cum ai visat. Mizează pe carismă atunci când vrei să convingi pe cineva să treacă de partea ta. Argumentele sunt necesare, însă întotdeauna carisma face diferenţa. Eşti tentată, la finalul lunii, să te odihneşti după această perioadă agitată, însă asta e cea mai mare greşeală pe care o poţi face. Lenea nu aduce nimic bun.

Luna ianuarie debutează cu o serie d eoferte de nerefuzat pentru nativii din zodia Fecioară. Nu te grăbi, nu lua decizii de moment, ci lasă lucrurile să se limpezească în mintea ta şi abia apoi acţionează. Nu te certa cu nimeni, conflictele nu îţi fac bine, ba chiar îţi reduc randamentul. Păstrează-ţi calmul şi totul va avea sens. E posibil să te subestimezi, ceea ce nu aduce nimic bun. Fii mai sigură pe tine şi pe ceea ce faci. Calculează-ţi fiecare mişcare cu precizie.

Luna ianuarie 2017 aduce liniştea mult visată pe plan sentimental. Armonia domneşte în relaţia ta de cuplu, iar pentru asta trebuie să îţi fii recunoscătoare ţie însăţi pentru răbdarea de care ai dat dovadă. Nu spune "NU" provocărilor, un strop de spontaneitate nu a ucis pe nimeni, niciodată. Dacă nu ai deja o relaţie, săgeata lui Cupidon te va nimeri, dar îl va nimeri şi pe cel după care ţi se scurg ochii. Trăieşte clipa fără să te concentrezi asupra consecinţelor faptelor tale.  

Balanţă 

În luna ianuarie, Balanţele vor avea noroc cu carul, însă numai dacă sunt cu ochii în patru. Vor apărea situaţii pe care Balanţa le poate întoarce în favoarea ei. În sfera relaţiilor personale, nativul din Balanţă va trebui să facă faţă unei situaţii care va pune bazele viitorului său. Nu va mai exista cale de întoarcere de aici înainte. Nu e cazul, însă, să se grăbească. O decizie luată în grabă e mai rea decât o oportunitate ratată. 

Pe plan profesional, Balanţele vor avea succes, însă va fi o perioadă tulbure. Nativul din zodia Balanţei va trebui să ia decizii importante. S-ar putea chiar să fie nevoit să schimbe locul de muncă. E important ca Balanţa să îşi dea seama dacă merită să facă o astfel de schimbare. Dacă nu eşti sigur, cere sfatul celor apropiaţi, în care ai încredere. Evită ipocrizia şi superficialitatea în această perioadă. Dacă nu îţi asumi responsabilitatea pentru faptele tale şi te bazezi prea mult pe ajutorul celor din jur, însă, victoria se poate transforma foarte uşor în eşec. 

În sfera emoţiilor şi relaţiilor amoroase, te vei găsi într-o situaţie oarecum dificilă. Nu ai nevoie de pregătiri speciale în acest sens. Trebuie doar să laşi lucrurile să vină de la sine. Nu poţi evita momentul critic, aşa că încearcă pe cât posibil să iei o decizie cât mai bună, având în vedere că nu te vei putea pregăti pentru asta, aşa cum faci de obicei. Această situaţie este valabilă doar pentru Balanţele care au deja o relaţie. Pentru Balanţele singure, ianuarie va fi o perioadă mai liniştită. Dacă au de făcut o alegere în această perioadă, înseamnă că nativii sunt pregătiţi să treacă la un alt nivel. Dacă acest lucru nu se întâmplă, însă, Balanţele ar trebui să îşi dea seama unde greşesc. În ceea ce priveşte oamenii noi pe care îi cunoşti în luna ianuarie, astrele avertizează cu privire la influenţa nefastă pe care aceştia ar putea să o aibă asupra ta. 

Scorpion 

Scorpionii vor avea mari avantaje în ianuarie, chiar şi atunci când şansa nu pare a fi de partea lor. Chiar şi cele mai dificile probleme se vor dovedi a fi uşor de rezolvat în cele din urmă. Totul depinde de efortul pe care nativii sunt dispuşi să îl investească. Important este să îţi dai seama dacă este absolut necesar să ieşi învingător dintr-o situaţie sau alta. Dacă sesizezi o oportunitate clară, trebuie să acţionezi rapid în această perioadă. Dacă ai îndoieli, însă, mai bine amâni decizia pentru o vreme. Nu te lăsa influenţat de probleme care nu au niciun fel de importanţă pentru tine. 

Pe plan profesional, luna ianuarie poate fi deosebit de puternică în ceea ce priveşte energia nativilor din zodia Scorpionului. Concentrează-te asupra unor sarcini care te-au bântuit în ultima vreme, însă nu te grăbi să acţionezi pentru a le rezolva. Poţi schimba multe, însă trebuie să o faci cu grijă. E important să înţelegi că nu totul depinde de tine. Învaţă să fii flexibilă, fără să te laşi călcată în picioare. Învaţă din greşelile altora, însă nu te baza pe faptul că pentru orice situaţie similară este valabilă aceeaşi soluţie. Nu te grăbi să preiei sarcini suplimentare, fiindcă s-ar putea să nu fii pregătită pentru a primi o nouă poziţie. Rămâi cu picioarele pe pământ şi, dacă este nevoie, fă un pas înapoi pentru a-ţi limpezi gândurile, fiindcă altfel vei avea de pierdut. 

Pe plan amoros vor apărea situaţii curioase, însă multe dintre ele vor fi pozitive. Nu trebuie să îţi faci griji dacă nu iese totul aşa cum vrei la începutul lunii. Aminteşte-ţi că fiecare eşec îţi oferă o lecţie pe care trebuie să o înveţi. Uneori, înfrângerea poate fi mai importantă decât o victorie. Chiar dacă nu reuşeşti să atragi atenţia persoanei după care ţi s-au aprins călcâiele, nu e sfârşitul lumii. Scorpionii singuri vor avea parte de momente interesante la începutul lui 2017. 

Săgetător 

În ianuarie 2017, Săgetătorii vor avea mult succes, iar nota pozitivă nu dispare odată cu încheierea primei luni din an. Cu toate acestea, numai cu determinarea de care aceşti nativi dau dovadă de regulă, nu vor reuşi să obţină ceea ce îşi doresc. Astrele nu spun neapărat că trebuie să încetineşti ritmul, însă ar fi bine să reflectezi mai mult decât o făceai în mod obişnuit. Ai grijă să te ghidezi în funcţie de caracteristicile individuale ale fiecărei situaţii în parte, fiindcă altfel rişti să simţi gustul înfrângerii. 

Pe plan profesional se arată noi culori ale proiectelor de care te-ai ocupat în ultima vreme. Concentrează-te asupra lor, astfel încât să faci economie de resurse şi să diminuezi riscul de eşec. Dacă apar noi oportunităţi, ai face bine să nu le analizezi îndelung, ci mai degrabă să acţionezi cât de repede posibil. Fii totuşi, prudent, fiindcă altfel rişti să te confrunţi cu consecinţe nefavorabile. 

În ceea ce priveşte emoţiile şi relaţiile personale, Săgetătorii nu vor avea probleme. Va exista o dinamică ceva mai slabă decât până acum şi va trebui ca nativii să gândească mai mult înainte să acţioneze. Cei care au întemeiat deja o familie se vor afla într-o poziţie uşor dificilă. E posibil să fie nevoie să faci schimbări drastice, care vor avea totuşi consecinţe benefice. În relaţia cu sexul opus, dacă persoana vizată nu cedează farmecelor tale, cel mai bine ar fi să o laşi baltă. Nu va fi o înfrângere, fiindcă lăsând lucrurile să decurgă de la sine ai mai multe şanse de reuşită. Prea multă încredere propriile forţe, însă, ar putea să aibă un efect opus celui dorit de tine. 

Capricorn 

Nativii din zodia Capricornului vor fi pe muchie de cuţit în ianuarie 2017. Cu toate acestea, Capricornul nu se sperie uşor, aşa că dificultăţile vor avea un efect benefic asupra lui. Vei avea de rezolvat niscaiva probleme, însă nu are rost să te dai în lături, chiar dacă pe moment pare că nu ai nicio şansă să găseşti o soluţie. Totul este posibil în luna ianuarie dacă eşti îndrăzneţ. Nu te lăsa influenţat de părerea celor care nu contează câtuşi de puţin pentru tine, ci ascultă-i cu atenţie pe cei apropiaţi. "Efectul de turmă" este cel mai periculos pentru nativii din Capricorn în această perioadă. Nu te alătura celorlalţi dacă nu le împărtăşeşti ideile. 

La locul de muncă pot apărea situaţii pe care nu trebuie să le consideri definitive, fiindcă la finalul lunii poţi uita de ele. Acţionează aşa cum ai plănuit deja, iar dacă nu ai un plan, ai face bine să-ţi pui la punct unul. E indicat să acorzi o atenţie sporită activităţii pe care o desfăşori, însă nu este cazul să încetineşti ritmul dacă nu ai un motiv bine întemeiat. Dacă nu te afli într-o poziţie de conducere şi vrei să avansezi, ai face bine să fii atent şi la adversari din când în când. Profită de orice oportunitate pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti, fără a călca, însă, pe cadavre. Evită acţiunile pe care ai putea să le regreţi mai târziu. 

Pe plan emoţional, atmosfera va fi ceva mai dinamică decât la locul de muncă. Nu te grăbi, însă, chiar dacă pare un plan acceptabil. Ai grijă la noile cunoştinţe, fiindcă îţi poate fi pusă în pericol sănătatea. Cu toate acestea, factori subiectivi nu ar trebui să te împedice dacă îţi doreşti ceva cu adevărat. S-ar putea să simţi că lumea ta se rupe în două şi că îţi fuge pământul de sub picioare. Dacă nu uiţi de ce ai ales direcţia către care te îndrepţi în momentul de faţă, nu ai de ce să îţi faci griji. E o lună potrivită pentru o trecere în revistă a greşelilor pe care le-ai făcut. 

Vărsător 

În ianuarie 2017, Vărsătorul poate conta pe o combinaţie excelentă de circumstanţe. Acest nativ îi va surprinde pe toţi cei din jur cu o energie pozitivă ieşită din comun. Cu toate acestea, nu-i vor fi oferite toate pe tavă, fără pic de efort. Va reuşi mai mult decât se aştepta, cu siguranţă, mai ales în sfera relaţiilor personale. Şi la locul de muncă se anunţă succese, cu posibile venituri sporite. Ba mai mult, ar putea începe implementarea unor proiecte mult visate. Va fi o perioadă productivă, în care şansa este de partea ta. În această perioadă poţi pune bazele unui viitor strălucit. Cu cât te concentrezi mai mult acum, cu atât mai bune vor fi rezultatele pe termen lung. Ai grijă, totuşi, să nu împrumuţi bani în luna ianuarie şi să încerci să nu intri în datorii. Vei pierde mai mult decât ţi-ai putea imagina. 

La locul de muncă poţi avea surprize. Este important, însă, să dai dovadă de forţă şi să fii dinamic, dar să te şi odihneşti când trebuie. Nu vei fi capabil, fizic, să profiţi de toate oportunităţile apărute. Nu toate oportunităţile sunt însă, necesare pentru dezvoltarea ta. Decide înţelept ce proiecte merită atenţia ta şi pe care trebuie să le laşi pe mai târziu. Veniturile tale pot creşte substanţial până la finalul lunii. Nu uita să cooperezi în această perioadă, fiindcă individualismul îţi va pune beţe în roate de această dată.

Pe plan personal, Vărsătorul va fi extrem de atrăgîtor pentru sexul opus. Nu va fi nevoie să schimbi nimic în această sferă, însă dacă decizi să iei taurul de coarne, nu există obstacol care să îţi stea în cale. Poate ar fi, totuşi, indicat să reflectezi puţin! Dacă vrei, poţi muta munţii din loc, însă nu ar fi mai bine oare să îi laşi acolo unde sunt? Unele dintre eforturile depuse de tine în această perioadă pot fi uşor iraţionale. Nu e nimic rău în asta, dar de ce să iroseşti energie dacă rezultatele nu vor fi în favoarea ta? Analizează cu atenţie situaţia. Atmosfera de familie poate fi îmbunătăţită simţitor şi vei putea aduce căldură şi lumină în relaţia cu cei dragi. Acordă o atenţie sporită celor în vârstă, fiindcă unul dintre ei are nevoie de compasiune în această perioadă. Încearcă să nu te limitezi la a te concentra asupra propriilor probleme. Dacă alegi să trăieşti în prezent, fără griji pentru viitor, te poţi pierde pe tine însuţi. Acest sfat al astrelor este important mai ales pentru Vărsătorii singuri, care pot avea parte perspectiva unei noi relaţii la începutul lui 2017. 

Peşti 

Nativii din zodia Peştilor ar trebui să asculte de vocea interioară în ianuarie 2017. Subconştientul îţi va trimite semnale clare în această perioadă, iar dacă le asculţi, vei obţine rezultate pozitive neaşteptate. Succesul îţi este garantat, însă nu ţi-l bagă nimeni în traistă. Mobilizează-te pentru a fi cât mai productiv în această perioadă. Dacă ai de ales, alege proiecte cu efecte pe termen lung. Beneficiile pe termen scurt te vor costa mult mai mult pe viitor. 

La locul de muncă pot apărea tot soiul de situaţii amuzante, în care vei fi implicat alături de colegi. Astfel de situaţii pot lega echipa şi mai mult, în ciuda antipatiilor inerente. Acest lucru este benefic, întrucât va trebui să te bazezi pe ei într-o oarecare măsură luna aceasta. Doar aşa vei reuşi să îţi îndeplineşti ţelurile. Fii, totuşi, vigilent şi nu îţi lăsa adversarii să creadă că eşti vulnerabil. 

În sfera interacţiunilor personale, ianuarie 2017 va fi o perioadă calmă. Nativii care au deja o familie nu vor observa schimbări semnificative în această perioadă. Dacă eşti singur, va trebui să depui ceva efort pentru a obţine atenţia persoanei dorite, însă nu e indicat să acţionezi direct. În schimb, abordează problema discret, dar cu încredere în forţele proprii. Activează-ţi abilităţile diplomatice şi imaginaţia. Dă frâu liber romanticului incurabil din tine şi cu cât vei fi mai original, cu atât ai şanse mai mari să cucereşti persoana după care ţi s-au aprins călcâiele. Pentru a nu te împotmoli, rezolvă orice problemă apărută în această sferă cât mai repede cu putinţă. Lenea şi tendinţa de a arunca pisica în ograda altuia nu vor face decât să lase energia negativă să se acumuleze şi să îţi limiteze libertatea.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 3

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...pisica în ograda altuia nu vor face decât să lase energia negativă să se acumuleze şi să îţi limiteze libertatea. Sursa: feminis.ro





...
(26.12.2016, 08:41)
...perioadă agitată, însă asta e cea mai mare greşeală pe care o poţi face. Lenea nu aduce nimic bun. Citește mai multe pe feminis.ro Citeste si ......
...Astrele prevăd schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Citește mai departe… Source: feminis.ro

var venus61647 = {...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar