Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Fashion-icon sau dezastru vestimentar - Zodia iti decide stilul!

De în Moda 14 mai 2012
Cand vine vorba de stilul vestimentar al unei persoane, importanta semnului zodiacal nu trebuie subestimata. Esti un trendsetter, dai tonul tendintelor sau urmezi indeaproape moda si te conformezi? Zodia ta decide pentru tine!

Berbec

Nativele din aceasta zodie pun mare pret pe confort si acest lucru este mai mult decat evident in stilul lor vestimentar. Nu iti imagina insa ca tinutele lor zilnice sunt compuse din pantaloni sport si tenisi. Se pricep de minune sa transforme cea mai banala tinuta in una spectacuuloasa. Nu au nevoie de pantofi cu un toc pe care este imposibil sa mergi sau rochii lungi pentru ca aparitia lor sa fie una demna de toata atentia.

Femeia Berbec este un adevarat trendsetter, ii place sa experimenteze si nu are nevoie ca altii sa stabileasca tendintele pentru ea. Stie perfect ce ii sta bine si este mereu dornica sa se faca remarcata. Este indrazneata si felul in care se imbraca ii reflecta bine aceasta personalitate. Pune pret pe accesorii, purtand in special bentite, coliere sau cercei pentru ca atrag atentia asupra chipului si Berbecul domina tocmai aceasta parte a corpului. 

Taur

Stilul vestimentar al acestei native este unul conservator. Nu este preocupata de respectarea sau urmarea tendintelor. Are un stil bine pus la punct si nu se dezice de la el. Lucru care poate avea avantaje, dar si dezavantaje. Stilul clasic este un etalon al elegantei si orice femeie graviteaza in jurul lui, insa nativa din Berbec risca sa cada in banal. Are o slabiciune pentru nuantele pamantii, dar cele pastel se potrivesc perfect cu personalitatea ei. Asa ca ar trebui sa pastreze si o usa deschisa si sa isi asume unele riscuri, macar cat pentru a se juca cu nuantele.

Gemeni

Ai un stil vestimentar unic si iti place sa abordezi tinute vesele, puternic colorate care inspira tinerete. Garderoba ta este neincapatoare si mereu iti place sa mai adaugi cate ceva in colectia ta. Personalitatea ta duala nu poate sa nu isi puna amprenta asupra stilului tau, asa ca poti trece cu usurinta si atat de firesc de la un stil la altul. Poti purta o pereche de jeansi cu un tricou casual, pentru ca mai tarziu sa te schimbi intr-o rochie de seara si sa defilezi asemenea vedetelor pe covorul rosu.

Esti o fashionista inraita si iti place sa faci unele combinatii care pe unii ii pot lasa fara grai. Nu te intereseaza cum te privesc ceilalti, important este ca tu sa te simti bine in pielea ta, respectiv outfiturile tale. Esti un trendsetter si gustul tau in materie de fashion ascunde un adevarat talent in arta realizarii tinutelor.

Rac

Nativa nascuta sub acest semn zodiacal se imbraca in conformitate cu starile emotionale. Se imbraca intr-un fel, pentru ca apoi, o ora mai tarziu cand i se schimba starea, sa nu ii mai placa tinuta si sa aleaga un alt outfit. Este o fire sensibila si timida si, din pacate, in stilul ei vestimentar opteaza pentru tinute care sa nu atraga atentia asupra ei, preferand mai degraba sa se piarda in multime. Viseaza la tinute spectaculoase, pantofi cu toc, rochii indraznete si lenjerie sexy, insa in realitate nu are curajul sa faca aceste alegeri. Termenul "indraznet" nu este deloc potrivit acestei native care prefera sa isi puna in practica fanteziile vestimentare doar in fata oglinzii.

Leu

O personalitate puternica, Leul nu se lasa niciodata condus de tendintele pe care le impun ceilalti, ci isi creeaza propriul stil. Acestei native ii place sa straluceasca, sa ii vada pe toti  roind in jurul ei si sa o aclame cu admiratie ori de cate ori ea isi face prezenta. De cele mai multe ori chiar reuseste acest lucru. Spre deosebire de Rac, care nu indrazneste sa aleaga tinute prea indraznete, leoaica nu da niciodata inapoi si poarta cu mare stil tinute pretioase si elegante care sa ii puna in valoare aerul regal.

Are un gust rafinat si pretentios, chiar usor neconventional. Este un model demn de urmat de multe femei.

Fecioara

Aceasta nativa are un stil vestimentar corect. Este extrem de atenta la combinarea pieselor vestimentare, tine cont de materiale si pune mare pret pe detalii. Are o eleganta nativa care o ajute sa arate mereu perfect pana si in cea mai simpla tinuta. Despre Fecioara nu se poate spune ca este un tredsetter, dar este cu siguranta zodia care urmeza cel mai bine trendurile si le respecta cu sfintenie. Accesoriile sunt nelipsite si la fiecare tinuta trebuie sa aiba un inel sau un colier care sa accesorizeze perfect.

Balanta

Balanta se aseamana cu Racul in ceea ce priveste stilul vestimentar. Isi alege tinutele in functie de dispozitia sa si starile sale emotionale depind mult de cat de bine se simte intr-un anumit outfit. Balanta nu este insa la fel de timida ca Racul in privinta alegerilor vestimentare. Are momente in care ii place sa experimenteze, sa incerce combinatii noi, iar alte zile in care prea putin o intereseaza ce poarta.

Apreciaza frumosul, de toate felurile. Asa ca sa nu te astepti niciodata sa vezi aceasta nativa imbracata necorespunzator. Pentru ea, stilul este innascut si reuseste cu usurinta sa faca combinatiile fericite, pana si in zilele in care tinuta abordata nu reprezinta principala preocupare.

Scorpion

Este unul dintre cele mai sexy semne ale horoscopului. Stilul acestei native nu poate fi decat senzual, un stil care indeamna la flirt. Poarta tinute indraznete pe care nu multe femei ar avea curajul macar sa le incerce. Ii place sa experimenteze si curiozitatea ei iesita din comun o pune mereu in fata celor mai neobisnuite optiuni vestimentare care ii fac pe multi sa explame "WOW". Scorpionul este un trendsetter si stilul sau vestimentar este invidiat de toti. Oricat te-ai chinui insa, nimeni nu poate sa reuseasca o combinatie asemenea Scorpionului. Are un anumit simt pe care doar putine il pot avea si talentul cu care combina hainele nu poate fi copiat.

Sagetator

Firea independenta a Sagetatorului nu o poate lasa pe nativa din acest semn zodiacal sa fie cea care urmeaza tendintele, dimpotriva. Aceasta nativa prefera sa isi creeze propriul stil vestimentar, preferabil unul cat mai sofisticat. Simte mereu nevoia de a-si pune amprenta si ii place incotinuu sa modifice tendintele si sa experimenteze pe cat posibil. Pana si cele mai traditionale stiluri odata intrate in atentia Sagetatorului capata o cu totul alta versiune.

Capricorn

Nativa nascuta in aceasta zodie are parca un al saselea simt cand vine vorba de haine de calitate si pune intotdeauna acest aspect pe primul lor. Are un stil conservator si in tinutele ei se regasesc intotdeauna piese vetimentare old-school sau vintage. Nu ii plac tendintele, ci respecta outfiturile care pun in valoare o femeie indiferent daca un anumit articol vestimentar se poarta sau nu. Daca ii sta bine, atunci este un must-have. Nu ii plac tinutele opulente care parca striga atentie. Acestei native ii place sa fie discreta si prin tinutele pe care le poarta reuseste sa starneasca admiratia celor din jur, dar nu este un etalon la care multi sa incerce sa se conformeze.

Varsator

Aceasta zodie dezvaluie o femeie care pune mare pret pe ceea ce cred din jurul ei despre ea, de aceea tinutele pe care le abordeaza trebuie sa fie ca o carte de vizita pentru si sa dezvaluie detalii importante inainte ca ea sa deschida macar gura. Aceasta nativa apreciaza tinutele creative, care sa ii puna in valoare firea de artist. Poate avea un stil sport, mai confortabil, insa stie cu siguranta sa aprecieze importanta unei tinute adecvate la momentul potrivit. Daca la serviciu sau cand iese la o iesire in aer liber nu va epata, te va insa surprinde atunci cand nu te astepti si poate fi o aparitie incredibila pentru o cina in oras, spre exemplu.

Nativa din Varsator are un stil vestimentar totusi cuminte si alege sa se conformeze mai degraba decat sa creeze propriile tendinte.

Pesti

Stilul vestimentar al nativei din Pesti este unul simplu, dar de efect. Tinutele pe care aceasta le abordeaza sunt o prelungire a personalitatii ei romantice si feminine. Nu isi bate prea mult capul cu tendintele si nu tine ca tinutele ei sa se incadreze intr-un anumit tipar. Ii place sa se imbrace dupa bunul plac si simtul ei estetic puternic dezvoltat o ajuta sa faca mereu alegerile fericite.

Jeansii nu isi au locul in optiunile ei vestimentare, optand mereu pentru rochii si fuste din materiale fluide, chifon, matase. Accesoriile sunt foarte importante pentru nativa din Pesti, punandu-i cel mai bine in evidenta tinuta. Aceasta poate fi considerata cu siguranta un trendsetter pentru cele care apreciaza sa isi sublinieze feminitatea.

Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Moda
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar