sport

Câte ore pe zi ar trebui să stai în picioare, să faci...

Citeste mai mult»
Paul Auster

Romancierul american Paul Auster, autorul ''Trilogiei New...

Citeste mai mult»
yumi

Japoneza Yumi Katsura, o renumită creatoare de rochii de...

Citeste mai mult»
Gérard Depardieu

Actorul Gérard Depardieu a fost eliberat după opt ore de...

Citeste mai mult»
Raluca Turcan

Raluca Turcan, despre cineaşti la gala Premiilor Gopo:...

Citeste mai mult»
Salma Hayek

Salma Hayek s-a alăturat Madonnei pe scena din Mexic,...

Citeste mai mult»
shakira

Blackstone oferă aproape 1,6 miliarde de dolari pentru...

Citeste mai mult»
Gérard Depardieu

Gérard Depardieu a fost reţinut de poliţie pentru...

Citeste mai mult»
Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»

Horoscop AUGUST 2015 - Succes fără precedent pentru Fecioare, Vărsători şi...

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna august în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

HoroscopAugust2015

Berbec

Pentru nativii din această zodie, cea de-a treia lună de vară nu este nici cea mai bună lună, dar nici una dezastruoasă. O serie de provocări se vor ivi în această perioadă, însă Berbecii le vor ține piept. Trebuie să îți păstrezi optimisul care te caracterizează pentru a trece peste toate obstacolele cu succes.

Pe plan profesional, Berbecii își recapătă încrederea în forțele proprii iar schimbarea de atitudine vine la pachet cu o mulțime de oportunități.  E momentul oportun să regândești și modul în care faci anumite lucruri la serviciu. Nu ar strica să încerci să fii mai eficientă.

În ceea ce privește viața de cuplu, lucrurile se complică.  Ești nehotărâtă, nu reușești să îți dai seama ce îți dorești și ai sentimente contradictorii. Cer e că, din păcate, până la finalul lunii nu vei reuși să lămurești situația.

Taur

Taurii se vor juca de-a liderii în luna august. Ceea ce este și mai interesant e că această postură îi prinde mai bine decât ar fi crezut.  Tot în august, nativii din această zodie vor fi foarte îndemânatici, reușind să facă lucruri de-a dreptul uimitoare.

Pe plan profional, vei reuși să găsești un echilibru care să te împlinească financiar. Dacă ai posibilitatea, amână toate întâlnirile de afaceri stabilite luna aceasta întrucât astrele nu te vor susține. De asemenea, trebuie să știi că nu munca în echipă, ci cea pe cont propriu îți va aduce succes, dar și satisfacții în această perioadă.

Oamenii din jur nu îți vor întotdeauna binele așa că te sfătuiesc să pui preț pe relația de cuplu. Pentru ca lucrurile să decurgă așa cum trebuie, fii sinceră, răbdătoare și rațională. Nu te lăsa influențată de comentariile răutacioase. Cel mai de preț aliat al tău la acest moment este perseverența.

Gemeni

Ai încredere în propria persoană, dar și în proiectele tale așa că transmiți asta și celor din jur, care te consideră un om de încredere, dar și de succes. Ai susținerea apropiaților, dar și resursele necesare pentru a reuși în viață. Atâta timp cât îți menții atitudinea pozitivă, nu ai cum să dai greș.

Pe plan profsional, lucrurile iau o întorsătură radicală iar tu vei avea numai de câștigat. Dacă ai o afacere, atunci trebuie să îți regândești cheltuielile pentru a te asigura că nu risipești banii fără rost. Atunci când vine vorba despre problemele cu subalterii, trebuie să știi că numai tu deții cheia rezolvării acestora. Impune-te pentru a fi respectată, însă ai grijă să  nu sari calul!

Pe plan personal te bucuri de o mulțime de experiențe aparte și trăiești, probabil, una dintre cele mai fericite perioade ale vieții tale.  În ceea ce privește viața de cuplu, fii sinceră cu partenerul de viață, oricât de greu ți s-ar părea. Nimic nu doare mai tare ca minciuna și sunt sigură că nu ai vrea să îți riști fericirea alături de el.

Rac

O lună obositoare îi așteaptă pe nativii din zodiac Racului. O mulțime de provocări și obstacole se vor ivi în calea acestora, însă, cu tact și răbdare, vor reuși să întoarcă totul în favoarea lor.

Sectorul financiar este cel care îi dă cele mai mari bătăi de cap Racului în luna august. Pentru a face față problemelor financiare, trebuie neapărat să îți stabilești prioritățile. Dacă pțnă la finalul lunii situația nu se remediază, atunci este cazul să îi cauți un alt loc de muncă.  Dacă ai propria afacere, atunci trebuie să te gânești la o strategie pentru a îți promova produsele sau serviciile.

Pe plan personal totul decurge exact așa cum ar trebui. Nici nu știi dacă să te bucuri sau să îți faci fel și fel de gânduri. Ești destul de sceptică și nu crezi în perfecțiune dar viața ta de cuplu de la acest moment te contrazice puternic.  O rivală declarată pare să renunțe la luptă, dar nu trebuie să te lași păcălită. Cel mai de preț aliat al tău la acest moment și nu numai este cea mai bună prietenă, pe care te poți baza necondiționat.

Leu

Pentru nativii din zodia Leului, luna august va fi o perioadă pozitivă, dar nu fără surprize. Astrele le oferă Leilor o energie care va fi principala lor sursă de putere. În acelaşi timp, nativii vor fi îmbogăţiţi cu un flux de energie pozitivă, care se va manifesta în plan fizic, oferindu-le Leilor toate resursele necesare pentru a avea succes, atât în planul activităţilor fizice, cât şi în ceea ce ţine de spiritualitate şi sănătate.

În august 2015, sectorul carierei va fi un adevărat teren fertil pentru Lei. Vor rezolva cu uşurinţă orice problemă care se va ivi între aceşti nativi şi obiectivele lor. Este o perioadă cu adevărat propice pentru a face aranjamentele pentru parteneriate şi afaceri. În acelaşi timp, Leii nu trebuie să uite că nu trebuie să acumuleze resurse pentru viitor. Acum este momentul să folosească aceste resurse, să acţioneze, să creeze. Aici şi acum. Nu trebuie să întârzie cu nimic aceste posibilităţi care se ivesc în calea lor.

În sfera relaţiilor personale şi sentimentelor, în august 2015, Leii vor trebui să muncească din greu pentru a cuceri inima unui partener frumos. Aici se află adevărata misiune pentru acest semn zodiacal, una care a fost definită acum mult timp. Dacă Leii încearcă să înceapă o relaţie cu cineva, nu trebuie să se creadă că totul va fi atât de simplu pe cât pare. Cu toate acestea, nu este un motiv să se predea sau să aştepte timpul potrivit pentru a acţiona. Nu trebuie să se gândească la o astfel de opţiune, deoarece în caz contrar vor rata toate şansele de a cuceri pe cineva.

Fecioară

În august 2015, acest semn zodiacal va primi o mulţime de avantaje în comparaţie cu oponenţii săi. În sfârşit, Fecioarele vor putea să realizeze şi să îşi îndeplinească toate proiectele lor, chiar şi cele vechi şi de mult uitate. Persoanele născute sub influenţa acestui semn zodiacal vor observa un progres în ceea ce priveşte productivitatea şi o creştere a poftei de viaţă. În acelaşi timp, toate tipurile de griji şi micile probleme nu vor avea nicio însemnătate pentru Fecioare.

Sfera afacerilor şi antreprenoriatului va fi un succes în august 2015 şi se întrevede o direcţie măreaţă pentru nativii din Fecioară. Cu siguranţă există şi unele nuanţe la care aceşti nativi trebuie să fie atenţi. În luna august vor avea posibilitatea să rezolve orice – chiar şi cea mai complicată sarcină care are legătură cu orientarea lor profesională. Dacă aceşti nativi şi-au dorit de multă vreme să înceapă propria afacere, cel mai bun moment pentru a face asta este chiar acum. Toate circumstanţele se vor aşeza exact aşa cum vor Fecioarele şi nimeni nu va reuşi să stea în calea acestor nativi. Mai mult, de vreme au nevoie de resursele lor financiare, aceşti nativi vor fi capabili să reducă cheltuielile la jumătate.

Sfera relaţiilor personale le rezervă Fecioarelor multe lucruri interesante în august 2015. Începând din primele zile ale lunii, aceşti nativi ar trebui să ia în considerare la modul serios relaţia cu partenerul amoros, în special dacă au simţit de mai multă vreme necesitatea unei astfel de acţiuni. Cu timpul, va fi din ce în ce mai greu să rezolve această problemă, în special dacă Fecioarele ştiu că vor acţiona indiferent de situaţie. Tocmai din acest motiv este mai bine să acţioneze acum. Bineînţeles, depinde de scara la care se întâmplă lucrurile, dar chiar acum va fi mai simplu şi mai uşor să clarifice acel lucru cu partenerul.

Balanţă

Pentru Balanţe, august 2015 se va dovedi a fi o perioadă armonioasă, echilibrată, în ciuda faptului că în prezent, aceşti nativi îşi vor pierde sprijinul adiţional de la unele astre. Cu toate acestea, chiar şi fără influenţa pozitivă din exterior, Balanţele se vor simţi încrezătoare şi nu vor simţi absenţa puterii de a trăi.

În ceea ce priveşte sfera finanţelor şi afacerilor, în august 2015, Balanţele vor trebui cu adevărat să transpire pentru a obţine rezultatele dorite. Nu contează cât de multe proiecte vor avea de realizat – unul, două sau cinci. Situaţia care se va petrece în august corespunde deplin cu capacităţile Balanţelor şi este consecinţa directă a alegerii făcute de aceşti nativi, una definită în totalitate de sfera reală a competenţelor şi de nivelul de responsabilitate pe care nativii din Balanţă sunt pregătiţi să şi le asume dacă cred de cuviinţă.

În viaţa amoroasă, influenţa astrelor va fi foarte puternică în august 2015. Asta înseamnă că Balanţele vor trebui să observe cu atenţie ceea ce se întâmplă în casa lor. Aceşti nativi încearcă să controleze cele mai multe evenimente şi situaţii care se petrec în jurul lor. Acum este mult mai important să prevadă şi să anticipeze o situaţie negativă, decât să o rezolve şi să se lupte cu morile de vânt. Desigur, Balanţele au aliaţi care le vor ajuta, dar nu trebuie să se bazeze prea mult pe ajutorul acestora, deoarece dacă nu sunt în stare să îşi mobilizeze propria forţă, atunci nimic nu va reuşi să le ajute. În relaţia cu persoana iubită, Balanţele ar fi bine să încerce să fie calme, dar stăruitoare. Ar trebui să fie capabile să îşi apere propriul punct de vedere şi, dacă vor da înapoi, înseamnă că îşi recunosc înfrângerea.

Scorpion

Pe aceşti nativi îi aşteaptă o perioadă deloc banală în august 2015. Această lună va fi o etapă negativă a vieţii, mai ales că va fi contrastantă, confuză şi le va induce acestor nativi sentimentul că nu pot scăpa.

Sectorul carierei va fi stabil pentru Scorpioni în august 2015, dar nu va fi o perioadă aşa de pozitivă pe cât îşi doreau. Aşa că mai bine se pregătesc de la început pentru ideea că nu vor fi capabili să îşi îndeplinească toate sarcinile curente. Dacă este posibil, ar fi indicat să nu planifice niciun eveniment important în această perioadă, să nu semneze înţelegeri, contracte sau parteneriate. În cel mai bun caz, nu vor obţine nimic din aceste parteneriate, însă în cel mai rău caz vor avea multe de pierdut. Aşadar, Scorpionii nu trebuie să rişte. Nu trebuie să se limiteze, dar trebuie să acţioneze în modul în care cred ei că este necesar.

În sfera relaţiilor personale, august 2015 nu va fi o lună simplă pentru Scorpioni. Aceasta poate fi una dintre cele mai dificile etape ale vieţii prin care vor fi nevoiţi să treacă aceşti nativi. Dacă sunt singuri, atunci nici nu ar trebui să se gândească să înceapă sau să se implice în noi relaţii. Chiar dacă Scorpionii ar avea unele planuri pentru această lună, cel mai bine ar fi să le anuleze sau să le transforme astfel încât să refuze aspectul romantic cât mai mult cu putinţă. În caz contrar, nu vor face decât să înrăutăţească lucrurile, iar rezultatele negative ale situaţiei de acum îi vor urmări pe Scorpioni mai bine de un an. Dacă au un partener amoros, aceşti nativi nu trebuie să îşi facă griji în privinţa unei posibile despărţiri.

Săgetător

Luna august va fi o perioadă pozitivă, plină de împliniri pentru nativii din zodia Săgetătorului. Reprezentanţii acestui semn zodiacal îşi vor putea rezolva multe probleme, îşi vor da seama care sunt proiectele care merită investiţii majore şi nu vor avea parte de piedici prea mari în acest sens. Asta nu înseamnă că le va pica totul din cer, fără a depune prea mari eforturi, întrucât până la urmă ei sunt cei care iau deciziile. Norocul va fi, totuşi, de partea lor în majoritatea cazurilor, iar planetele le oferă un plus de energie vitală.

La locul de muncă nu va exista urmă de energie negativă pentru aceşti nativi, aşa că îşi pot lua concediu linştiţi, lăsând sarcinile în seama colegilor, fără teama că nu-şi mai vor găsi postul liber la întoarcere. Dacă au propria afacere, însă, Săgetătorii nu ar trebui să lase totul pe seama astrelor. Cu toate acestea, nu este nevoie de prea mai presiuni pentru a obţine ceea ce îşi doresc, cu condiţia să fie atenţi la relaţiile cu partenerii de afaceri. În luna august se arată şansa de a încheia alianţe profitabile. Singura limitare poate fi generată de tendinţa de a dezvolta relaţii mult prea familiare. Este important să nu îi lase pe colaboratori sa se comporte de parcă s-ar trage de şireturi.

Nici pe plan sentimental nu apar probleme semnificative pentru nativii din zodia Săgetătorului. Micile neînţelegeri nu vor dispărea de la sine, însă nu merită atenţia nativilor în această perioadă. Este momentul prielnic pentru a consolida relaţiile cu partenerul de cuplu, cu prietenii şi rudele. Moderaţia este necesară, mai ales atunci când ai senzaţia că poţi rezolva toate problemele celor din jur. În ciuda influenţei pozitive a planetelor, nu este indicat să te relaxezi prea tare. Bucură-te de viaţă şi de perioada liniştită, însă aminteşte-ţi că eşti responsabilă pentru fiecare decizie luată.

Capricorn

August va fi o lună tensionată şi dificilă din toate punctele de vedere pentru nativii din zodia Capricornului, ca urmare a unor evenimente din ultimele câteva luni. Se va observa o influenţă negativă mai ales în sfera relaţiilor personale.

În sfera afacerilor şi antreprenoriatului se anunţă o perioadă în care Capricornii ar trebui să o lase mai moale. Evită contractele, înţelegerile, proiectele de modernizare şi evenimentele corporate, fie ele conferinţe, meeting-uri sau training-uri. Dacă ai propria afacere, nu e cazul să te bazezi pe altcineva în afară de tine. Mai bine înaintezi cu paşi mici, testând marea cu degetul. Nu încerca să pui în aplicare un plan amplu, fiindcă pe lângă dezamăgire şi epuizare, te vei pricopsi şi cu pierderi serioase. În ciuda influenţei negative a planetelor, nu este indicat să stai pe loc. Încearcă să te descurci cu resursele pe care le ai şi să faci măcar un pas, cât de mic, în fiecare zi. În caz contrar, rişti ca viaţa ta să fie dată peste cap iremediabil. De asemenea, se anunţă provocări constante venite din partea conducerii, în cazul în care nu ai propria afacere.

Din păcate, pe plan sentimental vei avea mai multe probleme comparativ cu sfera profesională. Încrederea ta în cei dragi şi prieteni scade văzând cu ochii, iar greşelile grave pe care aceştia le pot comite în cea de-a doua jumătate a lunii august nu fac decât să îţi sporească lipsa de încredere. Înarmează-te cu atenţie şi încredere în forţele proprii, întrucât problea este mult mai adâncă şi mai complicată decât ai fi crezut. Dacă nu este necesară o soluţionare rapidă a situaţiei, este indicat să mai amâni rezolvarea problemei. În relaţia cu partenerul fii blândă, dar nu ceda pretenţiilor absurde ale acestuia. Fii fermă şi poate chiar răutăcioasă dacă este nevoie, fiindcă trebuie să îl faci să conştientizeze că te scalzi în ape tulburi chiar şi fără "ajutorul" lui.

Vărsător

Deşi nu mai au parte de susţinerea astrelor aşa cum se întâmplă de obicei, norocoşii Vărsători vor reuşi să îşi ducă ţelurile la bun sfârşit. Pentru cei născuţi sub acest semn zodiacal, luna august va fi una plină de evenimente variate şi, mai ales, pozitive. Deşi nu va fi o perioadă decisivă, neavând evenimente semnificative, Vărsătorii vor avea o mulţime de oportunităţi pentru a pune bazele unui viitor înfloritor.

La locul de muncă, Vărsătorii vor observa o direcţie pozitivă şi nu vor fi nevoiţi să investească prea multe resurse sau să se epuizeze muncind. Problemele se vor rezolva în această perioadă, însă nativii trebuie să aibă drept prioritate o serie de noi alegeri ce ţin de evoluţia lor profesională. Vor fi puşi în faţa a numeroase şanse şi cum nu le pot face pe toate dintr-un foc, va trebui să facă alegeri în
ţelepte. Nu există variante corecte sau greşite, întrucât destinul scoate la iveală numai situaţii pentru care nativii sunt pregătiţi. Nu îţi face griji dacă greşeşti, întrucât circumstanţele îţi sunt favorabile, iar neînţelegerile se rezolvă rapid.

În ceea ce priveşte relaţiile personale, Vărsătorii vor avea parte de multe momente plăcute. Din păcate, independenţii Vărsători riscă să nu se bucure de influenţa pozitivă a astelor întrucât acestea pregătesc situaţii favorabile pentru relaţia cu partenerul de cuplu. Asta nu înseamnă că luna august va fi una plictisitoare sau monotonă.

Sfatul astrelor pentru nativi: Întâlneşte-te cu prietenii, organizează petreceri, relaxează-te şi bucură-te de viaţă, fiindcă în această perioadă nimic nu îţi poate strica echilibrul. Sunt momente unice, în care eşti liber să faci tot ce îţi trece prin cap. Acordă atenţie relaţiei cu familia, întrucât cei dragi te pot ajuta să obţii acea pace interioară şi linişte după care tânjeşti mereu.

Pont: Nu rămâne blocată la mijloc. Odată ce ai luat o decizie, fă un efort pentru a merge numai în direcţia respectivă.

Peşti

Pentru aceşti nativi, luna august poate fi o perioada decisivă, cu multiple oportunităţi majore. Este recomandat ca Peştii să încerce să fie atenţi la ceea ce se petrece în jurul lor. Sunt momente în care îşi pot crea multe amintiri alături de cei dragi. Există, însă, şi ameninţarea unor eşecuri de proporţii.

Pe plan profesional, Peştii pot face paşi importanţi în direcţia dorită, cu condiţia să nu se arunce cu capul înainte. Pot realiza lucruri măreţe, dacă acceptă să înceapă cu paşi mici, dar constanţi şi siguri. Este o perioadă în care îşi vor da seama mai bine care le sunt prietenii şi adversarii la locul de muncă, aflănd multe in formaţii importante. Sfatul astrelor este să îţi surprinzi adversarii şi să le sugerezi exact de ce anume eşti în stare, astfel încât să le tai pofta de competiţie.

În sfera relaţiilor personale, Peştii nu au parte de influenţe negative. Astrele recomandă calm şi o atitudine reţinută în relaţia cu rudele. Un apropiat riscă să facă o greşeală majoră şi este responsabilitatea ta să îl opreşti. Petrece mult timp în natură, alături de prieteni, întrucât partenerul va fi alături de tine la orice pas, oferindu-ţi spijinul său necondiţionat. Profită de oportunitate şi relaxează-te, întrucât asemenea perioade pozitive nu se arată prea des!

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
02 mai