Ce pot face bărbaţii pentru a atrage mai multe priviri

În Coltul barbatului 5 apr 2017

În condiţiile în care ştiinţa oferă roboţi în toate domeniile si de toate dimensiunile, creează ochi artificiali şi chiar face organe să crească, bărbaţii pot spera doar să mai nimerească ceea ce le place femeilor.

Nu trebuie să îşi facă toţi operaţii estetice sau să fie Brad Pitt, dar nu le-ar strica unora să se ghideze după câteva principii de comprtament şi întreţinere, pentru a deveni mai atractivi.

1. Să călătorească însoţiţi

Dacă în cazul femeilor acest lucru este considerat neatractiv şi reprezintă o piedică în abordarea lor, în cazul bărbaţilor care sunt într-un grup, acest lucru dovedeşte cât de plăcuţi sunt de cei din jur. Conform unui studiu al Universităţii din California, bărbaţii care apar într-o forografie însoţiţi sunt consideraţi mai atractivi decât cei singuri.
Cercetătorii susţin că oamenii sunt mai carismatici în grup datorită faptului că privite la un loc toate feţele tind să se asemene.

2. Să fie prieteni cu un copil

Conform unor cercetări din Franţa, bărbaţii care se înţeleg cu copiii au mai multe simpatizante şi de trei ori mai multe şanse să facă rost de un număr de telefon decât cei care ii ignoră cu desăvârşire pe cei mici.
De fapt, 40% dintre femei îşi dau de bună voie şi nesilite de nimeni numărul de telefon după ce văd un bărbat că zâmbeşte unui nou-născut, se joacă cu el sau vorbeşte copilăros. Logica din spatele acestei acţiuni este că un comportament plăcut în preajma unui copil arată dorinţa omului de a avea copii în viitor.

3. Să nu se mai bărbierească

În ultimul timp, femeilor le-au plăcut mai mult bărbaţii umbersexuali decât metrosexualii ultra îngrijiţi. Potrivit cercetătorilor asutralieni, ele i-au considerat pe cei care aveau barbă de aproximativ 10 zile mai atrăgători. S-a considerat că o barbă bine întreţinută este un semn de masculinitate.
Studii mai vechi demonstraseră că o barbă mare, crescută neomogen, deşi este un semn de masculinitate accentuat arată că posesorul nu este dispus la o relaţie de lungă durată.

4. Să împrumute maşina sau motocicleta unui prieten

Într-un studiu din Marea Britanie s-a arătat că femeile sunt cu mult mai mult atrase de bărbaţii care au o maşină luxoasă sau tunată decât dacă acelaşi bărbat ar avea o maşină de duzină, chiar dacă postura şi expresia facială ar fi aceleaşi.
S-a demonstrat că posesiunile sunt considerate o dovadă a statului social şi a posibilităţilor de a întreţine o femeie.

5. Să plimbe un câine

Conform unui studiu francez, femeile au considerat bărbaţii care îşi plimbă câinii ca fiind de trei ori mai merituoşi să primeacsa datele lor de contact decât alţii.
Concluziile studiului au fost că un câine ajută la îmbunătăţirea relaţiilor sociale şi creşte ideea de bunătate, empatie şi sensibilitate.

6. Să ajute mai mult

Bărbaţii care îşi oferă sprijinul sunt mai atractivi. Asta conform unui studiu de le Universitatea Cornell, în care femeile s-au arătat mai încântate când au văzut reprezentanţii sexului opus oferind ajutorul altcuiva, pentru că i-au considerat pe aceştia mult mai dispuşi să dezvolte cu cineva o relaţie pe termen lung.
Altruismul este un semn pentru ceilalţi că respectivul este dispus să investească din toate punctele de vedere într-o relaţie.

7. Să fie mai amuzanţi

Potrivit cercetătorilor de la Universitatea din New Mexico, bărbaţii care au un simţ al umorului mai dezvoltat, arătat prin aducerea în discuţie a glumelor învăţate de la televizor şi nu numai sunt mai placuţi.
Este greu să mimezi inteligenţa şi cu atat mai puţin simţul umorului, dar se crede că acesta are legătură cu capacităţile sexuale şi de aceea persoanele mai înzestrate dovedesc mai uşor că ştiu de glumă. Cei care nu stăpânesc foarte bine acest domeniu pot sta liniştiţi, deoarece simţul umorului se cultivă.

8. Să se poarte ca nişte primitivi

Poate părea ciudat, dar un studiu al Universităţii Alaska Anchoorage a demonstrat că femeile găsesc mai atrăgători bărbaţii care pun mâna şi fac ceva din proprie iniţiativa şi care au prima mişcare când vine vorba de a începe o relaţie. În plus, dacă au abilităţi tehnice, acest lucru se asociază cu masculinitatea primilor masculi feroce.
Această selecţie este însă una naturală, deoarece este normal ca nu toţi să ştie cum să instaleze un calculator sau cum să aprindă un foc în natură.

9. Să îşi dezvolte vocabularul pozitiv

Bărbaţii care se descriu în online prin cuvinte uzuale, dar pozitive, cum ar fi "creativ", "ambiţios" sau "amuzant", au cu 33% mai multe şanse de a avea o întâlnire reală, au arătat cei de la site-ul de întâlniri Zoosk.
Trebuie să aibă grijă totuşi să nu exagereze, să nu se grăbească cu propunerile şi să nu mintă, acestea fiind cele mai antipatizate atribute.

10. Să zâmbească mai mult

Se ştie că bărbaţii sunt mai reţinuţi în manifestarea sentimentelor, însă cei care zâmbesc mai mult sunt consideraţi mai atrăgători, cel puţin conform celor de la Journal of Nonverbal Behavior.
În plus, cei care aruncă doar un zâmbet fugitiv sunt ca fiind mai de încredre decât restul, pentru că nu exagerează.

Tag-uri: , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Coltul barbatului
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 iun