armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Toamna aceasta purtam parul ca supermodelele

De în Frumusete 24 aug 2008
Toata lumea iti spune de tendinte...Uita. Coafurile adoptate de modelele ce au prezentat colectiile de toamna sub semnatura Armani, Chanel, Dior, Jean Paul Gaultier, Christian Lacroix si Ellie Saab pot fi create de tine acasa cu ajutorul nostru.

De ce intotdeauna modelele de pe podiumuri au cofuri pe care ni le dorim dar nu ne spune nimeni cum se realizeaza? Doar si noi suntem modele in viata noastra. Asa ca pentru voi, dragele mele, impreuna cu Marius Ciortescu, hair stylist Fantasy Hair Team iti vom spune de la A la Z cum poti arata ca aceste modele ce creaza un "boom" la fiecare aparitie pe catwalkuri.

Coafura Armani

Aceasta coafura se poate face foarte usor. Cu ajutorul unui ondulator ondulam varfurile iar apoi aplicam un pic de fixativ flexibil. Pentru a obtine varfurile dezordonate facem cararea laterala dupa ce am ondulat parul. Partea laterala unde se afla si cararea se piaptana bine finisat spre spate rasucindu-se in momentul in care ajungem catre lateralul opus si astfel fixa mesa cu cateva agrafe. Pe lateralul finisat se poate aplica o crema de par pentru un luciu impecabil si pentru a inlatura efectul de electrizare. Temporalul liber se stilizeaza cu ajutorul unui bob de gel pentru modelarea buclelor care se aplica cu degetele usor pe varfurile rebele. Pentru a efectua aceasta coafura lungimea parului trebuie sa fie medie maxim pana la nivelul umerilor si minim pana la nivelul maxilarului. Aceasta coafura se adreseaza persoanelor indraznete prin a avea un stil propriu. Se potriveste la o tinuta eleganta cat si la una de club.

Coafura Chanel

Pentru a realiza aceasta coafura avem nevoie de un feon, o perie rotunda si "easy smoth", un gel de indreptare a parului. Pe parul proaspat spalat si umed se aplica "easy smoth" in cantitate mica iar apoi cu ajutorul feonului si periei rotunde directionam parul catre interior si bretonul spre fata uscandul si asezandul in acelasi timp dupa forma tunsorii. Se recomanda aceasta coafura persoanelor cu ochii mari si impunatori deoarece bretonul acentueaza ochii si mai mult.

Coafura Christian Lacroix

Aceasta coafura pare complicata desi nu este. Se poate realiza prinzand o coada stransa in top cu ajutorul unui elastic iar apoi tinand coada in mana lasam sa alunece cateva suvite si mai prindem un elastic la circa 2 cm mai sus de precedentul elastic si in cazul in care lungimea parului este destul de mare se mai poate repeta operatiunea inca o data cu un alt elastic. Astfel obtinem efectul de palmier si cu ajutor unui pieptan tapam usor mesele si aplicam un fixativ flexibil. Pe varfurile meselor se poate aplica pentru texturizare ceara-gel. Pentru aceasta coafura avem nevoie de un par lung peste umeri si de un accesoriu de tip pana, floare de dantela in functie de tinuta aleasa care ne ajuta tot odata sa incadram acesta coafura oricarui tip de fizionomie. Acest accesoriu se prinde cu ajutorul a doua agrafe pe zona frontala care a fost bine finisata in prealabil cu lac de par.

Coafura Dior 1

In privinta acestei coafuri va pot spune ca are un grad mai mare de dificultate in realizare. Aici avem nevoie de un par mediu spre lung si putem incepe coafura cu o separare de la coltul sprancenei pana in spate, iar pentru un finisaj excelent putem folosi un fixativ flexibil inainte de prinderea parului in cele doua cozi. Urmatorul pas ar fi taparea cozilor iar apoi pentru con putem prinde coada in agrafe in forma de X pe tot temporalul iar apoi pieptanam usor spre spate pana finisam foarte bine si in acelasi timp aplicam si fixativ flexibil si i-l prindem din nou in agrafe. Pentru a doua forma putem repeta operatiunea de mai sus, dar aici nu mai este nevoie de alungirea cozii pe temporal.

Aceasta coafura se recomanda pentru evenimente mai speciale si se adreseaza tuturor persoanelor indiferent de fizionomie.

Coafura Dior 2

Iata o coafura care se adreseaza persoanelor ce nu vor sa iasa in evidenta si totusi sa aiba un look curat si chic in acelasi timp. Este o coafura usor de realizat tapand zona de top apoi aplicand fixativ flexibil se finiseaza coafura spre spate si se prinde parul intr-o coada. Coada poate fi lasata simpla sau se poate rasuci in jurul bazei fixandu-se cu o agrafa. In functie de fizionomia fiecareia putem tapa si lateralele pentru o rotunjire a formei capului.

Coafura Ellie Saab

Aceasta coafura indrazneata se adreseaza persoanelor noncomformiste si se potriveste la o prezentare de moda sau la o petrecere cu tematica. Se realizeaza prin taparea parului pe treceri foarte subtiri si dese aplicandu-se fixativ flexibil pe fiecare mesa tapata, apoi cu un piepten rar sau cu degetele parul se directioneaza catre zona de top aplicandu-se din nou fixativ flexibil. Cu tot conturul ridicat observam ca obtinem aceasta forma aproximativ rotunda. Atentie folosim pieptanul rar deoarece nu avem nevoie de un finisaj clar pentru a obtine un look ravasit, neglijent si laborios tot odata.

Coafura Jean Paul Gaultier

Un element simplu care poate fi facut de orice persoana care doreste aceasta coafura. Se separa parul de la varfurile urechilor pana in crestet si se prinde toata zona din spate intr-o coada la nivelul crestetului. Din coada lasam o suvita care la sfarsit ne va fi foarte folositoare, iar cu parul ramas il rasucim usor si il finisam cu un pic cu "glamour cream" si apoi prindem varfurile la nivelul elastecului. Pentru mascarea elastecului cat si a varfurilor luam suvita lasata libera anterior pe care aplicam fixativ flexibil si o invartim in jurul cozii la nivelul elastecului fixand-o cu o agrafa. Zona din fata se lasa libera si eventual se indreapta daca este necesar pe linia tunsorii. Coafura se poate realiza pe un par mediu si se poate purta chiar si la o iesire la shopping cu o tinuta adegvata de tip junkey.

Tendintele anului 2008

Tenditele anului 2008 includ o inversiune a stilurilor de pana acum si anume:
- ajungem de la parul mediu la boburi graduate si tendintele rup barierele pana la frizuri foarte scurte pe zona de ceafa si bretoane foarte lungi care sa contureze chipul
- pentru iubitul tau se poarta parul lung cam pana la nivelul umerilor cat si tunsori foarte masculine si foarte scurte fara sa depaseasca 2 cm dimensiunea parului;

- culorile acestui an sunt din ce in ce mai calde si mai electrice. Daca anii trecuti se purtau marourile reci anul acesta intalnim nuante de brun roscat pana la rosu intens si arama.

Trebuie mentionat faptul ca nu toate persoanele se potrivesc tendintelor acestui an. In primul rand fiecare persoana ar trebui sa aleaga tunsoarea impreuna cu stilistul personal in functie de fizionomie, tipul de par, inaltime, stare de spirit, jobul pe care il are aceasta. Daca indeplinim acesti pasi avem sanse mari de reusita cu coafura aleasa indiferent daca se incadreza in tendinte sau nu. E bine sa tinem cont de tendintele internationale doar in cazul in care ni se potrivesc si in cazul in care stim sa le purtam pentru a le scoate in evidenta si nu doar pentru ca "sunt la moda" sau pentru ca "se poarta".

Produsele pentru sezonul de toamna

Recomand in primul rand o spuma flexibila deoarece este cel mai la indemana produs care ne poate oferi rezistenta coafurii pentru orice tip de par. Pentru persoanele cu parul cret recomand "curl defigner" pentru a defini mai bine buclele si a evita efectul de papadie in contactul cu mediul umed.

Tot pentru a ne feri de mediul umed recomand un gel "easy smooth" persoanelor care isi indreapta parul pentru o mai buna protectie fata de umiditatea aerului si fata de feon sau placa de intins.

Pentru persoanele cu parul fin recomand un fixativ flexibil care nu incarca si confera miscare naturala parului.

Iar pentru persoanele cu parul foarte des si electrizat recomand "hair cream" sau "glamour cream" cu efect antistatic.

Si nu in ultimul rand pentru toate tipurile de par recomand "gloss spray" pentru o mai multa stralucire indiferent de sezon.

Si daca tot am mentionat de vara care ne paraseste incet, parul nostru are nevoie de o hidratare in plus datorita razele de soare care l-au mangaiat in acest timp .

Fiecare dintre voi trebuie sa aiba o gama larga de produse special create pentru tipul de par si nevoile acestuia. Aceasta continand sampon, balsam si masca care se adreseaza atat problemelor capilare cat si pentru aspectul parului. Aici putem mentiona gama de regenerare pentru parul decolorat sau degradat, tratat chimic; gama de stralucire care se recomanda parului vopsit sau nuantat; gama de hidratare care se adreseaza scalpului gras si a varfurilor uscate, gama de volum; gama pentru par ondulat si nu in ultimul rand gama antimatreata care se adreseaza dupa cum stie toata lumea problemelor scalpului.

Poza: Londa Professionals.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Frumusete
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr